Przemol^N Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Testuja drupala wlasnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Testuja drupala wlasnie ;) Troche późno - my praktycznie skończyliśmy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Testuja drupala wlasnie ;)A skad wiesz? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 http://tweak.pl/ klik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Kiedy ostatnio wchodzilem na ta strone bylo jeszcze [nie]zwykle odswiadczenie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Kiedy ostatnio wchodzilem na ta strone bylo jeszcze [nie]zwykle odswiadczenie.. Dalej jest :P A portal im chyba ruszy jak u nas już będziemy zmieniać layout bo się znudzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Pewnie tak będzie, portal rusza już za jakiś czas, trwają testy i poprawki. Czekajcie niecierpliwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 http://213.251.138.106/forum/index.phpact=Search&f= teraz jak widać szukają moderacji-lkto chętny wystap :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 ciekawe co za moderatorów będą mieli, imho za długo stary tweak nie pociągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 99tomcat! Szeregowy JROX zgłasza się do moderowania! :lol2: :lol2: Ha nawet nas poinformują jak otworzą to forum meilem. Tylko po co? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 A ja sie zglosilem :D ciekawe, czy mnie wybiora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) A ja sie zglosilem :D ciekawe, czy mnie wybiora :)oj brachu to karna kompania i jedziesz na front wschodni :angry: :wink: Edytowane 1 Maja 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Napisze tylko że w wietnamie było lepiej B) :lol2: ;) Ale z ciekawości to sam bym się zgłosił tam :P A nuż mnie wybiorą i bede tam robił porządek :) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 A nuż mnie wybiorą i bede tam robił porządek :) ;)Usuwając nasze posty kiedy nam zablokują możliwość wywalania [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 hmmm i tam i tu bajzel sie robi ot, co. pytanie tylko, kto w tej zadymie okaże sie zwycięzcą. Ja tam tweak.pl i purepc (zmiencie nazwe bo...jakoś źle mi sie kojarzy ;) ) źle nie życze - ważne że bedzie właściwa treść z właściwymi urzytkownikami, a kłótnie o to co jest lepsze same sie rozwiążą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Ja tam nie chce zadnej wojny, tylko zeby były 2 fora i były ze sobą w zgodzi, tak jak kiedyś tweak i pclab i nikt się nie kłocił (a dużo ludzi było i ty i tu), a teraz beda nie 2, ale 3. Edytowane 1 Maja 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 z tą zgodą to raczej tak miło może nie być :D Pożyjemy zobaczymy [; Ciekawe tylko kto tam będzie pisał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Jak oni ogłaszają konkurs na moderatora, to my chyba ogłosimy na konia trojańskiego, co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Jak oni ogłaszają konkurs na moderatora, to my chyba ogłosimy na konia trojańskiego, co?Bez takich złośliwości panowie :plum: Nieładnie ojjjj nieładnie Edytowane 1 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) HucK jak wygrasz to bedziesz sabotował :evil: Edytowane 1 Maja 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 HucK jak wygrasz to bedziesz sabotował :evil:Co Wam tweak zrobił złego,że chcecie sabotowac ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Wczoraj padal deszcz. To napewno przez tłika :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Wczoraj padal deszcz. To napewno przez tłika :blurp:Dobre. :lol: Adminów i moderów rozumiem,włożyli duży trud,a stało się jak się stało. :wink: Życie toczy sie dalej userzy powrócą na podzielone fora i chyba nie ma powodu się antagonizowac. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 zglosze sie tam i zrobie sabotaz [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 A mam cie ujebac tu i teraz? Utrzymajmy poziom :P Nigdy nie kluc sie z idiota. Sciagnie Cie do swojego poziomu i pobije doswiadczeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 A mam cie ujebac tu i teraz? Utrzymajmy poziom :P Orgiusz dzieci to czytają :wink: Narazie to tylko mają forum wyłaczone. Zreszta mało mnie to obchodzi co robią. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Taaa ja sobie wyobrażam tego Tweak'a to bedzie Pclab z połączeniem forum Brawo PL :P Mnie to w sumie nie obchodzi że tweak ponownie ruszy... ja zostaje tutaj... to jest prawdziwy tweak/purepc/ i co tam jeszcze wymyślą :P A tamto bedzie podróbką... i to marną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Nie rozumiem co zrobimy taką postawą? Powstaną dwa podzielone fora purepc i tweak. I tu i tam każdy z nas będzie mógł przebywać i uczestniczyć w jego życiu lecz od młodości uczono mnie że poprzez kłutnie do niczego się nie dojdzie i warto trzymać się razem... Jeśli tyle ze sobą wytzymaliśmy to skąd nagle te nie przyzwoite komentarze, obelgi i złość? Może póki co powstrzmajcie się od nich? Sam krótko po incydencie byłem lekko zdenerwowany lecz dawno już zrozumiałem że wyzywając się nawzajem nic dobrego nie zrobimy. Jeśli administratorzy forum purepc i tweak nie dojdą do porozumienia i jednak zostana jaka dwa osobne fora mam zamiar siedzieć i TU i TU. Takie moje zdanie na ten temat. Edytowane 3 Maja 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ale daliście :x teraz oni sobie przywrócą backup ale z zachowaniem banlisty i bedziecie mogli sobie im skoczyć, a nie kasować posty :F Chyba ze na piśmie się do nich zwrócicie z prośbą ;F Tylko ilu osobom będzie się to chciało robić. Ja planowałem wszystkie swoje posty (dużo, oj dużo :P) na treść coś w stylu "przeniosłem się wraz z większością użytkowników PRAWDZIWEGO tweak'a, do nowego świata - purepc.pl, dlatego wszystkie moje posty wyglądają tak jak ten" lub coś takiego. Ale planowałem to robić tak po 2 tygodniach od lunchu ich forum, co by im juz za fajnie nie bylo przywracac backup i tracic 2 tygodnie postów. Powinniscie tak samo pomyslec jesli Wam na tym tak zależało. Teraz to stolec się zrobił imo. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) ale daliście :x teraz oni sobie przywrócą backup ale z zachowaniem banlisty i bedziecie mogli sobie im skoczyć, a nie kasować posty :F Chyba ze na piśmie się do nich zwrócicie z prośbą ;F Tylko ilu osobom będzie się to chciało robić. Ja planowałem wszystkie swoje posty (dużo, oj dużo :P) na treść coś w stylu "przeniosłem się wraz z większością użytkowników PRAWDZIWEGO tweak'a, do nowego świata - purepc.pl, dlatego wszystkie moje posty wyglądają tak jak ten" lub coś takiego. Ale planowałem to robić tak po 2 tygodniach od lunchu ich forum, co by im juz za fajnie nie bylo przywracac backup i tracic 2 tygodnie postów. Powinniscie tak samo pomyslec jesli Wam na tym tak zależało. Teraz to stolec się zrobił imo. pozdro I co Ci to kolego da? masz do edytowania ponad 1000 postów? Na dzień dzisiejszy nie zdajesz sobie sprawy ile czasu Ci to zajmie. PS. Ja czekam na dalszy rozwój sytuacji i od tego postu wstrzymuje się od dyskusji na ten temat. Edytowane 3 Maja 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...