Rikki Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 (edytowane) Oj nie narzekajcie już tak :wink: Narzekacie, że jest mało artów, ale jako rekompensatę dostajemy zawsze porcję świerzych newsów ;) Co do felietonu o starszych ludziach to też mi się nie spodobał, ale każdy ma inne gusta ! Nigdy nie można w 100% zadowolić wszystkich. Tych co narzekają, zachęcam do stworzenia własnego portalu. Z chęcią zobaczę jak wiele będzie na nim artykułów z górnej półki ze sprzętem >600zł. EDIT: literówka :) Edytowane 26 Kwietnia 2007 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 (edytowane) @Qrak69 Zdaje ci się, od kuchni wygląda to całkowicie inaczej ;) @Venom Zgadza się, wszystko tylko się wydaje takie proste :) Edytowane 26 Kwietnia 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredeK Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Nie mogę się nie zgodzić. Faktem jest to, że czasy się nieco zmieniają i teoretycznie wskazana była by postępująca profesjonalizacja (czytaj: pracownicy nie współpracownicy). Niestety prawda jest taka, że w warunkach polskich jest to praktycznie nie do przeskoczenia z powodów finansowych. Zobaczcie ile serwisów internetowych o komputerach które chciały w ten sposób budować pozycje padło (dla przykładu thg, pc.com.pl czy serwisy hogi). Faktem jest też to, że w Polsce mamy właściwie tylko jeden serwis (no może 2) serwisy które działają w ten sposób. Z czego związki jednego z "sponsorem" są zbyt daleko posunięte w stosunku do tego co byśmy chcieli widzieć i uznawać za niezależną pozycje. Rozmawialiśmy o tych sprawach wiele razy, cały czas dochodzimy do tych samych wniosków ... od lat. Prawda jest taka że upadek Tweak.pl kosztował nas więcej niż się spodziewaliśmy, i dał konkurencji spory bonus. Do dziś wielu (mniej aktywnych) userów tweak nie kojarzy PurePC z kontynuacją tamtego forum (o serwisie nie ma co mówić ... praktycznie nie istniał) i nie zna adresu purecp.pl. Jako vortal niezależny (cokolwiek przez to rozumieć) nie ma szans na oszałamiający wzrost ilości / jakości materiałów w serwisie, co najwyżej można pracować nad utrzymaniem obecnego stanu. Na dziś mamy jako_tako działające forum dla maniaków OC, i całkowity zanik zainteresowania pozostałymi działami. "Oślej" nie liczę :P Można iść w tym kierunku, ale to działanie skuteczne tylko w bliskiej i średniej perpektywie - konkurencja nie śpi, jest kwestię czasu kiedy przejmie również użytkowników robiących aktywność w tych działach. Pozostałe działy forum leżą i kwiczą, nie ma komu odpowiadać na posty albo odpowiedzi są na niższym poziomie niż rok temu. Przyznam się bez bicia - sprawdzałem. Nie jest "beznadziejnie", ale w szkolnej skali ocen forum wypada w tej chwili na 3+ (z małymi wyjątkami - OC). Patrząc na statystyki oglądalności z tezą o aktywności nie mogę się zgodzić. W ciągu ostatnich 6 miesięcy ilość unikalnych użytkowników na forum wzrosła o 50%"Statystyka to najbardziej wyrafinowana forma oszustwa" - jakoś tak to szło ... Przed pierwszym zniknięciem Tweak forum miało więcej nowych tematów dziennie niż PClab, w tej chwili jest (w przybliżeniu) 10:1 dla laba -> to świadczy o utrzymywaniu się aktywności na forum? Nie sądzę .. na pewno nie. Ale liczyliśmy się z takimi zjawiskami, i nie jest to zaskoczeniem (przynajmniej dla mnie). Nie widzę też powodu żeby "coś" z tym robić, szczególnie że stan obecny jest zgodny z oczekiwaniami. Jak wiadomo pozycja w googleach jest pochodną czasu. Nie ukrywam, że na pozycjonowanie poprzedniego serwisu poświęcałem bardzo dużo czasu, a doświadczenie staram się przelać na Pure'a. Niestety nie jest to ani tak łatwe ani szybkie jak kiedyś.Ano nie jest, wiele się w tym temacie zmieniło. Lepiej nie będzie. Obawiam się, że większość z nas pracuje i to jest tak naprawdę problem, że doba ma tylko 24 godziny i niestety nikt nie wygrał "6stki" która zapewniła by szybki przypływ gotówki niezbędny do dalszego rozwoju (powiedzmy sobie szczerze, że nasze możliwości finansowania się wyczerpały - same utrzymanie strony technicznej serwisu generuje określone, miesięczne koszty które nie są najniższe)Jak wygram to dam znać :D Na poważnie: istnieje pewien próg opłacalności / kosztów, po którego osiągnięciu trzeba będzie serwis zamknąć. Na razie to odległa perspektywa, ale nie tak odległa jak byśmy chcieli. Mnie się zdaje że obecnie formuła "niezależnego serwisu sprzętowego" już się nie sprawdza, co zresztą widać po stanie innych stron działających na podobnej zasadzie. Co ciekawe - nawet współpraca z dużym potralem (Interia / PCArena) nie jest gwarancją sukcesu ;) :arrow: nie ten profil odbiorców. Qrak69 - na pewno chcesz całkowitej komercjalizacji serwisu? Kasa zawsze będzie problemem, w ten czy inny sposób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Na dziś mamy jako_tako działające forum dla maniaków OC, i całkowity zanik zainteresowania pozostałymi działami. "Oślej" nie liczę :P Można iść w tym kierunku, ale to działanie skuteczne tylko w bliskiej i średniej perpektywie - konkurencja nie śpi, jest kwestię czasu kiedy przejmie również użytkowników robiących aktywność w tych działach. Pozostałe działy forum leżą i kwiczą, nie ma komu odpowiadać na posty albo odpowiedzi są na niższym poziomie niż rok temu. Przyznam się bez bicia - sprawdzałem. Nie jest "beznadziejnie", ale w szkolnej skali ocen forum wypada w tej chwili na 3+ (z małymi wyjątkami - OC). OC na tym forum niedlugo padnie i ludzie pojda na XS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 przyznajcie się, ile co miesiąc dokładacie do interesu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 "Statystyka to najbardziej wyrafinowana forma oszustwa" - jakoś tak to szło ... Przed pierwszym zniknięciem Tweak forum miało więcej nowych tematów dziennie niż PClab, w tej chwili jest (w przybliżeniu) 10:1 dla laba -> to świadczy o utrzymywaniu się aktywności na forum? Nie sądzę .. na pewno nie. Ale liczyliśmy się z takimi zjawiskami, i nie jest to zaskoczeniem (przynajmniej dla mnie). Nie widzę też powodu żeby "coś" z tym robić, szczególnie że stan obecny jest zgodny z oczekiwaniami. Qrak69 - na pewno chcesz całkowitej komercjalizacji serwisu? Kasa zawsze będzie problemem, w ten czy inny sposób. i co z tego ze tam jest 10 razy wiecej nowych tematow, jak sie ciagle powtarzaja, na forum panuje jeden wielki burdel z poziomem merytorczynym 10 razy mniejszym od tego co jest u nas. Sory, ale tam doskonale widac ze panuje moda na post-fucking i liczy sie ilosc, a nie tresc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredeK Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 i co z tego ze tam jest 10 razy wiecej nowych tematow, jak sie ciagle powtarzaja, na forum panuje jeden wielki burdel z poziomem merytorczynym 10 razy mniejszym od tego co jest u nas. Sory, ale tam doskonale widac ze panuje moda na post-fucking i liczy sie ilosc, a nie tresc.Pojawianie się nowych tematów to jeden z najłatwiejszych do sprawdzenia objawów "życia" forum. Poziom merytoryczny ... pisałem już że zrobiłem test? Niestety, Twoja opinia nie ma pokrycia w faktach. Na identyczne pytania zadane na kilku forach prawidłową i pełną odpowiedź uzyskałem między innymi na labie, natomiast na PurePC wątek miał dwie odpowiedzi w tym żadnej poprawnej. Pytania były proste, na upartego do znalezienia przez wyszukiwarkę forumową - rok temu prawidłową odpowiedź (lub link do podobnego tematu) pytający dostał by najpóźniej po 24 godzinach (mowa o Tweak - jeszcze). Też byłem tym zaskoczony, później przeleciałem po tematach z ostatnich miesięcy i stwierdzam że to raczej reguła niż wyjątek. Poziom merytoryczny niektórych wątków w kilku działach nadal jest powyżej średniej krajowej, ale o całym forum nie można już tego powiedzieć. Z tym że - jak już pisałem - to nie jest żadna niespodzianka tylko efekt przyjętych założeń. W przypadku tak "żywego" medium jakim jest internet zmiany następują szybko, więc nie dziwi fakt że po jakimś czasie (a rok to jest długi czas) widać efekty. Na temat innych serwisów nie będę się wypowiadał, o "słuszności" czy "niesłuszności" zasad jakie tam obowiązują nie ma sensu dyskutować. Liczą się efekty, najlepiej jeśli są zgodne z byznesplanem właściciela ;) Zastanawiałeś się czasem "po co" i dlaczego" ludzie pisują na forach? i dlaczego na tym a nie na innym? Na te pytania nie ma prostej i jednoznacznej odpowiedzi, ale właśnie pewne zachowania i oczekiwania ludzi to podstawa działania forum i jego dobrego lub złego stanu. Ja już kończę, bo jeszcze trochę i będę musiał rejestrować nowe konto ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgredek ja jakos nie zauwazam tego o czym mowisz w sensie spadku poziomu. Natomiast tez wydaje mi sie, ze kiedys ogolny poziom aktywnosci byl wiekszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 OC na tym forum niedlugo padnie i ludzie pojda na XS. Mógłbyś mi jaśniej określić dlaczego? Wśród polskojęzycznych to forum jest pod względem OC najlepsze IMHO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 A ja mam pytanie... dlaczego nie ma wywiadów z redaktorami PurePC ? TO miał być początek, a okazał się zarazem końcem. Mam nadzieję, że to nadrobicie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Mógłbyś mi jaśniej określić dlaczego? Wśród polskojęzycznych to forum jest pod względem OC najlepsze IMHO.Jest najlepsze w Polsce (jak na razie), ale to nie wystarcza. Jest tutaj bardzo malo informacji o wszelakich tajnikach OC. Nikt nie porusza sprawy powaznych twaekow do SPi chociazby. Wynikow tez jak na lekarstwo, niemal kazdy temat poswiecony danej plycie zamienia sie w 100-stronicowa klinge gdzie pojawiaja sie naprzemian 3-pytania. Na samym portalu newsy nt. OC sa naszpikowane bledami jak chocby tu: http://www.purepc.pl/node/1235 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jest najlepsze w Polsce (jak na razie), ale to nie wystarcza. Jest tutaj bardzo malo informacji o wszelakich tajnikach OC. Nikt nie porusza sprawy powaznych twaekow do SPi chociazby. Wynikow tez jak na lekarstwo, niemal kazdy temat poswiecony danej plycie zamienia sie w 100-stronicowa klinge gdzie pojawiaja sie naprzemian 3-pytania. Na samym portalu newsy nt. OC sa naszpikowane bledami jak chocby tu: http://www.purepc.pl/node/1235 No to trzeba coś temu zaradzić w końcu, jeżeli nam los tego forum nie jest obojętny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jest najlepsze w Polsce (jak na razie), ale to nie wystarcza. Jest tutaj bardzo malo informacji o wszelakich tajnikach OC. Nikt nie porusza sprawy powaznych twaekow do SPi chociazby. Wynikow tez jak na lekarstwo, niemal kazdy temat poswiecony danej plycie zamienia sie w 100-stronicowa klinge gdzie pojawiaja sie naprzemian 3-pytania. Na samym portalu newsy nt. OC sa naszpikowane bledami jak chocby tu: http://www.purepc.pl/node/1235 Jak narazie, ale raczej lepszego nie bedzie, bo i gdzie ? Tweaki tutaj - copy waza, max mem, kill ... O 3D nie wspomne bo nie ma kompletnie nic na ten temat. Wyniki - albo od BTL Team, albo OC Team, czasami sie ktos przewinie z czyms innym. ( Yotom, Ryba dzialac ) News - nie widzialem go wczesniej, ale :lol: Asus P6W64 - to nowa wersja na DDR3 pewnie :blink: Cellshock PC800 C4 - chyba PC8000 jak juz. No i OPB @ XS :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaraz zlecą się patrioci i będą zażarcie bronić! ;) Ale tak serio to IMO "dziewczyny" trochę przesadzacie, poziom hard oc na ppc głównie spada z dół i sam jako "mastas" ostatnio uparcie zacząłem czytywać XS :P Mało tego że jednak wyniki (niestety) mają lepsze to i język podszlifuje bo ta łamana tam niekiedy angielszczyzna zakrawa o pomste! :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 niektorzy pisza - "sprobujcie sami zalozyc poratal itp " tyle ze ten portal ma juz na sam start olbrzymia przewage na kims kto by chcial zalozyc nowy , a mianowicie forum . Jaki byl sens zmiany nazwy - wielkie i szumne wypowiedzi romka i spolki co to teraz nie bedzie sie dzialo , bajki o profesjonalnym sprzecie do testowania zasilek , o tym iz to za czasow liska i tweka bylo tak zle . a co teraz sie dzieje ? nic lepszego ..... kazdy tak najezdza na pclab itp , ale to jednak tam testuja nowe grafy , procki i praktycznie kazdy sprzet jaki wyjdzie na rynek . zreszta wiekszosc portali juz dawno ma za soba testy 8800 , 8600 itp . a na purepc ? ciszaaaaaaaaaaaa a co do wypowiedzi Orgiusza "A wyszlo cos ostatnio ciekawego do testowania czy redakcja ma wziac pierwszy lepszy gniot z jakies polki i napisac arta na jego temat?" w jakim swiecie ty zyjesz ze uwazasz ze nic ciekawego nie wyszlo ? pelno procesrow od intela i amd , grafy od nvidii -a gdzie tysiace plyt glownych , pamieci ram itp gdyby nie to forum to sam poratl juz dawno by umarl - taka prawda . zapowiedzi szumne , a co wyszlo chyba kazy widzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 No to trzeba coś temu zaradzić w końcu, jeżeli nam los tego forum nie jest obojętny.Wiesz co, ja sie kurka staralem, ale teraz to mam w to wbite. entuś odpalil HWBota pierwszego w Polsce na tym forum, nikt nawet z moderki/administracji nie podziekowal, entus zrobil baze rekordow Polski w OC, nawet na glownej newsa nie daliscie, entus odebral wam wejsciowki na ESWC na sobote to mnie ryba podk....... wiec dzieki dla tego forum nie chce sie dzialac. Ide na XS o oc poczytac, albo lepiej na test do laba wpadne. Devilek >> gdzie Ty tu cos o maxmemie widziales? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Wyniki - albo od BTL Team, albo OC Team, czasami sie ktos przewinie z czyms innym. ( Yotom, Ryba dzialac ) ja was kiedys za genitalia powiesze na targach :] dajcie mi spokojnie mature zdac i wezme sie za testy i oc :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Devilek >> gdzie Ty tu cos o maxmemie widziales? :DZaagalopowalem sie :lol2: @ ryba - nie ma czasu na [ciach!]lki ( matura ) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 gdzie Ty tu cos o maxmemie widziales?Nie ma żadnych Tweaków opisanych [właściwie maxmem jest - Bachus w temacie o HWbot pisał] A gdy ktoś spyta o copy-waza to odpowiadają mu: Szukaj na XS :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Co do braku poważnych dyskusji o Pi to sami tak chcecie-w kółko wszyscy odsyłają do xs ew ktś od niechcenia mniej więcej powie o co chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Bo nikt swoich sekretów zdradzać nie chce - a może akurat ktoś pominął daną kwestię na XS :D PS niczego wam o spi ani 3d nie powiem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Czemu na portalu wciaz po prawej 'na forum' sa niezmienne od kilku dni i w zwiazku z tym bardzo nieaktualne informacje? Pierwszy temat to jakis zamkniety watek o kreceniu PIV... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 ja was kiedys za genitalia powiesze na targach :] dajcie mi spokojnie mature zdac i wezme sie za testy i oc :]Tocz jaki to problem? Zdawaj z podkrecania :lol:. Co do serwisu, ciagle jakies tam [ciach!]ly w recenzjach, w ogole jakies takie nieciekawe... zajmijscie sie w koncu sprzetem z prawdziwego zdarzenia... a nie jakies tam [ciach!]ly :|. Gry? Hardware - Intel core 2 duo, GF8800??!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Bo nikt swoich sekretów zdradzać nie chce - a może akurat ktoś pominął daną kwestię na XS :D PS niczego wam o spi ani 3d nie powiem xD Jak sie chce strzec sekretow, to nie wypada narzekac na brak tematow na forum... :P Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze czolowka polskiej sceny OC nie ma nic do powiedzenia tylko musi na XS odsylac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Tłumaczenie, że Na purepc nic nie ma o tweakach do pi.... Ale na innych serwisach (forach) też nie ma (polskich), więc nie tu problem, że tweak.pl dalej zmierza w tym samym kierunku, mimo zmiany nazwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze czolowka polskiej sceny OC nie ma nic do powiedzenia tylko musi na XS odsylac ;) Dokładnie... Proponowałbym zrobić jakiegoś faq'a odnośnie optymalizacji do Spi czy 3D :D Co jak co ale mamy kilku speców od tych rzeczy na forum co nie? Co do OC... Jak dobrze pamiętam to któregoś roku prze targami we Wrocławiu, był temat na forum w którym można było się zapisać na benching swojego sprzętu czy coś takiego... Może i by teraz/w przyszłości urządzić coś podobnego? Jak się mylę to mnie poprawcie. Tak wiem, w tym roku też było coś podobnego w 4speed ale nie każdy mógł przyjść na AP, z takich czy innych powodów. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 IPB WARNING [2] mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php) Mialem przed chwila przy probie wejscia na forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Proponowałbym zrobić jakiegoś faq'a odnośnie optymalizacji do Spi czy 3D :DYes, yes, yes ! :D Ponawiam pytanie co z tymi wywiadami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Proponowałbym zrobić jakiegoś faq'a odnośnie optymalizacji do Spi czy 3D :D Co jak co ale mamy kilku speców od tych rzeczy na forum co nie? Yes, yes, yes ! :D Czyli ktoś kto szukał czytał sprawdzał przez kilkadziesiąt godzin i wyrobił sobie doświadczenie ucząc się po kawałku ma wam to wszystko napisać, bo Wam sie nie chce tego robić? Sorry, ale nie na tym polega "ekstrim" żeby optymalizować z jakiegoś poradnika :lol: Jeszcze się avatarami dobraliście.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Kszonek, ja zmieniam avatar co 1,5 miesiąca i wg. ciebie to, że mam teraz av żołnierza oznacza że jestem żołnierzem ? Czy to że będe miał logo intela to znaczy, że tam pracuję? Jeżeli tak to odbierasz to już tego nie skomentuje. Poza tym czy ja mówiłem o extreme ? Poradnik zazwyczaj opisuje PODSTAWY i nikt nie mówił o poradniku opisującym indywidualne optymalizacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...