ShDe Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Odnosnie zalob naradowych. Zgineli ludzie w wypadku autobusu we Freancji. Zal tych osob, tak jak napisal marco "KAŻDA śmierć jest tragedią". Czy ktos z was pomyslal ilu ludzi ginie dziennie w wypadkach samochodowych, ilu ludzi topi sie w jeziorach lub innych zbironikach. Imo zaloba narodowa ma sens gdy umiera ktos wazny dla danego narodu, np papierz. Niema sensu "wpieprzania" się przez panstwo w osobiste tragedie rodzin ofiar, przyjmujac taki tok myslenia zaloba narodowa mogla by byc codziennie. Trzeba pamietac o tym ze dzien w dzien ginie o wiele wiecej osob niz w tym wypadku. To tylko moja prywatna opinia. niby taka wazna osoba, a nie wiesz jak to napisac... costi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 W sumie racja tyle ginie co dziennie to żałoba nie powinna się kończyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Skonczycie ot czy mam Wam pomoc? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Zacząłem to może skończę, wszędzie wstążki czarne, onet czarny, trąbią o tym że żałoba narodowa ale podzielam Wasze zdanie. Dziennie ginie tyle osób ile w tym wypadku albo porównywalnie (w sensie że dużo) a te burżuje (10-15mln na samochody!) tylko sępią na głosy potencjalnych wyborców i teraz przez tę żałobę nie mogę na przykład głośno słuchać muzy itp itd co mnie wkurza trochę. Więc chciałem sie upewnić czy mam/mamy sie spodziewać czegoś takiego na PPC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 a mnie to za przeproszeniem jebie. codziennie gina ludzie na ulicy, topia sie, wypadki lotnicze tez sie zdarzaja bo jest sezon a (nie)rzad robi papke medialna z tego i zaslone dymna od aktualnych problemow. logowalem sie dzis do banku i zamiast blekitu mialem czern i skale szarosci. obluda, przegiecie i paranoja :| czemu rodziny zwyklych ofiar wypadkow nie dostaja takiej kasy? bo to medialne nie jest. szokm ja wysiadam :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Skonczie juz bo to ten temat nie jest miejscem na takie dyskusje. OT » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ciekawie wyglada załoba na interii. Zmienili logo a nizej teksty "Idiotyzm narodowej żałoby", "Za tydzień zginie kolejnych 100 osób! Nie chcę słuchać, czytać i oglądać tego wszystkiego." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Co sie stalo z sansaba, niedawnym zastepca naczelnego PurePC ? Stracil range i nie udziela sie na forum mimo, ze sie na nie loguje. Do niedawna byl taki aktywny, pytam z ciekawosci. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Co sie stalo z sansaba, niedawnym zastepca naczelnego PurePC ? Stracil range i nie udziela sie na forum mimo, ze sie na nie loguje. Do niedawna byl taki aktywny, pytam z ciekawosci. :] Zrezygnował z piastowania funkcji ze względów osobistych (rodzina ma priorytet co zrozumiałe). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Wchodze na glowna, zazwyczaj rzadko to robie a oto gl. powod - newsy... 21 lipiec - 1 news 22 lipiec - 0 newsow 23 lipiec - 1 news 24 lipiec - 1 news 25 lipiec - 1 news 26 lipiec - 0 newsow 27 lipiec - 1 news 28 lipiec - 0 newsow 29 lipiec - 0 newsow 30 lipiec - 0 newsow 31 lipiec - 2 newsy Widac nikomu na tym nie zalezy, rozumiem, ze sa wakacje, ale imo to juz jest przegiecie. :] Takim sposobem nie podniesiecie rangi i reputacji serwisu, wrecz przeciwnie - wraca on do starej kondycji. Na PCLabie w takim tempie pojawiaja sie... recenzje. Zatrudnijcie wiecej newsmanow, na pewno znajdzie sie wiele os. , ktore nudza sie w wakacje i by cos pozytecznego porobily. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Zlot był ;) Ale to co ostatnio sie dzieje tu to tragedia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Zlot był ;) Ale to co ostatnio sie dzieje tu to tragedia :( Podalem tylko ostatnie 10 dni, wstecz jest to samo, nie mozna ciagle sie zaslaniac zlotami, wakacjami, maturami itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 wszedłęm do tego tematu z tym samym pytaniem - co z niusami ? str główna jest pusta nic sie nie dzieje,, o artach jakiś większych nie wspominam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Mógłby ktoś napisać czy jest planowana i jeśli tak to na kiedy nowa seria koszulek ? A jeśli nie, bo boicie się, że będzie problem ze sprzedażą, to może zrobić tak, że ktoś by zrobił listę chętnych na koszulki, ci chętni by wpłacili kasę i dopiero jak by dotarły pieniądze od wszystkich (na przykład 50 osóB) to by się zrobiło dla nich koszulki ? Wtedy IMO każdy były zadowolony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgadzam się aby zrobić nową serie koszulek, ponieważ przed wczoraj otwierałem puszkę tuńczyka nożem, wypadła mi z ręki i cała koszulka nosi bardzo duuże plamy z tłuszczu (bez możliwości sprania). A chciałem pokazać za granicami kraju na jakim forum burżuje przesiadują ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Mógłby ktoś napisać czy jest planowana i jeśli tak to na kiedy nowa seria koszulek ? A jeśli nie, bo boicie się, że będzie problem ze sprzedażą, to może zrobić tak, że ktoś by zrobił listę chętnych na koszulki, ci chętni by wpłacili kasę i dopiero jak by dotarły pieniądze od wszystkich (na przykład 50 osóB) to by się zrobiło dla nich koszulki ? Wtedy IMO każdy były zadowolony :) Na chwile obecną szukamy firmy która zrobiła by również koszulki z haftem - jeśli ktoś ma sprawdzoną to chętnie przyjmiemy informacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A chciałem pokazać za granicami kraju na jakim forum burżuje przesiadują ;) A ty podobno tak jestes praca przytloczony ze jeszcze masz czas na tance i swawole :D Co do koszulek to zrobcie jakies inne kolory a nie czarny ponetny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) A mnie ciekawi a raczej dziwi jedno co tematyka PPC ma do Nissan-a i jego systemu pomiaru alkocholu w newsie "Piłeś? Nie odpalisz." :lol: Pozatym rzeczywiście na portalu przydało by sie troche więcej newsów i recenzji ;P Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez KrisJR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Panowie mam pytanko...czy są jeszcze w sprzedaży koszuleczki PPC??;D Chetnie bym nabył jedną a link do sklepu PPC nie działa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Nie ma. Uprzedzając kolejne pytanie - są w planach, jak narazie dalszych, a nie bliższych, ale są. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jeszcze jedno pytanko..jaki był koszt poprzedniej koszulki? Znalazłem temat o starych koszulkach ale ceny tam znaleźć nie mogę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 AFAIR 35PLN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Po kliknięciu na newsa/artykuł strona się rozsypuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Po kliknięciu na newsa/artykuł strona się rozsypuje...Uprzejmie doniosłem komu trzeba. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Uprzejmie doniosłem komu trzeba. ;]A dziękować, dziękować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Po kliknięciu na newsa/artykuł strona się rozsypuje... Naprawione. Nowy mechanizm cacheowania okazał się zawodny. Wróciliśmy do poprzedniego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Naprawione. Nowy mechanizm cacheowania okazał się zawodny. Wróciliśmy do poprzedniego. To moze dlatego, wczoraj nie moglem wbic sie na strone i forum. Wszyscy moi znajomi sie laczyli a ja nie :shock: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 To moze dlatego, wczoraj nie moglem wbic sie na strone i forum. Wszyscy moi znajomi sie laczyli a ja nie :shock: .Masz Netię ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Dialog, nie pomagalo wylacznie firewall, czyste instali firefoxa, opery, i ie, przywrocenie systemu. :mur: . Poprostu plakalem ze zdzwienia, ze wszystkie inne strony chodza na nie Purepc. Robiles to wszystko tylko po to, zeby wejsc na PurePC? Zmien lekarza ;] zajelo to 20 min , a mojego lekarza sobie bardzo cenie :D Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez KaszaWspraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 wylacznie firewall, czyste instali firefoxa, opery, i ie, przywrocenie systemu. Robiles to wszystko tylko po to, zeby wejsc na PurePC? Zmien lekarza ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ja od wczoraj, aż do teraz nie mogłem wejść ani na serwis ani na forum. Podobnie miało kilka innych użytkowników chello. Chociaż wiele osób nie miało żadnego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...