pawelekmal Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Pytanie do moderatorów/adminów: czy istnieje możliwość wprowadzenia do profilu informacji o ilości pkt w 3dmarkuo6 tak jak ma to miejsce z markami 01,03,05?? Mamy już 2008 rok a marka 06 jak nie było tak nie ma;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Pytanie do moderatorów/adminów: czy istnieje możliwość wprowadzenia do profilu informacji o ilości pkt w 3dmarkuo6 tak jak ma to miejsce z markami 01,03,05?? Mamy już 2008 rok a marka 06 jak nie było tak nie ma;] kupiłeś nowego kompa to Ci się 3dmarka 06 zachciało cwaniaku ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Pytanie do moderatorów/adminów: czy istnieje możliwość wprowadzenia do profilu informacji o ilości pkt w 3dmarkuo6 tak jak ma to miejsce z markami 01,03,05?? Mamy już 2008 rok a marka 06 jak nie było tak nie ma;] w polu "Skąd:" wpisz "Warszawa 3DMark2006:123456" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Co to za zabawy artykułem Foxconn Mars vs. DFI LanParty DK P35-T2RS. Przeglądam artykuł i , potem całkowicie zdiety. Co sie stało? Edit Jak się człowiek spieszy , to sie diabeł cieszy :twisted2: Edytowane 13 Lutego 2008 przez KaszaWspraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Co to za zabawy artykułem Foxconn Mars vs. DFI LanParty DK P35-T2RS. Przeglądam artykuł i , potem całkowicie zdiety. Co sie stało? Juz jest ok :) Marek pospieszyl sie z publikacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Do tej pory wszyscy wylewali kubły pomyji na serwis, że mało newsów, artów nie ma i w ogóle jest lipa, a teraz IMO przyszedl czas na to zeby go pochwalić. W ostatnich tygodniach pojawiły się pojawiły się pierwsze od dłuższego czasu 2 naprawdę przyzwoite arty a newsów jest dużo, są fajne i aktualizowane na bierząco. Naprawdę dobra robota. Mam nadzieję, że to oznaka rosnącej formy a nie jej chwilowy szczyt. Tak trzymać, a jak się da to jeszcze troche lepiej. W końcu nie po to na forum jest tylu utalentowanych ludzi, żeby się marnowali kiedy pclab zbija kokosy i spija śmietankę. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Do tej pory wszyscy wylewali kubły pomyji na serwis, że mało newsów, artów nie ma i w ogóle jest lipa, a teraz IMO przyszedl czas na to zeby go pochwalić. W ostatnich tygodniach pojawiły się pojawiły się pierwsze od dłuższego czasu 2 naprawdę przyzwoite arty a newsów jest dużo, są fajne i aktualizowane na bierząco. Naprawdę dobra robota. Mam nadzieję, że to oznaka rosnącej formy a nie jej chwilowy szczyt. Tak trzymać, a jak się da to jeszcze troche lepiej. W końcu nie po to na forum jest tylu utalentowanych ludzi, żeby się marnowali kiedy pclab zbija kokosy i spija śmietankę. ;-) Dziękować za dobre słówko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Do tej pory wszyscy wylewali kubły pomyji na serwis, że mało newsów, artów nie ma i w ogóle jest lipa, a teraz IMO przyszedl czas na to zeby go pochwalić. W ostatnich tygodniach pojawiły się pojawiły się pierwsze od dłuższego czasu 2 naprawdę przyzwoite arty a newsów jest dużo, są fajne i aktualizowane na bierząco. Naprawdę dobra robota. Mam nadzieję, że to oznaka rosnącej formy a nie jej chwilowy szczyt. Tak trzymać, a jak się da to jeszcze troche lepiej. W końcu nie po to na forum jest tylu utalentowanych ludzi, żeby się marnowali kiedy pclab zbija kokosy i spija śmietankę. ;-) A dziekowac, dziekowac. Aktualnie bedziemy starac sie wypuszczac arty na biezaco, bez zadnych odgrzewanych kotletow. Z czasem bedzie coraz lepiej, gdyz gwaltowny wzrost do poziomu czolowki polskich serwisow jest niemozliwy.... ale malymi kroczkami do przodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 http://www.purepc.pl/zalman_fps_gun_myszko...et#comment-6292 Może by tak cenzurować/moderować komentarze? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Dzieki, poprawione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Ale osochozi? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Ale osochozi? :huh: a popa na banerek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie pilem jeszcze kawy, wiec badz laskaw mi wyjasnic o co biega, bo nadal nie lapie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Moze chodzi o date na banerze (wazny do 30.02.2008). ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie pilem jeszcze kawy ja tez, ale juz czeka zrobiona Moze chodzi o date na banerze (wazny do 30.02.2008). ;] binko :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Chyba jakiś ułomny jestem, bo dalej nie rozumiem. Może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć co jest nie tak z tą reklamą? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Chyba jakiś ułomny jestem, bo dalej nie rozumiem. Może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć co jest nie tak z tą reklamą? ;-)' A na kalendarzu się znasz ?:D Jeśli znajdziesz w nim 30lutego to gratulacje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 :lol: dzięki ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Czy jest możliwość skasowania swoich starych ogłoszeń z działu GIEŁDA ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Czy jest możliwość skasowania swoich starych ogłoszeń z działu GIEŁDA ? nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Czy jest możliwość skasowania swoich starych ogłoszeń z działu GIEŁDA ?Po prostu wyedytuj posta i napisz, że nieaktualne. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 ja swoje raportuje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 ale ze dzis zyczen mejlowo od ppc nie dostalem to jestem pogniewany i w ogole foch!!!1 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « tak calkiem na powaznie, taka drobnostka a cieszy i przypomina o odwiedzeniu portalu prawda ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Gdybyś miał jakieś Ostrzeżenia to gwarantuję że bardziej byś się ucieszył ;> A tak? ;] Można się dopisać no ale wtedy będzie +10% [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Po prostu wyedytuj posta i napisz, że nieaktualne. :P ja swoje raportuje ;] Wlasnie tak zrobilem na probe, najstarszym ogloszeniem. Co na to moderacja, czy taki sposob jest OK ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Ja raz na jakiś czas piszę PM do miłych panów moderatorów i tematy mam usunięte. Oczywiście nie męczę każdym tematem ale jak się uzbiera z 10... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Panowie co do komentarzy na temat serwisu a przede wszystkim jednej osoby, która uparcie do 2006 roku ciśnie po naczelnym jak po koledze z podwórka. Tak nieraz jest tak, że inni rozpisują się na temat 9600 jako super karcie a u nas już leciwe karty 3850 brane są do porównania lub myszki jako super nowy artykuł. Wszystkiego na raz się nie zrobi. Większość z nas zajmuje się dodatkowo pracą i szkołą a nie tylko siedzeniem po 15-16 godzin przed komputerem. Tłumaczyłem to wielokrotnie ale do niektórych to nie trafia wybitnie. Na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w stanie wprowadzać nowości w czasie premiery, ponieważ nie zebraliśmy na tyle dużych środków by wyposażyć kilku redaktorów w platformy do testów z których wyjdą miarodajne wyniki przez długi okres czasu. Portale z czołówki są komercyjne i mają fundusze jak i redakcję w jednym miejscu więc takie rzeczy ich nie borykają jak nas, rozrzuconą redakcję po całej Polsce. Staram się wprowadzać coraz to nowe pomysły i pilnować starych projektów ale każdy jest omylny i każdy może mieć małe poślizgi. Warto o tym pamiętać. Dzięki od nie których za dobre słowa i za te złe, które nas utwierdzają w przekonaniu, że nasz serwis zrzesza ludzi o różnych poglądach, którzy nie boją się przedstawić swoich racji na forum społecznym. Rafał Romański Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...