SGJ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 A może wróciecie na GG i tam dokonczycie rozmowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Przepraszam, co się stało z moim postem? Dziękuję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgadnij... Był na temat serwisu PurePc? Nie OT ani nie prowadzić tu prywatnych wojenek.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dobrze panowie widzę jakieś zaczepki. Jeśli leborg masz coś do redakcji i chciałbyś zgłosić jakieś problemy z nimi to zapraszam na PW. W innym razie proszę nie pisać o tym na forum. Proszę również mi nie pisać, że szkoda, że tacy ludzią tworzą PurePC bo nie wiesz jakimi są ludźmi i czy ja oceniam wszystkich u Was po poczynaniach jednego z Was? Zastanów się następnym razem nim napiszesz. Czy temat przypadkiem nie jest o czymś innym? Więc proszę skończyć tą dyspute na temat poziomu wypowiedzi redaktorów. Wracając do tematu to pasek dolny zostanie poprawiony. Widziałem zgłoszenie w fly'u lecz tym to już musi się zająć Marco ja nie mogę dojść jak to poprawić. Przerosło mnie to :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zamiast strony serwisu pokazuje mi coś takiego Tylko ja coś takiego mam czy jeszcze ktoś? Już od dobrej chwili tak jest :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zamiast strony serwisu pokazuje mi coś takiego Tylko ja coś takiego mam czy jeszcze ktoś? Już od dobrej chwili tak jest :? U mnie też tak jest, prawdopodobnie jakieś modyfikacje są wprowadzane ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zamiast strony serwisu pokazuje mi coś takiego Tylko ja coś takiego mam czy jeszcze ktoś? Już od dobrej chwili tak jest :? U mnie tez sa jakies hieroglify :D Pewnie to kod da Vinci jest :) A tak na powaznie to pewnie chwilowo strona sie posypala i zaraz ktos to naprawi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Wyglada jak jakies krzaki, lub efekt kompresji strony, ale z tego co widze podstrony działają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jak się zaloguje to wszystko działa. Tylko jako nie zalogowany użytkownik widać piękne cyferki i szlaczki. Z marco pracuje właśnie nad tym, bo nie mogę dojść co poszło. Zaraz będzie działać OK. Edit: Już zrobione, działa OK. Poszedł cache ale poprawione. Mały błąd jednak czuwamy nad tym wszystkim nie ma problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Bardzo przykro mi to stwierdzic, ale serwis tweak.pl wyglada lepiej niz purepc. U nas jest imo zbyt bialo, chociaz menu powinno sie roznic kolorem. Mam nadzieje ze nadal nad tym pracujecie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) No, faktycznie, tweak wygląda fantastik - szczegolnie top strony Mi się tylko lewe menu nie podoba na purepc, reszta jest ok. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Sarkazz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Przecież już mówiłem, że to nie jest już na stałe wygląd. Trwają rozmowy co do nowego wyglądu i będzie on zmieniony na inny. Jednym się podoba prostota portalu, czytelność i szybkość działania. Drudzy natomiast lubią wodotryski typu pclab czy tweak, które zżerają łącze bezpotrzeby a o uruchomieniu strony przy słabym zasięgu gprs możemy zapomnieć. Trwają prace lecz terminów nie jestem w stanie podać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Imo 3/4 os. ma juz ta neostrade, wiec mozna sobie pozwolic na cos bardziej efektownego - czyt. zjadajacego wiecej lacza. Ew. mozna zrobic 2 wersje - sam tekst ( :lol2: ) dla minimalistow i wypasiona - dla entuzjastow bajerow. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Imo 3/4 os. ma juz ta neostrade, wiec mozna sobie pozwolic na cos bardziej efektownego - czyt. zjadajacego wiecej lacza. Ew. mozna zrobic 2 wersje - sam tekst ( :lol2: ) dla minimalistow i wypasiona - dla entuzjastow bajerow. ;] Według badań ciągle broadbanda nie ma nawet połowa internautów w Polsce. * * oczywiście nie licząć śmiesznych założeń naszego francuskiego telecom'u który twierdzi że 128 kbit/s to broadband. Tyle to miałem przy 2xB @ ISDN w 1998.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Strony główne purepc - 493KB pclab - 348KB tweak - 593KB dzikie - 364KB in4 - 320KB tomshardware.com - 456KB onet - 202KB ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Strony główne purepc - 493KB pclab - 348KB tweak - 593KB dzikie - 364KB in4 - 320KB tomshardware.com - 456KB onet - 202KB ;> Teraz wyłącz wyświetlanie obrazków i powiedz co widzisz na której stronie i którą da się przeglądać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Test bez obrazków purepc - 10/10 całkowita czytelność tweak - 8/10 czytelnośc ale lekkie straty pclab - 2/10 dzikie - 2/10 in4 - 9/10 toms - 3/10 onet - 5/10 Tu mnie purepc zaskoczyło pozytywnie B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Według badań ciągle broadbanda nie ma nawet połowa internautów w Polsce. * * oczywiście nie licząć śmiesznych założeń naszego francuskiego telecom'u który twierdzi że 128 kbit/s to broadband. Tyle to miałem przy 2xB @ ISDN w 1998.... W glebi duszy chodzilo mi o userow purepc. ;] Ja w 98' jechalem na modemie i wtedy bym to zrozumial (uproszczenie stron w celu zmniejszenia zapotrzebowania na lacze). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja w 98' jechalem na modemie i wtedy bym to zrozumial (uproszczenie stron w celu zmniejszenia zapotrzebowania na lacze).Postaw sie w mojej sytuacji :P Ale propozycja z dwiema wersjami imo jest fajna ale czy nie zbędna?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 W glebi duszy chodzilo mi o userow purepc. ;] Ja w 98' jechalem na modemie i wtedy bym to zrozumial (uproszczenie stron w celu zmniejszenia zapotrzebowania na lacze). W tej chwili jest równie źle. Nawet nie wiesz ile osób korzysta z przymusu z GPRSu i podobnych wynalazków od kiedy są te różne Blueconnecty i iPlusy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jednym się podoba prostota portalu, czytelność i szybkość działania. Drudzy natomiast lubią wodotryski typu pclab czy tweak, które zżerają łącze bezpotrzeby a o uruchomieniu strony przy słabym zasięgu gprs możemy zapomnieć. Mi podobal sie stary, czytelny layout pclab, jeszcze przed modyfikacja w celu umieszczenia jak najwiekszej liczby reklam na stronie. Mam nadzieje, ze purepc bedzie szlo w kierunku czytelnosci i przejrzystosci, bo nie lubie jak mi cala strona blyska wszystkimi kolorami teczy. Teraz nie jest zle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Nie jest aż tak źle, co do wczytywania to z pure idzie bardzo szybko w porównaniu z pclabem no ale można dodać jakiś bajer :P, mi np. podabają się ścieżki na leadtek.com.tw fajnie to wyglada itp. no i jeszcze logo obracające sie no ale to już troche wymaga podczas wyświetlania strony chyba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ja wole prostotre, bo nawet na paru MB w firmie forum potrafi mi sie ladowac troche dlugo, moze nie tyle co ladowac ale czekac na responce od serwera. jak ktos lubi wodotryski to niech se sciagnie bete2 visty i wlaczy aero :D strona glowna powinna byc prosta i przejrzysta i ladowac sie powiedzmy w mgnieniu oka, bo pcLOL na domowym 512 laduje sie jak dla mnie o dwie chwile za dlugo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 jak ktos lubi wodotryski to niech se sciagnie bete2 visty i wlaczy aero :D xgl lepsze. ;] A co do prostoty. Mi się podoba. No i nie porównujcie portalu z tweakiem, tam portal jest na gotowym skrypcie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 No i nie porównujcie portalu z tweakiem, tam portal jest na gotowym skrypcie.. Ale 90% userów nie widzi różnicy i nie ma to dla nich znaczenia, czy serwis powstał na skrypcie, czy robiono go od podstaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ale na purepc.pl możesz np. wybrać sobie działy, z jakich chcesz mieć newsy na stronie głównej B) I ogólnie jest pare ciekawych rzeczy B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jest bardzo dużo ciekawych rzeczy na portalu, które już są dostępne lub są w fazie prac. Większość portali staneła w miejscu co do rozwoju, moim zdaniem my jednak wprowadzając coraz to nowe rozwiązania pniemy do przodu. Czas pokaże czy miałem choć trochę racji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) ta krecha jest be ;) Edytowane 14 Czerwca 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja juz to z 5 razy zglaszalem i jak widac nic.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) @Kaxxl&kszonek romek juz o tym mówił. A co do ulepszen powiększanie obrazków jest boskie Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...