romek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Sorry ale znów wracam do domu, patrzę a tu znów moderacja tweaka ma coś do zarzucenia nam:/ leborg czy tobie sie w głowie nie przewróciło? Ty nam mówisz co mamy robić? Czytałem oświadczenie naczelnego u Was na forum. Zacytuje jeśli ci umkneło: Temat: Forum Tweak.pl I Jego Przyszłość Cytat: "2. Aktualnie trwają zaawansowane rozmowy między Tweak.pl, a administracją PPC, aby się pogodzić i zapomnieć o sprawie. Chyba nie ma sensu, aby się kłócić i sprzeczać o wiele niepotrzebnych rzeczy." Faktycznie rozmowy trwały dwa dni, Lis otrzymał umowe i mieliśmy zamiar nawet się z nim pogodzić ale oczywiście pokazał klase i zapomniał się odezwać od 3 tygodni do nas choć prawie codziennie pojawia się na GG. Do póki Pan Lisowski nie odezwie się czy to do mnie czy do Marco lub do Paranoika nie ingerujemy w nic co się dzieje u Was na forum i nie karzemy za nic co napsocili u Was. To chyba zrozumiałeś w miare dobrze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Napisałem ze za spamowanie innych for [ w tym przypadku 13stek :lol: ] poleciały bany. Co tutaj jest niezrozumiałego? Przeciez uzytkownicy tego forum musza dbać o jego wizerunek na innych serwisach, czyz nie?Sysak zrozumial, Ty nie ponieważ JA jestem złym moderatorem z tweaka i trzymam strone Liska i w ogole was nielubie :PO to chodzi? Przykre... Czy Ty naprawde masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego czy poprostu czytasz co 2gą linijkę lub tworzysz na podstawie tego co piszę własną jedyną i słuszną ideologicznie koncepcja a la partia rządząca. Typ dostał zakaz postowania, wpisany ma odpowiednio dużo % żeby się nie zgubiły. I co mamy niby jeszcze zrobić żeby go ukrać? Rozstrzelać czy dzwonić do mamusi? A jeszcze jedno: ath napisał o problemie o 19:11 i to na forum zamiast na mailu/GG który jest generalnie szybszą metodą. Zakaz postowania ma od 19:25. Faktycznie jesteśmy nieudolni, źli i nie reagujemy. Przez 14 minut mógł czuć się bezkarnie. Przerażające. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Czy Ty naprawde masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego czy poprostu czytasz co 2gą linijkę lub tworzysz na podstawie tego co piszę własną jedyną i słuszną ideologicznie koncepcja a la partia rządząca. Typ dostał zakaz postowania, wpisany ma odpowiednio dużo % żeby się nie zgubiły. I co mamy niby jeszcze zrobić żeby go ukrać? Rozstrzelać czy dzwonić do mamusi? A jeszcze jedno: ath napisał o problemie o 19:11 i to na forum zamiast na mailu/GG który jest generalnie szybszą metodą. Zakaz postowania ma od 19:25. Faktycznie jesteśmy nieudolni, źli i nie reagujemy. Przez 14 minut mógł czuć się bezkarnie. Przerażające. Moze faktycznie napisalem to w niewlasciwy sposob, ale jakos nie widze userow tweaka, ktorzy swoja dezaprobate wyrazaja na purepc w tak prymitywny sposob, a to nie zdarza sie tam 1,2 czy 3-ci raz. Imo leborg'owi chodzilo o to, ze user powinien dostac bez mrugniecia banana a nie jakies 'marne' %, ktore sie przeterminuja wraz z nadsylaniem raportow, urodzinami itp. Ja tez jestem za porozumieniem obydwu stron, ale z realizacja tego projektu moga byc drobne problemy. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Przez 14 minut mógł czuć się bezkarnie. Przerażające. Przepraszam marco za OT ale ten tekst spowodowal ze sie na glos rozesmialem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Moze faktycznie napisalem to w niewlasciwy sposob, ale jakos nie widze userow tweaka, ktorzy swoja dezaprobate wyrazaja na purepc w tak prymitywny sposob, a to nie zdarza sie tam 1,2 czy 3-ci raz. Imo leborg'owi chodzilo o to, ze user powinien dostac bez mrugniecia banana a nie jakies 'marne' %, ktore sie przeterminuja wraz z nadsylaniem raportow, urodzinami itp. Ja tez jestem za porozumieniem obydwu stron, ale z realizacja tego projektu moga byc drobne problemy. ;] Nie dostał "marnych %" tylko zawieszenie konta. To chyba różnica, nie ;) ? Userów tweak'a też mamy sporą kolekcje w śmietniku uwierz mi. Z tym, że tak jakby mamy więcej czynnych moderatorów i automatów filtrujących niektóre zachowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 No i popatrzcie teraz, do jakiej dyskusji sprowokował was jeden mały troll. Koleś ma 13-14 lat, zrobił jakiś tam ranking pamięci i mysli, że jest elo pro i ma plecy u kolegów na PPC i że może siać burdel na innych forach, bo przyjaciele z PPC staną za nim murem :lol: Wiek mówi sam za siebie - dorośnie to (być może) zmądrzeje. Widzisz Sysak, przez takich trolli praktycznie każdy małolat jest traktowany z góry. Mi też nierzadko wstyd za to co wyrabiają moi rówieśnicy. Wiem, że nie wszyscy są tacy, ale m.in. osobnik z datą w nicku tworzy taki przykry stereotyp, który niestety dotyka tych co nie powinien. Koleś dostał zpp 15 minut po jego wybryku, więc IMO sprawa załatwiona, o czym tu jeszcze dyskutować? Wiem, że dyskusja i tak będzie kontynuowana, bo nienaturalnym było by nie odpisać ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jak na tweaku napisałem, że niepodoba mi się co wyprawiaja małolaty na obu forach (wiadomo że nie o wszystkich userach mówię) "to nożyce się odezwały" i posypały się na mnie gwoździe. Od userów ppc również niestety. Tutaj udają kulturalnych i wogóle, niestety tam pokazują swoje drugie ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Już się zdecydowałeś królu gdzie łaskawie zostaniesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) poca daj spokój, bo bedzie, ze jestesmy niekulturalni i w ogole ;) Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Niemiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nie z przymiotnikami piszemy razem.. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zrobili tweak, zrozumieli że wielkie G z tego wyjdzie i chcą się łączyć ;) Jak dla mnie odpada.. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nie mozna by wstawic wieku na forum? Mozna by odrozniac elo mlodziezowych od normalnych userow, wiem ze inaczej sie bedzie patrzec na takich mlodych userow ale kazdy sobie bedzie mogl renome wyrobic np.jesli jeden mlody sobie renome wyrobi to nikt go nie bedzie zlewal i bedzie liczyl sie z jego z zdaniem. Chyba dobry pomysl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) BENITO, o jakich gwozdziach mowisz i kto jest tymi 'nozycami'. Rozwin mysl, bo na razie wyglada to jak wypowiedz Kurskiego w TERAZ MY, gdy oskarzal PO o afere PZU, a gdy proszono go o dowody to mowil jedynie, ze ma. --- edit --- @radeksz : Jak ty sobie to wyobrazasz? Ze niby co, bedzie trzeba wyslac skan dowodu osobistego do rejestracji, a administrator bedzie weryfikowal czy wiek wpisany w formularzu rejestracyjnym jest poprawny? Edytowane 22 Czerwca 2006 przez MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Nie chodzi mi o to, zeby teoretycznie wiek byl, mozna sobie wpisac i 40 lat jak ktos chce ale zeby pogladowo bylo, np na mod-planet tak jest i odrazu sie inaczej czyta forum. Edytowane 22 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nie chodzi mi o to, zeby teoretycznie wiek byl, mozna sobie wpisac i 40 lat jak ktos chce ale zeby pogladowo bylo, np na mod-planet tak jest i odrazu sie inaczej czyta forum.Kto chce sobie wpisac wiek moze to zrobic. Imo nie po wieku poznasz dobrego usera, a po jego "owocach" czyli postach. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 wiem , ale inaczej sie czyta wypociny usera 20 letniego od 12 letniego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 No jeżeli inaczej się czyta to po Ci cyferki przy profilu? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ale radeksz, jaki to ma sens? Przeciez kazdy moze sobie wpisac dowolny wiek i bedziesz wtedy czytal wypociny usera 20 letniego, ktory jest naprawde 12 latkiem. Rozumiesz ocokaman? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Rozumiem ;), jeszcze jedno male ale jak ktos sie bedzie rejestrowal patrzy wiek aha, wiek to wpisze poprawny i mamy stu 12 latkow nie podszywajacych sie pod wiek z czego 2 sie zbuntuje i wpisze 30 lat ;) , ale dobra mniejsza z tym nie juz bedzie tak jak jest :) Peace ;) Edytowane 22 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dzisiaj dostałem coś takiego: o ile mnie pamięć nie myli to kiedyś już się działo coś takiego, chyba zaraz po powstaniu ppc i jak widać wróciło :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dzisiaj dostałem coś takiego: o ile mnie pamięć nie myli to kiedyś już się działo coś takiego, chyba zaraz po powstaniu ppc i jak widać wróciło :sad: Odśwież powinno pomóc. To raczej wina przeglądarki niż serwera a raczej efekt naginania RFC przez FasterFox'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A jeszcze jedno: ath napisał o problemie o 19:11 i to na forum zamiast na mailu/GG który jest generalnie szybszą metodą. Zakaz postowania ma od 19:25. Faktycznie jesteśmy nieudolni, źli i nie reagujemy. Przez 14 minut mógł czuć się bezkarnie. Przerażające.Postowaliśmy niemal równoczesnie, wieco dopiero po napisaniu swojego dziela, przeczytalem o tym że młokos został przeciągniety pod kilem. Z mojej strony koniec spamowania , i sry jezeli kogos mocno wpienilem. Po prostu tekst "proponowalismy Liskowi zaprzestanie takich akcji z obu stron" był dla mnie jednoznaczny. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Kiedyś na forum, jeszcze jako tweak, można było wstawiać obrazki np: z imageshack (miniaturka, po kliknięciu otwierał się duży obrazek/zdjęcie) jeden obok drugiego. Zaletą było, że post nie był długi. Teraz zdjęcia trzeba umieszczać jeden pod drugim i robi się "makaron" Jak się umieszcza jeden obok drugiego to przynajmniej części z nich nie widać :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Odśwież powinno pomóc. To raczej wina przeglądarki niż serwera a raczej efekt naginania RFC przez FasterFox'aTak wiem że odświeżanie pomaga, ale myślałem że to jakaś wina od strony ppc ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nie mozna by wstawic wieku na forum? Mozna by odrozniac elo mlodziezowych od normalnych userow, wiem ze inaczej sie bedzie patrzec na takich mlodych userow ale kazdy sobie bedzie mogl renome wyrobic np.jesli jeden mlody sobie renome wyrobi to nikt go nie bedzie zlewal i bedzie liczyl sie z jego z zdaniem. Chyba dobry pomyslPrzecież jest możliwość ustawienia daty urodzin, ale ogólnie już Ci to zostało wytłumaczone-mówiąc krótko nie ma to sensu. Co do całej sprawy co poruszył ath imo leborg ma racje żeby dać mu bana a nie zpp/zku na określony czas. Pamiętam co sie działo jak niektórzy wbili sie na forum 13, posypały sie bany, to tak samo powinno być w tej sytuacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Przecież jest możliwość ustawienia daty urodzin, ale ogólnie już Ci to zostało wytłumaczone-mówiąc krótko nie ma to sensu. Co do całej sprawy co poruszył ath imo leborg ma racje żeby dać mu bana a nie zpp/zku na określony czas. Pamiętam co sie działo jak niektórzy wbili sie na forum 13, posypały sie bany, to tak samo powinno być w tej sytuacji.Sytuacja jest jakościowo zupełnie inna. Przy akcji F13 doszło do podszywania się pod moderatora. I dlatego sankcje były takie ostre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Sytuacja jest jakościowo zupełnie inna. Przy akcji F13 doszło do podszywania się pod moderatora. I dlatego sankcje były takie ostre.Wiem do czego doszło ale wtedy to było według mnie bluzganie imienia ówczesnego tweaka, a teraz jest bluzganie imienia purepc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Czy ktoś z zarządu zwrócił uwagę na ten post?: Kiedyś na forum, jeszcze jako tweak, można było wstawiać obrazki np: z imageshack (miniaturka, po kliknięciu otwierał się duży obrazek/zdjęcie) jeden obok drugiego. Zaletą było, że post nie był długi. Teraz zdjęcia trzeba umieszczać jeden pod drugim i robi się "makaron" Jak się umieszcza jeden obok drugiego to przynajmniej części z nich nie widać :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Czy ktoś z zarządu zwrócił uwagę na ten post?: bledy zglasza sie na flyspraya, adres gdzies jest w tym temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 o to AndyN chodzi? po prostu między linkami nie klikać ENTER :) ale fakt, faktem, że coś dalej jest zepsute - wkleiłem 2 lini, w podglądzie widzę jedną miniaturkę, wklejam więc 3 link i dwie miniaturki. a dodałem jeszcze jeden link i widzę raz poprawnie cztery, a raz nadal dwie... :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...