Chaos Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Bo Ty masz Chaos w kompie to dlatego :lol2: Jak się ma uporządkowane to się tak człowiekowi nie robi ! :D zebys sie nie zdziwił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Bardzo mi się podoba ułożenie subforum , jest teraz bardziej przejrzyste. :razz: Dzięki oby tak dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Świetny pomysł z takim ułożeniem subfor.Estetyczniej i tak jak napisał Kamilo bardziej przejrzyście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 A tam kij z przejrzyściej i estetyczniej ważne ze łatwiej można trafić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 a ja musze powiedzieć, że mi się nie podoba lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Fajne fajne ... juz nie trzeba bedzei sie wpatrywac, aby znaleźć odpowiednie subforum. Teraz o wiele bardziej przejżyście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 A co jest lipne, rozłożenie dobrze subfor? Jeśli tak to przykro mi lecz większość uważa to za dobry krok. Mi również się podoba bo wszystko staje się czytelniejsze i łatwiej trafić w odpowiedni dział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 A co jest lipne, rozłożenie dobrze subfor? Jeśli tak to przykro mi lecz większość uważa to za dobry krok. Mi również się podoba bo wszystko staje się czytelniejsze i łatwiej trafić w odpowiedni dział. jest bardzo OK teraz można zauważyć, że poprzedni układ był ... mało fajny :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 A mi się nie podoba. Za bardzo się rozjechała teraz strona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 A mi się nie podoba. Za bardzo się rozjechała teraz strona... że jak ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Ładnie jest. łatwiej trafic, widac wszystkie fora. W koncu sam to wymysliłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Ładnie jest. łatwiej trafic, widac wszystkie fora. W koncu sam to wymysliłem :) Fajnie i gratki dla ciebie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Ładnie jest. łatwiej trafic, widac wszystkie fora. W koncu sam to wymysliłem :)A już myślałem że Twoja wrodzona skromność nie pozwoli Ci sie pochwalić.. ;] Ale fakt, faktem jest lepiej.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Tylko, że teraz przy Audio w innych komponentach nie ma określone co tam ma się znajdować. Więc co ze sprawą chociażby słuchawek czy mp3 playerów? Bo dobrze by było, aby jasno okrślić co na Audio, a co na Elektronike. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Ale przeciez nic sie nie zmieniło. Tylko subfora na stronie głownej forum teraz zamiast w jednej lini wymieniane po przecinku są jedno pod drugim. Opisy są cały czas tak jak były. http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 :oops: Pomyliłem się, jak widac ;-) Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Wyglada to teraz o wiele lepiej. O tyle ze sobie nawet rozwinolem by widziec :D Hmm moze jeszcze zaczne sie udzielac w tym dziale ^_^ (Sprzet i podkrecanie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 nawet nie wiedziałem że na forum jest tyle subfor :D.. żartuje .. ale faktycznie lepiej widać od razu gdzie iść pisać... że też tak późno to wymyślono :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Tylko subfora na stronie głownej forum teraz zamiast w jednej lini wymieniane po przecinku są jedno pod drugim. Najprostrze rzeczy sa najgenialniejsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Najprostrze rzeczy sa najgenialniejsze :)W pelni sie zgadzam z tym zdaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Panowie co to za kicha z tym dublowaniem forum PurePC i Tweak?? wezcie sie jak dorosli ludzie dogadajcie zeby bylo jedno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 A Ty wez sie ogarnij jak dorosły człowiek i poczytaj troszke forum z przed ostatnich tygodnii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crollek Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 duzy plus za bardzo ciekawy layout BTW. Yoto to juz wiem, czemu mnie nie dodales na Tweaku :wink: pozdrawiam ====== crollek (obecnie znikad :razz: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orochimaru Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Dorzucę swoje trzy grosze. Do forum nie mam zastrzeżeń, natomiast co do głównej strony: Layout mi się nie podoba, prawa strona z tematami forum jest za duża, powinna mieć czcionkę taką jak strona lewa. I te zakładki na górze, w ogóle nie pasują, można by przenieść lewą stronę na górę. Ogólnie środkowa część z newsami jest za chuda i białe tło mnie drażni. To są tylko moje subektywne odczucia, jeśli się to nie zmieni to.... się przyzwyczaję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Layout jest generalnie w czasie zmian cały czas i ten co jest nie jest ostateczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Taka mala sprawa dotyczaca ergonomi... Mysle ze lepiejby bylo gdyby link "czytaj dalej" pokazywal sie bezposrednio pod newsem, a dopiero potem tagi opisujace dany news. Bo teraz traci sie 1,5 sek na szukanie linka by przeczytac wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Moglibyscie też zmienic troche "linię koncowa", w taki sposob aby pokazywala sie pod reklama google :] bo przyznacie że troche glupio to wyglada: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 musze przyznac, ze jest bardzo ladnie. Czekam na kolejne zmiany! BTW, od rozlamu minal miesiac, moze troche wiecej, a popatrzcie ile przez ten czas zostalo juz zrobione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Belka oczywiście będzie poprawiona jak znajdę sekundę żeby się pogrzebać w css'ie, teraz kończymy poprawiać bardziej newralgiczne rzeczy. Jak by komuś się nudziło i znał się na css'ie to pomoc oczywiście zawsze mile widziana :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Pomysł imo bardzo dobry z tym ułożeniem subfor :) Graty panowie i oby tak dalej [; Widać że sie staracie. Za to należą się wam duże podziękowania. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...