ParanoiK Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 MeHow: a o taczce piwa dla mnie zapominasz? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Co do punktu A, to wlasnie nie jestem tego pewien, co juz pisalem romkowi na GG i PW, ale jako ze teraz wyjechal, to czekam teraz na jego odpowiedz, na moje ostatnie pytanie. Na forum nie jestem od wczoraj i swoje jakies zdanie mam wyrobione. Jeszcze jedno pytanie, czy to jest powazne zachowanie dla redaktora? Dobrze, ale o co Ci właściwie chodzi? Jeszcze raz mówie to jest forum, nie redakcja. Każdy raport co do postu, niezależnie czyj post jest jest tak samo rozpatrywany. Jeśli uważasz, że coś istotnego zostało przeoczone - kontaktuj się z jednym z administratorów forum lub napisz na forum (małpa) purepc (kropka) pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 MeHow: a o taczce piwa dla mnie zapominasz? ;] Ciiiii, nie w tym stanie :] . Z reszta ty juz nie mozesz. Twoj czas przeminal ;] . Co do posta Marco, mysle ze czas postawic sprawe jasno, forum nigdy nie bedzie utopia, czasami jednym sie pozwala na troche wiecej, zeby bylo tak inaczej, nie ma sie czym przejmowac. Mysle, ze podstawa jest to, zeby traktowac forum jako miejsce, gdzie wymieniamy wiedze, a nie jak trzepak na ktorym nic nie robiac wisimy jak malpy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Wczoraj błąd 404 w godzinach 18-20 co się dzieje? Forum czasami łapie takie zamuły że głowa boli:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Szykują się pewne zmiany... ale cii ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Cięcia budżetowe :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Szykują się pewne zmiany... ale cii ;]A wlasnie - dopiero dzis zauwazylem znaczek RSS kolo adresu w operze. Mozna by wiedziec kiedy to wprowadzilisci? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Od dawien dawna jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 A wlasnie - dopiero dzis zauwazylem znaczek RSS kolo adresu w operze. Mozna by wiedziec kiedy to wprowadzilisci? :) Właściwie to od pół roku ;> BTW: wczoraj późnym wieczorem robiliśmy kolejne zmiany w systemie napędzającym forum. Czujecie jakąś różnice w szybkości działania/ilości "zwieszeń" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 No na razie od rana wsio OK ale nie chwale dnia przed zachodem słońca;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Szykują się pewne zmiany... ale cii ;] nowa rewolucja kto tym razem ........... forum?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 nowa rewolucja kto tym razem ........... forum??Ban userow a co innego :) :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Automat bedzie sprawdzał posty, jak wykryje cos nieregulaminowego bedzie sam rozdawał %, ZPP, ZKU, Ban :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Czyli już nie będzie [ciastek], tylko od razu % itd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 SGJ kto dobrowolnie wcielil sie w role automatu?! [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) SGJ kto dobrowolnie wcielil sie w role automatu?! [; pytek :twisted: :D ;) Edytowane 6 Listopada 2006 przez Niemiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Dlaczego ja się dowiaduje wszystkiego ostatni? :P Edytowane 7 Listopada 2006 przez DRuMah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Spoko panowie, testujemy kilka udogodnień, nie ma obaw. Nikt was nie będzie banował lub rozdawał % z automatu. @SKRYTOBOJCA uważałem, że odpowiedziałem na wszystkie twoje pytania na tyle wyczerpująco, że problem minął. Co do redakcji to na dzień dzisiejszy nadal jest w dotarciu i jak widzicie po portalu to pracują w miare wydajnie. Nie było mnie 6 dni i jak widać radzili sobie wyśmienicie. Powinniście gratulować Marco i Paranoikowi, że postawili forum bardzo szybko po padzie kilka dni temu, poświęcając na to całą noc. Jak widać wszystko może się popsuć i musimy być na to przygotowani. Jak widać chłopaki choć nie widoczni zazwyczaj na portalu/forum są bardzo sprawni w tym co robią. Z mojej strony jeszcze raz gratulacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Napisali stosowny temat i nas wszystkich przeprosili, że tak długo trwało, a wszyscy i tak wiedzą, ile to praaacy trzeba włożyć, dlatego my dziękujemy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 panowie co się dzieje z testami mówiliście, że portal będzie się prężnie rozwijał :D , a z czego widze stoicie w miejscu :blink: gdzie jest G80, quadcore itp nowości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 gdzie jest G80, quadcore itp nowościNo np. było pare newsów o tym i o tym :lol2: A tak na poważnie... to czemu ppc nie ma platformy testowej w sumie? Nikt nam nie chce sprzętu dać? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 gdzie te "newsy" ;) są bo nie wiedze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) gdzie te "newsy" ;) są bo nie wiedze To włóż okulary ze szkłami + 10 i przeczytaj np pierwszego newsa, moze gł owna strone masz ustawiona jako inny portal (nie PurePC) a tylko na forum do nas wchodzisz? i zadnych artykulow nie widzisz ? Oraz kilku newsow o G80 widocznych na glównej stronie oraz kilku-kilkunastu na podstronach ? Recenzja G80 bedzie jutro, karty sa ogolnie dostępne dla kazdego, nie problem taka zdobyć, 1-2 sztuki na polske, phi co to jest. W poszukiwaniu poprzednich, dziesiatek newsow o G80 i nforce 680i sli cofnij sie na poprzednie strony, jak nie znajdziesz ich, kup drugie okulary i połącz ich szkła dla lepszego efektu użyj denek od butelki. Sory, ale nie ma słów na bezmyślność. Jeśli kogoś obraziłem, przepraszam. Edytowane 8 Listopada 2006 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Na jednym z for widziałem bota, który służył do obsługi forum przez gg. Dałoby sie cos takiego wprowadzić ? http://www.dzieci.org.pl/cgi/forum/ikonboa...ct=ST;f=1;t=106 Macie info. Fajna sprawa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Czy ten blad wystepuje tylko fire fox 2.0 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) To włóż okulary ze szkłami + 10 i przeczytaj np pierwszego newsa, moze gł owna strone masz ustawiona jako inny portal (nie PurePC) a tylko na forum do nas wchodzisz? i zadnych artykulow nie widzisz ? Oraz kilku newsow o G80 widocznych na glównej stronie oraz kilku-kilkunastu na podstronach ? Recenzja G80 bedzie jutro, karty sa ogolnie dostępne dla kazdego, nie problem taka zdobyć, 1-2 sztuki na polske, phi co to jest. W poszukiwaniu poprzednich, dziesiatek newsow o G80 i nforce 680i sli cofnij sie na poprzednie strony, jak nie znajdziesz ich, kup drugie okulary i połącz ich szkła dla lepszego efektu użyj denek od butelki. Sory, ale nie ma słów na bezmyślność. Jeśli kogoś obraziłem, przepraszam. no okulary mi są na razie niepotrzebne :D , a tobie radze udać się do szkoły bo coś z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie słabo :lol2 panowie co się dzieje z testami:lukasrz odróżniasz wyraz testy od newsa ?? nie zauważyłeś że zacytowałem bezmyślny wyraz "newsy" od Sarkazz, który ma się nijak do mojego początkowego pytania i ponawiam pytanie :) kiedy na łamach purepc.pl będzie można przeczytać jakiś test(recenzję) na miarę nowoczesnych portali ?? ps Sory, ale nie ma słów na bezmyślność. Jeśli kogoś obraziłem, przepraszam. :lol: Edytowane 9 Listopada 2006 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) Czy ten blad wystepuje tylko fire fox 2.0 ? Też to mam na ff tylko na niektórych reklamach :blink: Pozdr Edytowane 9 Listopada 2006 przez zayonnc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) gdzie te "newsy" ;) są bo nie wiedze n/c kiedy na łamach purepc.pl będzie można przeczytać jakiś test(recenzję) na miarę nowoczesnych portali ?? np. ostatni http://www.purepc.pl/node/746 i nie tylko, kolejny już jutro. Edytowane 9 Listopada 2006 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 chodzi mi o testy sprzętu, który jest aktualnie na fali gdzie jest G80, quadcore itp nowości powiedz mi :D czym żyją teraz portale Hardware ?? Na pewno nie Dry Ice i nie sugeruj się gdzie te "newsy" ;) są bo nie wiedzebo wyraźnie zacytowałem ten wyraz i do tego dałem jeszcze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Po prostu nie ma znajomosci i tyle... poza tym nowy serwis, ktory istnieje kilka miesiecy, wiec jak na razie jest to chyba nieosiagalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...