Skocz do zawartości
DrKleiner

Na temat serwisu PurePC.pl

Rekomendowane odpowiedzi

no automatycznie filmiki nie powinny się łądować :-P , chyba Dołączona grafika

pisałem już kiedyś, aby admini dodali tą emote, ale jak widzimy olali to :kijem:

Dołączona grafika

no jak nie beda automatycznie sie ladowac to moze byc [;

Dołączona grafika <-- ten lepszy niż ten z pclaba (oczywscie joke bo sa identyczne Dołączona grafika )... Mozna by dodać ta emotke bo poprostu "rzondzi" :E

Edytowane przez kszonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta Dołączona grafika emota jest rzeczywiście lepsza od tej pclabowskiej, ona jest genialna Dołączona grafika

czekamy na odzew adminów, a jak się nie zgodzą to zakładamy temat z sondą na oślej czy userzy forum purepc chcą wyrażać swoje emocje/uczucia tą emotę czy też nie Dołączona grafika

ach ta demokracja :D

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta Dołączona grafika emota jest rzeczywiście lepsza od tej pclabowskiej, ona jest genialna Dołączona grafika

czekamy na odzew adminów, a jak się nie zgodzą to zakładamy temat z sondą na oślej czy userzy forum purepc chcą wyrażać swoje emocje/uczucia tą emotę czy też nie Dołączona grafika

ach ta demokracja :D

taaa,czekamy na zgode adminow, a jak zgody nie bedzie to itak swoje :D demkarcja mowisz Dołączona grafika ano demokracja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem w pewnym topicu, że nie wyświetla się własciwa ilość postów, tzn. - na głównej stronie pisze, że topic zawiera 6 postów, a po wejściu do niego okazuje się, że postów jest 34, dokładniej chodzi mi o ten topic. F5 nie pomaga, przeglądarka - FireFox 1.5.0.4.

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki czy wy nieraz nie przesadzacie?

Co do roboty na FlySpray to zobacz tu czy nikt nic nie robi KLIK.

Co do sygnatury twojej to poprawiłem ją i nie było tego błędu. Testowałem poprawkę na twoim sigu w nocy. Mieliśmy update IPB i przez to sypneły się miniaturki zdjęć i spoiler. Staramy się znów to naprawić aby wszystko działało.

Co do emotki to proszę nie robić mi tematu z ankietą czy chcą tą emotke czy nie :)

Zgłaszasz w flyspray i dajesz info pod jakim skrótem ma się pokazać na forum. Druga sprawa to poproszę na fly'u linka do tej emotki abym mógł ją wprowadzić do bazy.

panowie administratorzy, a możecie dodać do forum funkcje wyświetlania filmików umieszczonych na youtube, video.google itp

NIE będzie czegoś takiego. Polska to nie Ameryka, że wszyscy mają gigantyczne łącza. Nie ważne co się mówi lecz w Polsce to ponad 3/4 ludzi ma dziadoskie łącza i nie zabije ich takim pomysłem. Link zawsze do filmu wystarczy i nie trzeba jeszcze filmów i wodotrysków. Zakazujemy obrazków w sigach i zakazujemy filmów tego typu.

Co do działania forum to jest o tym napisane tu:

http://www.purepc.pl/node/274

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do roboty na FlySpray to zobacz tu czy nikt nic nie robi 2230105[/snapback]

Co do sygnatury twojej to poprawiłem ją i nie było tego błędu. Testowałem poprawkę na twoim sigu w nocy. Mieliśmy update IPB i przez to sypneły się miniaturki zdjęć i spoiler. Staramy się znów to naprawić aby wszystko działało.
Liczę na szybkie korekty :]

Zgłaszasz w flyspray i dajesz info pod jakim skrótem ma się pokazać na forum. Druga sprawa to poproszę na fly'u linka do tej emotki abym mógł ją wprowadzić do bazy.

Hehe. A może linka do całego Zipa Wam podesłać? ;)

NIE będzie czegoś takiego. Polska to nie Ameryka, że wszyscy mają gigantyczne łącza. Nie ważne co się mówi lecz w Polsce to ponad 3/4 ludzi ma dziadoskie łącza i nie zabije ich takim pomysłem. Link zawsze do filmu wystarczy i nie trzeba jeszcze filmów i wodotrysków. Zakazujemy obrazków w sigach i zakazujemy filmów tego typu.

Popieram, popieram i jeszcze raz popieram!

A tak z innej beczki, to coś się w kodzie kaszani (znalezione kilka minut temu):

Temat: Ten Folder Trochę Przesadza (..) Odpowiedzi: -1

Problemy z liczeniem do 20? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marco nadal siedzi nad serwerem bo była niezła przebudowa całej bazy.

Co do emotek to tak jak napisałem trzeba podać dokładnie pod jakim skrótem ma się pokazać i dać linka do tej emotki abym mógł ją pobrać i wstawić do bazy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet fajne te nowe miniaturki (wreszcie to sa miniatrurki, a nie zmniejszone oryginalne zdjecie :) ), ale jak zwykle nic nie jest bez wad: teraz to juz na pewno nie da sie ustawic zdjec jedno obok drugiego i posty z duza iloscia fotek beda sie ciagnac kilometrami :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do spoilera - obiecuje w tej chwili skończyłem wreszcie sensowne miniaturki i wklejanie zdjęc na forum - efekt widać najładniej w skórce pure.

Teraz będe męczyć temat spoilera

Dzięki za miniaturki. 20 obrazków w 800x600 to żadna przyjemność - nie ważne czy masz 128Kb/ czy 6Mb/s.

A co do spoilera, to gdzie tu się męczyć? ;)

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafikaDołączona grafika

Da się?

Wlasnie tez zauwazylem w innym topicu, ze sie da. Pelnia szczescia bedzie, jak na innych skorkach sie beda otwierac tak ladnie jak na Pure ;)

EDIT: o, juz nie usuwa automatycznie obrazkow z cytatu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pelnia szczescia bedzie, jak na innych skorkach sie beda otwierac tak ladnie jak na Pure ;)

Już jest

niee :( moze i ladnie wyglada ale wolalem jak otwieralo foto normalnie w nowym oknie bez tego smiesznego ladowania. moze dodasz opcje, zeby wylaczyc to w panelu ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niee :( moze i ladnie wyglada ale wolalem jak otwieralo foto normalnie w nowym oknie bez tego smiesznego ladowania. moze dodasz opcje, zeby wylaczyc to w panelu ;]

A od czego masz trzeci przycisk w myszce? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mala uwaga do wczytywania miniaturek - ta "klepsydra" podczas ladowania obrazka pokazuje mi sie nie na srodku, tylko z prawej strony ekranu i w polowie wystaje poza ekran (widac tylko polowe). Obrazki dzialaja bezproblemowo, wiec jest to tylko detal estetyczny :)

Opera 9.01, build 8533

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mala uwaga do wczytywania miniaturek - ta "klepsydra" podczas ladowania obrazka pokazuje mi sie nie na srodku, tylko z prawej strony ekranu i w polowie wystaje poza ekran (widac tylko polowe). Obrazki dzialaja bezproblemowo, wiec jest to tylko detal estetyczny :)

Opera 9.01, build 8533

Mam tak samo.

Opera 8.5 A

Ale mi to nie przeszkadza, moze byc po prawej, a moze tak ma byc :wink:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opera 9.01, build 8533

Mam tak samo.

Opera 8.5 A

Ale mi to nie przeszkadza, moze byc po prawej, a moze tak ma byc :wink:?

testowe

Ja się już nawet nie staram dowiedzieć (2 godziny straciłem i nie znalazłem nic w tym skrypcie u siebie) ;)

Edytowane przez MareCeK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...