kain Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 stich tzn? Recenzje gier Ci sie marza czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 stich tzn? Recenzje gier Ci sie marza czy jak?dokladnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 :blink: Po co to komu na PPC? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 JROX tez jestem przeciw. Od gier sa serwisy o grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 :blink: Po co to komu na PPC? :?A czemu nie? W końcu marco już kilka razy pisał, że PPC to nie tylko OC i modding. Może nie wszyscy na PPC są po to, aby podkręcać? Może dla niektórych priorytetem jest ośla łączka lub gry? Może wolą się rozerwać przy dobrej grze, a nie przy 3dmarkach? Jeśli by takie recenzje były (a plany takie były, tyle że redaktor forsujący ten pomysł przestał być redaktorem, a czy teraz jest taka wola? może Naczelny się wypowie?), to zwyczajnie ich nie czytaj. Jest jakiś przymus czy co? To tak jak z oślą: ci, którzy tam nie piszą, twierdzą, że jest to dział zbędny. Podejście typu: nie korzystam, więc jest to niepotrzebne. "Lepiej mieć dodatkową możliwość i z niej nie korzystać, niż nie mieć takiej możliwości." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 A czemu nie? W końcu marco już kilka razy pisał, że PPC to nie tylko OC i modding. Może nie wszyscy na PPC są po to, aby podkręcać? Może dla niektórych priorytetem jest ośla łączka lub gry? Może wolą się rozerwać przy dobrej grze, a nie przy 3dmarkach? Jeśli by takie recenzje były (a plany takie były, tyle że redaktor forsujący ten pomysł przestał być redaktorem, a czy teraz jest taka wola? może Naczelny się wypowie?), to zwyczajnie ich nie czytaj. Jest jakiś przymus czy co? To tak jak z oślą: ci, którzy tam nie piszą, twierdzą, że jest to dział zbędny. Podejście typu: nie korzystam, więc jest to niepotrzebne. "Lepiej mieć dodatkową możliwość i z niej nie korzystać, niż nie mieć takiej możliwości." Dokladnie, 100% wypowiedzi na TAK. W sumie pure pc to kompy, kompy i jeszcze raz kompy. Ale "dolne" dzialy typu gry, topic smiechu, osla, I FOTGRAFIA :), tez sa, i znalazly swoich zwolennikow. Osobiscie zagladam tylko w modyfikacje i w/w, a recenzje sa takze tylko na temat kompow, kompow i jezcze raz kompow, tzn hardware, ale czy gry nie sa pokrewne z kompami? Czy na forum.pure nie ma dzialu gry? Takze nie widze zadnych przszkod, i bym byl bardzo zadowolony, jezeli takowe recenzje by sie pojawialy. Samo moge przedstawic recenzje starych gierek typu cod1, cod2 :) :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Jeżeli już gry, to nie jakieś starocie. Tylko wyciskacze ostatnich soków z komputerów. Żeby to jakoś się troszke łączyło ze sprzętem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Grom mowie nie. IMHO trzeba sie zajac jedna tematyka ale pozadnie, a nie wszystkim i po lebkach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Grom mowie nie. IMHO trzeba sie zajac jedna tematyka ale pozadnie, a nie wszystkim i po lebkach...Jedna tematyka = porządnie, kilka zagadnień = po łebkach. Co to w ogóle za myślenie? Nie przyszło Ci do głowy, że kilka zagadnień może być robionych porządnie? Jak oceniłbyś taką sytuację: jedna tematyka robiona porządnie (podkręcanie), a reszta (gry) robiona w miarę? Przecież wiadomo, że priorytetem dla PPC jest sprzęt, ale co w tym złego, aby co jakiś czas nie napisać recenzji o danej grze? Przecież nie oznacza to, że recenzji gier musi być tyle co recenzji sprzętu. Dla PPC głównym kierunkiem jest sprzęt, ale czy coś złego się stanie, gdy raz na jakiś czas (miesiąc, dwa) ukaże się recenzja jakiejś długo oczekiwanej gry? Moim zdaniem nie. I chętnie bym przeczytał taką recenzję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja jestem za, można wziąć kogoś jeszcze do redakcji i niech skupi sie tylko na grach wtedy (ten redaktor). Nie bądźmy ślepi i nie idźmy tylko w jednym kierunku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Hmmm wydaje mi sie, ze te "sily przerobowe" redakcji ktore mialy by isc na gry lepiej juz wykorzystac na testy starszego nawet sprzetu. Ewentualnie jesli juz gry to z takim podejsciem jak prezentuje benchmark.pl - tylko te najbardziej znaczace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Hmmm a może inaczej? Przeciez mozna w reckach gier "ciągnąć" motyw przewodni tego forum, czyli tweakowanie. Wpierw "normalna" recenzja a poźniej coś dla ludzi którzy kochają kombinować. Ileż to gier prawie że wymaga modyfikacji plików INI, czy też zabaw z rejestrem? W drugiej części takiej recenzji możnaby było opisać komendy które pozwalają sie cieszyć jeszcze lepszą grafika, bądź płynniejszą rozgrywką..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 ej, mamy subforum KULINARIA, to moze robcie recenzje najnowwszych dodatkow do ciasta, bo jest to tak interesujace, ze strasznie mi brakuje tego na ppc :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Hmmm wydaje mi sie, ze te "sily przerobowe" redakcji ktore mialy by isc na gry lepiej juz wykorzystac na testy starszego nawet sprzetu. Ewentualnie jesli juz gry to z takim podejsciem jak prezentuje benchmark.pl - tylko te najbardziej znaczace.Mnie się wydaje, że narazie przynajmniej redakcja nie ma współczynnika wykorzystania =1. Czyli jeden artykuł = jeden redaktor. Ale mogę się mylić, bo nie liczyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 No jeżeli chodzi o recenzje gier to ja bardzo chętnie :) Mam, że tak powiem doświadczenie w tym kierunku. Może jakiś konkurs na recke danej gry ? Kto napisze najlepszą zostanie redaktorem działu gry na PurePC. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David666 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Przy recenzji quadcore można by zrobić Extreme OC + jakieś rekordy w benchmarkach. Tematyka przewodnia zostałaby zachowana i PPC byłoby wyjątkowe pośród innych portali które tylko opisały technologie i dały kilka wykresów. Może to już troche za dużo ,ale jeżeli dałoby się załatwić quada + G 80 razem (najlepiej 2 :razz: ) , to można by się pokusic o jakiś rekordzik w 3d markach - ale to bardziej chyba tylko marzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Przy recenzji quadcore można by zrobić Extreme OC + jakieś rekordy w benchmarkach. Tematyka przewodnia zostałaby zachowana i PPC byłoby wyjątkowe pośród innych portali które tylko opisały technologie i dały kilka wykresów. Może to już troche za dużo ,ale jeżeli dałoby się załatwić quada + G 80 razem (najlepiej 2 :razz: ) , to można by się pokusic o jakiś rekordzik w 3d markach - ale to bardziej chyba tylko marzenie. do tego czasu az ppc dostanie quad i 2x88gtx to "na swiecie" tak pozamiataja ze nei bedzie co zbierac. Przy pierwszym lepszym procku i grafach cviezko zrobic 'cos' jezeli za granica nie dosc ze przebieraja sobie to jescze moge sobie pozwolic na modowanie wszykiego i zabicie przez za duze V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Dziwnie by to wyglądało baner extreme benching & overclocking a wchodzisz na główną stronę i recka "mario " :-? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 To moze sie wypowie Naczelny Ja jestem na tak z grami. Nie każdy musi się interesowac sprzętem, kompami. Fakt za chwile ktos powie to niech poszuka innnego forum. Naprzykład jak jesteś na jednym od iluś tam lat to chyba samo mówi za siebie.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Nie obraźcie się ale IMO to poroniony pomysł. Przynajmniej na razie. Crosis Według twojej wypowiedzi wnioskuje że jeżeli jest podforum gry to i powinny być recki na portalu. To może zrobimy też rozpiske jakie auto do XXk zł jest najlepsze, kółko gospodyń PPC, albo i tutorial jak naprawić pralke :? Bez obrazy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Nie obraźcie się ale IMO to poroniony pomysł. Przynajmniej na razie.Dlaczego? Tylko podaj jakieś sensowne argumenty, a nie coś w stylu: "nie, bo nie". Crosis Według twojej wypowiedzi wnioskuje że jeżeli jest podforum gry to i powinny być recki na portalu.Nie moja wina, że nie rozumiesz o czym wcześniej pisałem. Umiejętność czytania ze zrozumieniem bardzo się z życiu przydaje. Poćwicz. To może zrobimy też rozpiske jakie auto do XXk zł jest najlepsze, kółko gospodyń PPC, albo i tutorial jak naprawić pralke :?Wytłumacz mi jedno: skoro wchodzisz na to forum i na portal po to, aby poczytać i podyskutować o sprzęcie, oc, moddingu, to dlaczego aż 30% Twoich postów zostało napisanych na oślej? Przecież są inne fora, na których można więcej się dowiedzieć na przykład o butach czy porozmawiać o markowych ubraniach. Dlaczego zatem wypowiadasz się na oślej? Bez obrazy ;)Mógłbyś chociaż traktować z szacunkiem swojego rozmówcę, nawet wtedy, gdy ma odmienne zdanie od Twojego. Edytowane 12 Listopada 2006 przez Crosis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Purepc to komputery. Moim zdaniem może być kącik rozrywka a tam gry. Ile to osób siedzi na podforum gry ? Ja jestem jak najbardziej za! (Chociaż fanem gier nie jestem i nie byłem). Plus to że spokojnie można zamieszczać recenzje programów, ale dokładne (to nie jest proste ale...........). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Dlaczego? Tylko podaj jakieś sensowne argumenty, a nie coś w stylu: "nie, bo nie".Wpisz sobie w gogle "recenzje gier". Jest tego aż za dużo. Poza tym, jeżeli jest to serwis o sprzęcie, to po co na siłe wpychać inne tematyki? O których jest już dużo serwisów. Wytłumacz mi jedno: skoro wchodzisz na to forum i na portal po to, aby poczytać i podyskutować o sprzęcie, oc, moddingu, to dlaczego aż 30% Twoich postów zostało napisanych na oślej? Przecież są inne fora, na których można więcej się dowiedzieć na przykład o butach czy porozmawiać o markowych ubraniach. Dlaczego zatem wypowiadasz się na oślej?Gdyby nie jeden pamiętny temat nt. nudy ;) w którym napisałem ponad połowe moich postów na oślej, nie byłoby tych 30%. Powiedz mi jedno: Czemu teraz czepiasz się działów na których pisze? :blink: Ale odpowiem Ci. Pisze na Oślej ponieważ tam jest mnóstwo tematów o wszystkim i o niczym. Można pogadać na każdy temat. A jeżeli już jest dany temat o np. ubraniach to chyba wolno mi się w nim wypowiedzieć, a nie od razu szukać, alternatywnego forum o ubraniach :? W końcu po coś ta Ośla jest :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Prosiliście bardzo bym się wypowiedział, więc to robię. Pomysł co do gier na Pure wpadł mi kilka miesięcy temu, jednak przez ciągłe wyjazdy służbowe i sprawy portalowe zabrakło mi czasu na obgadanie tego. Gry jako same takie i e-sport to rynek bardzo duży i warto się tym zainteresować. Choć czytam wiele sprzeciwów to powiem Wam tak. Będą i Gry na portalu! Nie zawsze lecz kilka ciekawych propozycji bankowo się pojawi do poczytania. Słyszałem już wiele sprzeciwów z podziałem na podstawki Płyt głównych, wiele sprzeciwów na podział oślej łączki, stękanie, że portal jest denny. Wszystko to zazwyczaj po mnie spływa bo ilość malkontentów w sieci jest na bardzo wysokim poziomie i większość tych osób w realnym świecie już ma problem z takim wyrażaniem dezaprobaty, więc wyżywa się na sieci. Pożyjemy zobaczymy i na bank nie będę robił czegoś po łebkach jak to kilku stwierdziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Może jakiś konkurs na recke danej gry ? Kto napisze najlepszą zostanie redaktorem działu gry na PurePC. :twisted:A co chcesz zmienic barwy <_< Jezeli o mnie chodzi to recki gier moga byc, ale tylko pozycji wyjatkowych i miodnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Wpisz sobie w gogle "recenzje gier". Jest tego aż za dużo. Poza tym, jeżeli jest to serwis o sprzęcie, to po co na siłe wpychać inne tematyki? O których jest już dużo serwisów.No i co z tego, że jest ich dużo? Poza tym po co mam wchodzić na inne strony, skoro na PPC mógłbym przeczytać od czasu do czasu recenzję jakiejś gry? Coś się złego stanie jak pojawi się raz na jakiś czas recenzja gry? Wiesz, serwisów o sprzęcie też jest pełno więc co, zlikwidować portal PPC, nie pisać o sprzęcie? W końcu wystarczy wpisać w googlach "recenzje/testy sprzętu". <_< Powiedz mi jedno: Czemu teraz czepiasz się działów na których pisze? :blink:Bo wcześniej Ty w taki sposób czepiłeś się recenzji gier. Pisze na Oślej ponieważ tam jest mnóstwo tematów o wszystkim i o niczym. Można pogadać na każdy temat. A jeżeli już jest dany temat o np. ubraniach to chyba wolno mi się w nim wypowiedzieć, a nie od razu szukać, alternatywnego forum o ubraniach :? W końcu po coś ta Ośla jest :rolleyes:To dlaczego chcesz odebrać komuś możliwość przeczytania recenzji gier? Ty piszesz na oślej - ok. Ktoś inny chciałby poczytać recenzje gier na portalu - źle. Jeszcze żadna recenzja gry się nie ukazała, a już kilka osób płacze, że poziom recenzji sprzętu się przez to obniży. Nie interesują kogoś gry - niech nie czyta recenzji. Kogoś inego nie interesuje sprzęt - niech nie czyta o sprzęcie. Czy to takie trudne do zrozumienia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Nic się złego nie stanie, ale nadal twierdze że jest to niepotrzebne. I nie chce nikomu odbierać możliwości czegoś. Poprostu zgłaszam swój sprzeciw w tej sprawie. Dobra, chcecie to róbcie recenzje gier. EOT Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Nie każdy musi się interesowac sprzętem, kompami. To zapraszam na forum bravo.pl oraz kolko.rozancowe.com :wink: Skoro ktoś się tym nie interesuje, to nie wiem co tu robi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Jestem za recenzjami gier! Niby serwis o sprzecie, ale caly ten sprzet sluzy wlasciwie do odpalanie gier, wiec recki jak najbardziej OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Recki gier - jestem za, uważam, że to dobry pomysł. Wkońcu czytając po tych portalach recenzje itp, to można odnieść wrażenie, że co poniektórzy to w ogóle nie mają pojęcia o czym piszą i w co grają. A tak to jakiś user coś wyskrobie i zacznie się dyskusja ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...