Skocz do zawartości
DrKleiner

Na temat serwisu PurePC.pl

Rekomendowane odpowiedzi

1.

co się stało z moimi fotami w tym poście

2338101[/snapback]

2.

dziękuje za spoiler, ale oczekiwałem czegoś innego :)

nie możecie zrobić tak, aby spoiler obejmował również zaznaczony przeze mnie tekst, bo wklejanie tekstu jakoś mi za bardzo nie odpowiada (to samo tyczy się pogrubiania itp.)

Generalnie jestem świadom faktu, że edytor IPB jest taki sobie. W 2.2 który jest teraz w fazie beta widzę pewną poprawę. Na pewno będziemy migrować i myślę, że jeszcze w tym roku.

3.

Ustawienia forum>>>>>>>Rodzaj edytora tekstu do użycia podczas postowania, Rozbudowany edytor tekstu wymaga IE6, Mozilla albo Firefox>>>>>>>>>>>>po wyborze Rozbudowany edytor tekstu

da się coś z tym zrobić ??

Obawiam się, że nie ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyglądają jak najbardziej ok

.....

no raczej nie :( zobacz tu są miniaturki, na których nic nie widać

gdzie się podziały normalne foty, które zamieściłem :blink:

i oczywiście nasz rodzimy produkt GoodRAM PRO (dzięki vojt, wisnia666)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

jak rozpoznać czy pamięć jest na kościach Micron D9

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

jak widzimy powyżej każda z kostek ma charakterystyczną ciąg znaków rozpoczynający się od D9DQT, D9GKX oraz D9DQV i właśnie te D9 oznacza czy kości są przesławnymi D9, charakterystyczna dla tych pamięci jest również "kropka" na każdej z kostek :-P

Czasami trzeba przypatrywać się trochę bardziej :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będę nudny i zapytam o te Wasze, pro, elo, młodzieżowe i szalone koszulki, wiadomo coś na ten temat czy nie??

po targach w Krakowie będzie możliwość zakupu, jest już stworzony gotowy projekt koszulek :) Tak więc proszę o jeszcze chwile cierpliwości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co pamietam wypowiedzi romka to na serwisie juz dawno temu miala pojawic sie recenzja z podkrecania athlon fx przez rybe . i to juz naprawde dawno dawno dawno bylo. a do tej pory nic nie ma -a mialo byc na 100% .ehhhhhhh takie szumne zapowiedzi byly -ze nowy portal to bedzie to na co kazdy czeka ,a nie jak kiedys tylko forum .a jak jest kazdy dobrze widzi -tragedia . sam portal jest chyba jednym z najgorszych jakie sa - zupelne przeciwienstwo forum . gdyby jeszcze nie te szumne zapowiedzi...

Edytowane przez robot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miała być też obszerna relacja z targów w Gdańsku, ale widocznie coś poszło nie tak ;) Ja tam nie narzekam, i tak praktycznie z forum korzystam :] A serwis jest jaki jest, przynajmniej żyje, bo za czasów rudego to był żart a nie serwis :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale nie tak mialo byc .znowu jest tylko forum i nic wiecej , a zapowiedzi romka byly takie a nie inne ... obietnice recenzji itp .tymczasem nie ma nawet tych ktore juz sam zapewnial ze w niedlugim czasie sie pojawia ...po co wogole takie pisanie , juz by nic nie pisal lepiej niz obietnice bez pokrycia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie purepc to jedynie forum, portal niestety 'nie istnieje' i nie wiedze sensu na niego wchodzic (odstrasza i wygladaem i jakoscia). Od swieta pojawi sie jakas recka spozniona o kilka miesiecy, ale to stanowczo za malo. Przyklad nalezy brac z pclab'a, ktory ciagle oferuje nowe, interesujace, profesjonalnie przygotowane arty i recki (moze nie kazdy sie ze mna zgodzi, ale w porownaniu z purepc jest przepasc). Gdyby tak polaczyc portal pclaba i forum purepc to mamy doskonaly i idealny serwis o tematyce komputerowej. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, a kiedy będzie można ściągnąć tapety z PurePC? (bo wywala mi 404)

Zapewne jest to związane z niedawną awarią serwisu. Zgłaszałeś we flyspray lub u któregoś admina?

no ale nie tak mialo byc .znowu jest tylko forum i nic wiecej , a zapowiedzi romka byly takie a nie inne ... obietnice recenzji itp .tymczasem nie ma nawet tych ktore juz sam zapewnial ze w niedlugim czasie sie pojawia ...po co wogole takie pisanie , juz by nic nie pisal lepiej niz obietnice bez pokrycia

Stanę w obronie redakcji, bo mam jakieś pojęcie o tym co sie dzieje, jak to wszystko działa itp.

Redaktorzy to w głównej mierze studenci. Oprócz studiów trzeba też pracować zatem z czasem wolnym jest bardzo kiepsko. Do tego pisanie recenzji, testowanie sprzętu, załatwianie go (a mogę was zapewnić, że to nie jest taka prosta czynność. Wszystko tu musi być dopięte na ostatni guzik, nie można sobie pozwolić na jakieś uchybienia) to nie jest takie łatwe i szybkie. Jestem jednak przekonany, że chłopaki robią wszystko, aby serwis dorównał forum i stał na wysokim poziomie.

Wygląd jest prosty, dzięki czemu można przeglądać stronkę nie tylko na komputerze ale także na innych urządzeniach. Nikt nie powie, że serwis działa wolno lub się długo wczytuje. Takie było założenie - ma działać szybko i sprawnie, a także jakoś wyglądać. Można było kupić skina tak jak to zrobił jeden serwis i mieć wygląd taki sam, jak inny serwis tyle że zagraniczny. Fakt że ten czerwony można by było zastąpić jakimś innym kolorem, poprawić trochę rzeczy w wyglądzie ale panowie, przecież był topic w tej sprawie założony chyba przez marco. Tam powinniście pisać o wyglądzie, proponować swoje pomysły i dyskutować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektorzy wola przewijac cala strone i sie zastanawiac na ktorym poscie ostatnio sie zatrzymali.

Ja wole raz przewinac i od razu wiem gdzie skonczylem.

Ajjjj, o to chodzi. Wydawało mi się, ze masz na mysli te pierdzielniki od przeglądarki i systemu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nielepiej by bło zrobienie czegoś takiego że "klikany" temat byłby zaznacozny innym kolorem :rolleyes: ? nie łatwiej ?

Nie mowie o tematach, tylko o POSTACH.

Te ktore bylby nowe, mialby by taki napis jak na grafice ktora dalem wyzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...