Skocz do zawartości
DrKleiner

Na temat serwisu PurePC.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jeszcze nie miałem ani razu zwolnienia PPC, jedynie czasem serwis. ;)

Ja podobnie, tylko raz mi sie to przydarzyło i wtedy napisałem o tym tutaj. A tak to praktycznie cały czas wszystko bardzo dobrze działa. Świeto jest jak musze czekac na odpowiedz powyzej 5sek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

foruym przytyka sie bardzo często i jest to troche denerwujące..... To moze zablokwac opcje wyszukiwania krotkich słow (i tak jest za duzo wynikow nietrafionych wtedy...).

Juz jest taka opcja - nie mozna szukac slow krotszych niz trzyliterowe (co i tak jest irytujace, ale to juz temat na oddzielna dyskusje).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz jest taka opcja - nie mozna szukac slow krotszych niz trzyliterowe (co i tak jest irytujace, ale to juz temat na oddzielna dyskusje).

własnie o to chodzi, ze juz tej blokady nie ma - ktos o tym pisał, przed chwila wpisałem..... wrrrrróc...... trzyliterowe działaja - ale krtosze niz tzy nie, kierdys była blokada na trzy literowe tez - szukajac słowa trzyliterowego i tak za duzo smieci sie znajduje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom grubo. Pewnie zaplaca osoby chetne do zdobycia moderki :lol:.

Na forum przeciez nie moze byc 100 moderatorów, a z tego co pamietam to takie zbiorki nie wypala pod katem prawnym, chyba chodzi tutaj o jakies myki z darowiznami itp. ale moge sie mylic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie o to chodzi, ze juz tej blokady nie ma - ktos o tym pisał, przed chwila wpisałem..... wrrrrróc...... trzyliterowe działaja - ale krtosze niz tzy nie, kierdys była blokada na trzy literowe tez - szukajac słowa trzyliterowego i tak za duzo smieci sie znajduje.

Problem w tym, ze taka blokada skutecznie utrudni korzystanie z szukajki, lub wrecz uczyni ja bezuzyteczna - za duzo jest w swiecie PC trzyliterowych skrotow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym, ze taka blokada skutecznie utrudni korzystanie z szukajki, lub wrecz uczyni ja bezuzyteczna - za duzo jest w swiecie PC trzyliterowych skrotow.

wiem, mnie też to denerwowało, ale jeżeli przez to czasmi otwierajac temat musze czekac 1-2 minuty to juz wolę nie móc szukać słówm 3 literowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Główna strona PPC: paski po prawej stronie "Forum" i "Artykuły". Czy tekst mógłby mieć więcej miejsca? Bo teraz jeden temat zajmuje po 5-6 linii. Za bardzo to rozciągniete

5-6 ? :blink: w 800x600 działasz ? :blink:

Mi zajmuje 1-2, 3 to max

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem. A wiec, przy kazdej "Szybkiej edycji" postu, przerabiam post, koncze edycje, wyswietla sie slynny paseczek..

Dołączona grafika

I? I nic, pasek konczy swoja "animacje" po czym znika, a post nie jest przerobiony, ani nie przenosi mnie spowrotem do tematu, tylko dalej siedze w edycji. I tak moge robic w nieskonczonosc, za kazdym razem przy szybkiej edycji. Na pelnej edycji jest wszystko ok...

Edytowane przez st1ch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem. A wiec, przy kazdej "Szybkiej edycji" postu, przerabiam post, koncze edycje, wyswietla sie slynny paseczek..

I? I nic, pasek konczy swoja "animacje" po czym znika, a post nie jest przerobiony, ani nie przenosi mnie spowrotem do tematu, tylko dalej siedze w edycji. I tak moge robic w nieskonczonosc, za kazdym razem przy szybkiej edycji. Na pelnej edycji jest wszystko ok...

Jaka wersja Opery?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mala propozycja (jesli tak sie da) czy mozecie zrobic cos takiego ,ze jak sprawdzasz kto ile napisal postow w danym temacie to po kliknieciu na nick albo liczbe postow napisanych przez danego usera -wyswietlalo by te wszystkie posty ?

Chodzi mi dokladnie o to: Dołączona grafika

Moze i wydaje sie to zbedne ale ulatwialo by wyszukiwanie kogos postow w temacie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem ci, że co do technicznego problemu to nie wiem, trzeba poczytać czy ipb ma w ogóle taką możliwość ingerencji co do tych list.

Lecz z drugiej strony to ci powiem, że pomysł jest lekko dziwny bo można wejść zawsze w profil danego usera i wyszukać sobie posty jakie napisał. Jeśli chcesz wyszukać w danym temacie to szukajka i dajesz nick osoby i temat a ona sama ci znajdzie wszystkie wypowiedzi.

Moim zdaniem ten pomysł upadnie bo mija się ewidetnie z ogólnym dobrem userów. Celu takiego dodatku nie widzę i admini się zapewne ze mną zgodzą.

Więc odpada moim zdaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...