Skocz do zawartości
DaRoN

Dostałem Maila

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm i tam i tu bajzel sie robi ot, co. pytanie tylko, kto w tej zadymie okaże sie zwycięzcą. Ja tam tweak.pl i purepc (zmiencie nazwe bo...jakoś źle mi sie kojarzy ;) ) źle nie życze - ważne że bedzie właściwa treść z właściwymi urzytkownikami, a kłótnie o to co jest lepsze same sie rozwiążą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie chce zadnej wojny, tylko zeby były 2 fora i były ze sobą w zgodzi, tak jak kiedyś tweak i pclab i nikt się nie kłocił (a dużo ludzi było i ty i tu), a teraz beda nie 2, ale 3.

Edytowane przez HucK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak oni ogłaszają konkurs na moderatora, to my chyba ogłosimy na konia trojańskiego, co?

Bez takich złośliwości panowie :plum:

Nieładnie ojjjj nieładnie

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj padal deszcz. To napewno przez tłika :blurp:

Dobre. :lol: Adminów i moderów rozumiem,włożyli duży trud,a stało się jak się stało. :wink: Życie toczy sie dalej userzy powrócą na podzielone fora i chyba nie ma powodu się antagonizowac. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa ja sobie wyobrażam tego Tweak'a to bedzie Pclab z połączeniem forum Brawo PL :P Mnie to w sumie nie obchodzi że tweak ponownie ruszy... ja zostaje tutaj... to jest prawdziwy tweak/purepc/ i co tam jeszcze wymyślą :P A tamto bedzie podróbką... i to marną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem co zrobimy taką postawą?

Powstaną dwa podzielone fora purepc i tweak. I tu i tam każdy z nas będzie mógł przebywać i uczestniczyć w jego życiu lecz od młodości uczono mnie że poprzez kłutnie do niczego się nie dojdzie i warto trzymać się razem...

Jeśli tyle ze sobą wytzymaliśmy to skąd nagle te nie przyzwoite komentarze, obelgi i złość?

Może póki co powstrzmajcie się od nich? Sam krótko po incydencie byłem lekko zdenerwowany lecz dawno już zrozumiałem że wyzywając się nawzajem nic dobrego nie zrobimy. Jeśli administratorzy forum purepc i tweak nie dojdą do porozumienia i jednak zostana jaka dwa osobne fora mam zamiar siedzieć i TU i TU. Takie moje zdanie na ten temat.

Edytowane przez Soker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale daliście :x

teraz oni sobie przywrócą backup ale z zachowaniem banlisty i bedziecie mogli sobie im skoczyć, a nie kasować posty :F Chyba ze na piśmie się do nich zwrócicie z prośbą ;F Tylko ilu osobom będzie się to chciało robić.

Ja planowałem wszystkie swoje posty (dużo, oj dużo :P) na treść coś w stylu "przeniosłem się wraz z większością użytkowników PRAWDZIWEGO tweak'a, do nowego świata - purepc.pl, dlatego wszystkie moje posty wyglądają tak jak ten" lub coś takiego. Ale planowałem to robić tak po 2 tygodniach od lunchu ich forum, co by im juz za fajnie nie bylo przywracac backup i tracic 2 tygodnie postów. Powinniscie tak samo pomyslec jesli Wam na tym tak zależało. Teraz to stolec się zrobił imo.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale daliście :x

teraz oni sobie przywrócą backup ale z zachowaniem banlisty i bedziecie mogli sobie im skoczyć, a nie kasować posty :F Chyba ze na piśmie się do nich zwrócicie z prośbą ;F Tylko ilu osobom będzie się to chciało robić.

Ja planowałem wszystkie swoje posty (dużo, oj dużo :P) na treść coś w stylu "przeniosłem się wraz z większością użytkowników PRAWDZIWEGO tweak'a, do nowego świata - purepc.pl, dlatego wszystkie moje posty wyglądają tak jak ten" lub coś takiego. Ale planowałem to robić tak po 2 tygodniach od lunchu ich forum, co by im juz za fajnie nie bylo przywracac backup i tracic 2 tygodnie postów. Powinniscie tak samo pomyslec jesli Wam na tym tak zależało. Teraz to stolec się zrobił imo.

pozdro

I co Ci to kolego da? masz do edytowania ponad 1000 postów? Na dzień dzisiejszy nie zdajesz sobie sprawy ile czasu Ci to zajmie.

PS. Ja czekam na dalszy rozwój sytuacji i od tego postu wstrzymuje się od dyskusji na ten temat.

Edytowane przez Soker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi