Pijang Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Pytanie jak w temacie. Jako ze nosze sie z zamiarem dokonania zakupu w wymienionym sklepie chcialbym zapytac szanownych kolegow czy ktos mial z nim do czynnienia badz tez czytal jakas opinie? Dzieki za wszelkie info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Pytanie jak w temacie. Jako ze nosze sie z zamiarem dokonania zakupu w wymienionym sklepie chcialbym zapytac szanownych kolegow czy ktos mial z nim do czynnienia badz tez czytal jakas opinie? Dzieki za wszelkie info. Twojepc.pl to znany i szanowany portal, wiec imho nie ma sie czego bac. pozdrawiam komisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 A ja robiłem zakupy w emarket.pl i też nie miałem żadnych problemów, więc podejrzewam, że możesz spokojnie zamawiać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...