Skocz do zawartości
DrKleiner

Na temat serwisu PurePC.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Od inwigilacji na forum to jest moderacja/administracja a nie userzy.

Nie ma sensu tego wprowadzać na forum. Sprawa odpada.

przydaje sie tez do czegos innego, ne pamietam co szukalem, ale chyba ktos w jakims poscie podał cos, czego szukalem i nie wiedzialem wjakim to temacie, wetedy bardzo by sie przydało szukanie tak postow, bo wpisujac nicka na dole w wyszukiwarce wuyswietlało posty z "@nick" a takze cytowane postytego usera. z linka w profilu jak wchgodziłem to wysietlało wszytkie posty, a ja mialem tylko kilka tematow do przejrzenia. No ale to nie jest niezbedne i zadkio raczej sie uzywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przydaje sie tez do czegos innego, ne pamietam co szukalem, ale chyba ktos w jakims poscie podał cos, czego szukalem i nie wiedzialem wjakim to temacie, wetedy bardzo by sie przydało szukanie tak postow, bo wpisujac nicka na dole w wyszukiwarce wuyswietlało posty z "@nick" a takze cytowane postytego usera. z linka w profilu jak wchgodziłem to wysietlało wszytkie posty, a ja mialem tylko kilka tematow do przejrzenia. No ale to nie jest niezbedne i zadkio raczej sie uzywa.

Dokladnie o to mi chodzilo.Ostatnio szukalem czegos co napisal jeden user i w wyszukiwarce to nie jest takie latwe IMO. ALe ok jak jestescie na NIE to ja to rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zero ruchu, lacze prawie w idlu i cos takiego:

podobnie mam w pracy na duzo szybszym laczu niz w domu. co sie dzieje?? :>

Forum czkawkę łapie... rozmawialiśmy o tym kilka postów wyżej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst

Kurcze faktycznie nie działa choć wczoraj śmigał :)

Poszukamy zaraz co się znów z tym skopało.

Co do zadyszkie serwera to liczba zapytań powoduje taki długi czas odpowiedzi.

Mi ciężko na taką zadyszkę trafić lecz z statystyk serwera faktycznie widać, że czas wyszukiwania sięga nieraz 30 sekund przy bardzo dużej liczbie zapytań. Wiecie ten serwer dzierżawiony to nie 2xXeon tylko jednordzeniowiec więc nim nie zrobimy małego upgrade maszyn to taki problem może się pojawiać.

Za to przepraszam bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

romek cos Ci spoiler nie działa :)

mam pytanko dlaczego po przyciśnięciu na logo purepc przenosi mnie do głównej strony?? z tego co pamiętam wcześniej przenosiło na główne forum :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

romek cos Ci spoiler nie działa :)

mam pytanko dlaczego po przyciśnięciu na logo purepc przenosi mnie do głównej strony?? z tego co pamiętam wcześniej przenosiło na główne forum :]

taka mala zmiana na lepsze ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I bardzo dobrze. :) Przecież tuż pod logiem mamy :

PurePC.pl - Forum Dyskusyjne > Najważniejsze > O serwisie i forum

I klikamy w pierwszy link i mamy główną forum. :) Będąc na wielu forach zawsze starałem się wprowadzić właśnie link do portalu w logu forum. :) Świetna robota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynam się już lekko stresować:

1. klik <- brak reakcji ze strony administracji. O tym była już mowa bardzo dawno temu:

[spoiler=opis]tekst ukryty[/spoiler]

2. klik <- zagląda tam ktoś prócz userów?

3. Nadal jest problem z edycją sygnatury - przynajmniej u mnie.

Sprawa wygląda tak, że moja sygnatura jest w tagu

[center] [/center]

Gdy jednak klikam na opcję Zmień sygnaturę i załaduje się edytor, to na końcu zamiast

[/center]
jest
</div>
co oczywiście generuje błąd podczas próby zapisania zmian.

Pisałem o tym na flyspray, ale najwidoczniej ktoś uznał to za drobiazg i raport o tym błędzie zniknął z listy raportów. Nie jest to problem przeglądarki, bo sprawdzałem pod IE - jest to samo.

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie administratorzy, a możecie dodać do forum funkcje wyświetlania filmików umieszczonych na youtube, video.google itp :)

Ja Was błagam, wszystko tylko nie TO!

Nie każdy ma gigowe łącze, a otwierając Np. topik śmiechu mam serdecznie dość jak mi się wszystkie obrazki wklejone przez userów dobrych parę minut ładują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2229870[/snapback]

panowie administratorzy, a możecie dodać do forum funkcje wyświetlania filmików umieszczonych na youtube, video.google itp :)

byleby to sie nie ładowalo automatycznie, bo toidzie wzwariowac ! jak wchodze w tematy na hwbocie i mi sie 30 screenow ładuje (niektrore bez kompresi - a co tam, połtora mega) to tez sie idzie wkurzyc :E

ps i przydałby sie emot " :E " bo jest fajny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.....

byleby to sie nie ładowalo automatycznie, bo toidzie wzwariowac ! jak wchodze w tematy na hwbocie i mi sie 30 screenow ładuje (niektrore bez kompresi - a co tam, połtora mega) to tez sie idzie wkurzyc :E

no automatycznie filmiki nie powinny się łądować :-P , chyba Dołączona grafika

ps i przydałby sie emot " :E " bo jest fajny

pisałem już kiedyś, aby admini dodali tą emote, ale jak widzimy olali to :kijem:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...