DrKleiner Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Widać że serwis się rozwija tak zatrzymać a będzie dobrze na jakim CMSie robić PurePC? Czy własny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 I jeszcze 7 reklam we flashu aby wszystko było w klimacie tfikowskim ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 I jeszcze 7 reklam we flashu aby wszystko było w klimacie tfikowskim ;) :Pja tam nigdy reklam na tweaku nie mialem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ja tam nigdy reklam na tweaku nie mialem ;] Ale za to miałeś dozgonną niewdzięczność naczelnego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Widać że serwis się rozwija tak zatrzymać a będzie dobrze na jakim CMSie robić PurePC? Czy własny? Wykorzystujemy zmodyfikowanego drupal'a to akurat nie jest jakakolwiek tajemnica. Co do logowania i komentarzy do artykułów - spokojnie pracujemy nad tym. Przygotowujemy wspólny system logowania do wszystkich usług z serii pure* ;) - oprócz komentowania newsów będą jeszcze inne ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Inne? :> Zajebiscie ;] Wlasnie wrocilem i obejrzalem otwarty juz portal - ma potencjal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Portal ma wiekszy potencjal niz nam sie potencjalnie wydaje :> marco, przeczytales wiadomosc ode mnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 pocamony mają bana na portalu :lol: :wink: Ja ostanio nic nie pisałem i dostałem tak poporstu ZPP na chyba 30 dni ... niezle co? Wolna amerykanka tam panuje :mur: A nasz portalik widze rosnie w oczach ... tak trzymajcie chlopaki. Niech nasz serwis przebije ten pclab'owski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Portalik bardzo fajny ;) Oby tak dalej chlopaki. Z dnia na dzien jest w nim cos nowszego - i super ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nio a teraz kliknijcie w zdjęcie aby je zobaczyć większe. Zobaczycie nową opcje pokazywania zdjęć wg PurePC. Powiedzmy news ten: http://www.purepc.pl/node/127 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nio a teraz kliknijcie w zdjęcie aby je zobaczyć większe. Zobaczycie nową opcje pokazywania zdjęć wg PurePC. Powiedzmy news ten: http://www.purepc.pl/node/127 Bajer :o ładnie i pr0 to wygląda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Całkiem sympatyczne, ale i tak mam nawyk operowy "otwórz na karcie w tle" :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nie bede oryginalny :arrow: Efekt ladny ale i tak mouse3 na rolce do przegladania zdjec [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Wooow ale fajowe :D Pierwszy raz takie coś widze... wygląda kozak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nio a teraz kliknijcie w zdjęcie aby je zobaczyć większe. Zobaczycie nową opcje pokazywania zdjęć wg PurePC. Powiedzmy news ten: http://www.purepc.pl/node/127 Nie dzala w Operze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nie dzala w Operze. :blink: 8.52 działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Moze czegos Ci brakuje. Na .54 tez smiga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 na ff tez nie odpala, mam najnowsza wersje, musialem w ie zobaczyc :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zarowno na o jak i ff u mnie dziala. Chyba nie macie kilku zbednych rzeczy zainstalowanych [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 grzebałem przed momentem. Jako, że opera < 9.0 nie obsługuje paru fajnych rzeczy to w Operze otwiera normalnie w oknie. W wersji 9.0, FF i IE jest ładniej i używa skalowania w przeglądarce gdy obrazek jest zbyt duży. Odchudziłem też całość wycinając wprawdzie bajerancką animacje, ale zyskując sporo kilobajtów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Fajny bajer, tak prawde mówiac pierwszy raz widze cos takiego. AAA portal jest super mam nadzieje ze za niedługo przebiemy pclaba :) pod kazdym wzgledem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Super :) pierwszy raz sie z takim fajnym otwieraniem zdjęć stykam :D kurde naprawde kawał dobrej roboty w portal idzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Podoba mi się takie wyświetlanie fotek ale chyba tak samo jak Orgiusz pozostanę przy mouse3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 A dla moich PPro to za duzo roboty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nio a teraz kliknijcie w zdjęcie aby je zobaczyć większe. Zobaczycie nową opcje pokazywania zdjęć wg PurePC. Powiedzmy news ten: http://www.purepc.pl/node/127 bardzo fajne, ale dobrze ze dziala koleczko do nowej karty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 DOsyc denerwujacy blad, czy tam co to jest: nie odswiezaja sie zawsze te kolumny menu i juz tak zostaje. Dzialam na IE 7.0 Co do powiekszanych zdjec to fajny bajerek, ale to wszystko, ja osobiscie bym wolal, zeby zdjecia defaultowo byly wieksze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 grzebałem przed momentem. Jako, że opera < 9.0 nie obsługuje paru fajnych rzeczy to w Operze otwiera normalnie w oknie. W wersji 9.0, FF i IE jest ładniej i używa skalowania w przeglądarce gdy obrazek jest zbyt duży. Odchudziłem też całość wycinając wprawdzie bajerancką animacje, ale zyskując sporo kilobajtów ;) Nie otwiera w oknie. Taki jakby popup jest ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nie otwiera w oknie. Taki jakby popup jest ;] W sensie w nowym. Biorąc pod uwagę że opera jest MDI to trudno zdefiniować co jest oknem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kurde wszystko fajnie wygląda tylko że przez prace 12godzin dzień w dzień to nawet człowiek na forum zajrzeć nie ma czasu :oops: Ale fajnie sięto prezentuje i widze nowego redaktora :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 otwierając normalnie purepc.pl, czerwony pasek (na screenie) jest na samym dole, otwieram jakis news, to wędruje on do góry. :wink: wszytko ok, tylko ze przecina sie on z kategoraimi artykułów po lewej (w kółku) moze to nei błąd, ale wg mnie troche dziwnie to wygląda, takie wcięcie sie w kategorie po lewej. pasek - tekst - pasek... nie weim jak wam, ale mi przynajmniej rzucilo sie to w oczy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...