jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Od dzisiaj na extremalnym moze pisac tylko Masell, zapamietajcie to sobie nooby!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Cała ta dyskusja rozbawiła mnie do łez... :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Cała ta dyskusja rozbawiła mnie do łez... :-| Ja nie wiem w czym macie problem, albo wynik jest ekstremalny albo i nie. Jak ktos jest w temacie to bedzie wiedzial kiedy jest, a kiedy nie. AC + zima cooling srednio nadaje sie do tej sekcji, chyba ze juz jest mega wybitny wynik. jonathan: ok, to ja zbieram manatki i juz wiecej nic nie pisze tam :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Cała ta dyskusja rozbawiła mnie do łez... :-|Szkoda, ze to ie sa lzy szczescia... Ja nie wiem w czym macie problem, albo wynik jest ekstremalny albo i nie.No wlasnie, wynik - co ma do tego uzyte chlodzenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Nie masz FC nie jestes extreme Mimo ze nowe AC z odpowiednim nawiewem dorownuje nieraz WC Dobra ja sie nie znam nie gadam Nie jestem extrim ani nie jestem el0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Szkoda, ze to nie sa lzy szczescia... No wlasnie, wynik - co ma do tego uzyte chlodzenie? Pewnych wynikow nie jestes w stanie uzyskac bez odpowiedniego chlodzenia. Nie masz FC nie jestes extreme Mimo ze nowe AC z odpowiednim nawiewem dorownuje nieraz WC Dobra ja sie nie znam nie gadam Nie jestem extrim ani nie jestem el0 Widocznie nie masz lodowki w domu ;] Mam kaskade, to sie liczy :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ale czy extreme to tylko procki i grafy?? Na pamieci tez sypiecie non stop suchy lod czy moze kladziecie obok wentyl ktory sobie dmucha - to niestety caly czas AC Nie liczy sie sposob a wynik!! I mysle ze kilka osob musi to sobie w koncu uzmyslowic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ale czy extreme to tylko procki i grafy?? Na pamieci tez sypiecie non stop suchy lod czy moze kladziecie obok wentyl ktory sobie dmucha - to niestety caly czas AC Nie liczy sie sposob a wynik!! I mysle ze kilka osob musi to sobie w koncu uzmyslowic Dobra, ja sie nie znam, jestem noobem. Mozecie zalozyc dla mnie specjalne subforum, gdzie tylko ja bede mogl pisac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Może po prostu ustawić widoczność forum extremalne po x postach? Wiem, że ich ilość nie odzwierciedla wiedzy ale przez ten czas większość powinna ogarnąć zasady panujące na forum... Wiem tylko tyle - dopóki każdy będzie próbował udowodnić swoje racje konflikt będzie trwał i będzie się pogłębiał. Ale co ja tam będę pisał.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Fakt jest poprostu taki ze po jednej stronie mamy kolesi "Mam bartona 2500+ i chce go extremalnie pocisnac do 3200+" a po drogiej mlodocianych megalomanow ktorzy mysla ze sa juz ponad wszystkimi. Zobaczymy co bedzie jak zaczna jechac na sprzecie zakupionym za wlasne pieniadze a nie wyporzyczonym do testow. Smutna prawda. Tak mozna pierniczyc na co mi gwara, jestem extrime. Ale moze niech i Ci sobie przypomna jak pytali yotomeczka albo lancera o ciach!ly by pocisnac wiecej swoj sprzet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Venom i ile się nie mylę to pomysł już się tu przewijał i nie został zatwierdzony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Fakt jest poprostu taki ze po jednej stronie mamy kolesi "Mam bartona 2500+ i chce go extremalnie pocisnac do 3200+" a po drogiej mlodocianych megalomanow ktorzy mysla ze sa juz ponad wszystkimi. Zobaczymy co bedzie jak zaczna jechac na sprzecie zakupionym za wlasne pieniadze a nie wyporzyczonym do testow. Smutna prawda. Tak mozna pierniczyc na co mi gwara, jestem extrime. Ale moze niech i Ci sobie przypomna jak pytali yotomeczka albo lancera o [ciach!]ly by pocisnac wiecej swoj sprzet. oni pytali?? przecież oni są prO. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Pewnych wynikow nie jestes w stanie uzyskac bez odpowiedniego chlodzenia.A jak ktos Ci udowodni, ze jednak sie da, ponad wszelka watpliwosc? Nadal go zjebiecie za jechanie na AC? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 A jak ktos Ci udowodni, ze jednak sie da, ponad wszelka watpliwosc? Nadal go zjebiecie za jechanie na AC? :? Oczywiście ! Bo A/C to zło i dzieło szatana ! - powiedział to człowiek z BOX'em na E66 :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Fakt jest poprostu taki ze po jednej stronie mamy kolesi "Mam bartona 2500+ i chce go extremalnie pocisnac do 3200+" a po drogiej mlodocianych megalomanow ktorzy mysla ze sa juz ponad wszystkimi. Zobaczymy co bedzie jak zaczna jechac na sprzecie zakupionym za wlasne pieniadze a nie wyporzyczonym do testow. Smutna prawda. Tak mozna pierniczyc na co mi gwara, jestem extrime. Ale moze niech i Ci sobie przypomna jak pytali yotomeczka albo lancera o [ciach!]ly by pocisnac wiecej swoj sprzet. Krece tylko na prywatnym sprzecie za wlasne pieniadze, nawet na rozne zjazdy/imprezy zabieram czesto swoj sprzet. Nigdy nie pytalem o yotomeczka ani tym bardziej lancera o [ciach!]ly. Zdania co do gwary nie zmienilem. pozdro A jak ktos Ci udowodni, ze jednak sie da, ponad wszelka watpliwosc? Nadal go zjebiecie za jechanie na AC? :? 1. Nie da sie. 2. Nawet jakby sie dalo, to gdy otworzy okno, zmieni chlodzenie czy podbije napiecie to wynik chyba bedzie jeszcze lepszy i bardziej ikstrim? Edytowane 7 Stycznia 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ale nawet jak otworzy okno wsadzi komputer do śniegu albo postawi koło chłodziarki to będzie dalej AC czyli na starcie powinien być wyeliminowany z kółka ludzi ekstremalnych z ppc ... tak rozumiem twoje podejście MaSell Wiadomo że pewnych rzeczy się nie osiągnie na AC, i jest do tego potrzebny większy kaliber ale nie rozumiem dyskwalifikowania wentylatorów na samym początku .... Dlatego najważniejszy jest wynik :) Za tematy typu 'Jak podkręcić', 'Jak odblokować mnożnik', 'Do ilu podkręce', 'Jaki potrzebuj sprzęt do ekstremalnego kręcenia'itp. będzie KARA. Dużo takich tematów jest które tylko nawiązują o pomoc w kupnie sprzętu do ekstrim, to chyba tam też miejsca nie powinno mieć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity120 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 To może podzielcie ten dział na dwa: -Ekstremalne wyniki na AC. oraz -Ekstremalne wyniki na innych chłodzeniach typu kaskady, suchy lód, ciekły azot itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Jest sprzet ktorego nie da sie krecic na czyms innym niz ac/wc, wiec chyba nie do konca mnie rozumiesz Dlatego najważniejszy jest wynik :)A nie osiagniecie maks maksow na danym sprzecie i zrobienie fajnego wyniku? Generelnie nie rozumiem wiekszosci z Was. Wszyscy tak ostro krecicie oraz sie interesujecie ikstrim, ale czujecie sie pokrzywdzeni, ze nie nalezycie do "kóleczka wzajemnej adoracji"? Tak bardzo jonathanie czy wegorzu was to interesuje, a nie moge znaleźć Waszych wyników w rankingu spi? Edytowane 7 Stycznia 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Krece tylko na prywatnym sprzecie za wlasne pieniadzeA sampla od asusa kupiłeś? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) A sampla od asusa kupiłeś? :? Dostalem na wlasnosc, jednak nie od samego Asusa. Myslisz ze nic w zamian nie musialem zrobic? Widzisz w tym jakis problem czy zazdroscisz? Edytowane 7 Stycznia 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Krece tylko na prywatnym sprzecie za wlasne pieniadze, nawet na rozne zjazdy/imprezy zabieram czesto swoj sprzet. Nigdy nie pytalem o yotomeczka ani tym bardziej lancera o [ciach!]ly. Zdania co do gwary nie zmienilem. Hmmmm czy mi sie zdaje czy najwiecej PTS masz na zapozyczonym sprzecie. Znaczy sie na celku Mniejsza o to. W [gluteus maximus] to mam generalnie Nie zamierzam walczyc z ego niektorych forumowiczow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Hmmmm czy mi sie zdaje czy najwiecej PTS masz na zapozyczonym sprzecie. Znaczy sie na celku Zle ci sie zdaje, mój prywatny. Ktos mi jeszcze bedzie zagladal do portfela i zgadywal skad mam sprzet? Edytowane 7 Stycznia 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 J Tak bardzo jonathanie czy wegorzu was to interesuje, a nie moge znaleźć Waszych wyników w rankingu spi?Po prostu nie mam ochoty, ja nie oczekuję od komputera dobrego wyniku na marku czy spi tylko stabilności i funkcjonalności. Lubię czasami pobawić się w oc dla własnych potrzeb ale nie na tyle żeby wyciskać nie wiadomo jakie cyfry z procka lub grafiki i chwalić się .... Ale fajnie jest poczytać o wysokich wynikach na ekstremalnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Tak bardzo jonathanie czy wegorzu was to interesuje, a nie moge znaleźć Waszych wyników w rankingu spi? Jak mialem twoje latka to mialem i czas na takie zabawy, jak poszukasz kilka wynikow pewnie znajdziesz... Nie tylko w superPi Niestety z wiekiem zobaczysz ze czas musisz poswiecic na nauke, dom, prace, prowadzenie domu, dzieci... Jeszcze cos?? PS Ja nie musze powiekszac sobie penisa ulamkami sekund w superPi Nie musze sie na kazdym kroku wywyzszac i pokazywac jaki jestem super i fajny Ustopie Ci pola w tych kategoriach Kiedys mnie zrozumiesz [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ja nie musze powiekszac sobie penisa ulamkami sekund w superPi Nie musze sie na kazdym kroku wywyzszac i pokazywac jaki jestem super i fajny Ustopie Ci pola w tych kategoriach Kiedys mnie zrozumiesz [; Imo zle podejscie, jedni walcza o kazdy ulamek sek. w spi, inni tuninguja fury, aby urwac taki sam ulamek sek. w wyscigu na 1/4 mili, hobby takie samo jak kazde, tylko, ze jestesmy na forum komputerowym i jest pewien problem do rozwiazania. Takie moje zdanie, moze wprowadzic na probe ten skrypt, jak bedzie zle to kolejny sposob i tak az do skutku, przeciez trzeba cos robic a nie siedziec z zalozonymi rekami i biadolic. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Sam sie utrzymuje i nie jest fajnie ograniac 50m2 samodzielnie, jednak tak to robi ze mam czas na wszystko co chce. Bardzo dobrze Cie rozumiem i wiem o co chodzi... ale to lubie [; A spi penisa mi nie powieksza, bo nie ma takiej potrzeby. @ath to chcialem wlasnie napisac Edytowane 7 Stycznia 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Wiec moze zakonczmy w koncu glupie wasnie i zamiast pisac ze to nie extrim bo ktos zapiernicza na q6600 na AC przy taktach 4.2GHz, moze warto mu doradzic co ma zrobic zeby z tego sie zrobilo 4,4GHz albo wiecej. Nie kazdy takze ma warunki zeby postawic sobie w domu kaskade. Nie chodzi mi o pomoc dla noobow ktorym nawet podstawowych zagadnien nie chcialo sie zobaczyc ale o osoby ktore juz cos tam osiagnely a maja szanse na wiecej. Napisalem to zrozumiale? Bo sam sie juz gubie w myslach [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) My sie przeciez nie znamy i nie pomagamy n00bom [; » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Trzeba go lepiej schlodzic, zeby bardziej ikstrim wynik byl - czyli w tym przypadku o te 200mhz wiecej. I kolko sie zamyka, bo zeby obnizyc temp trzeba zmienic chlodzenie/otworzyc okno Edytowane 7 Stycznia 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 wyporzyczonymEkhm. Wypieprzyć najlepiej ekstremalne z tytułu i zostawić samo podkręcanie, nikt nie bedzie miał problemów wtedy czy wynik jest ekstremalny czy przeciętny. Poza tym NIE KAŻDY ma dostęp do WC albo innego DI albo LN więc naprawdę, zejdźcie na ziemie! Rozumiem, są różne pasje ale nie można sie zamykać we własnym gronie, trzeba być otwartym na innych. Zastanówcie sie. EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Wypieprzyć najlepiej ekstremalne z tytułu i zostawić samo podkręcanie,Nie da rady. Trzeba by wywalic w ogóle z nazwy podkrecanie, a ekstremalne wrzucic jako subforum. A czemu wywalic z nazwy 'podkrecanie'? 1. Bo tak :) 2. Patrz punkt 1. Słowo podkrecanei przyciąga wszystkich *(^(*&$%*&$^& z pytaniami jak podkrecic, a 50 takich tematów dziennie nam nie potrzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...