Gość ZlyUser Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) :ploom: edit. Przyciski są //sgj Edytowane 12 Września 2006 przez sql Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Faktycznie. Teraz piszę ze szkoły i mam przyciski. A co do tego innego koloru, to pomyliłem się. Nie występuje on w skórce darkness, tylko charcoal. ;-) Moje zgłoszenie do flyspray można o kant d. potłuc w takim wypadku. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Pytanko jedno czy daloby sie zrobic takie cos aby oprocz: Najbardziej aktywny w Fotografia cyfrowa i grafika ( 812 postów / 27% z aktywnych postów użytkownika ) Pokazywalo tez % rozklad postow w innych dzialach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Popieram obiema rekami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Ręcami i nogami :P. (znaczy się - ja również) Edytowane 15 Września 2006 przez Mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 w sumie to fajnie by było tylko po co to komu? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 ogolnie niezly pomysl, ale pewnej czesci ludzi pokazwyaloby testowe, bo smietnik dla smiertelnikow jest niedostepny [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Pytanko jedno czy daloby sie zrobic takie cos aby oprocz: Najbardziej aktywny w Fotografia cyfrowa i grafika ( 812 postów / 27% z aktywnych postów użytkownika ) Pokazywalo tez % rozklad postow w innych dzialach? Nie dało by. Bardzo dużo roboty, a nie widze, żeby taka "funkcjonalność" wpłyneła w jakimkolwiek stopniu na wygodę korzystania z forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Jesli komus to potrzebne to sobie moze sam to policzyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Hehe, no fajnie. Już się zabieram do liczenia. Wrócę za miesiąc :D. [ot] Chyba masz źle wpisaną datę urodzin? :P [/ot] Edytowane 16 Września 2006 przez Mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 SGJ to stary wyjadacz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Kazdy jak chce moze sobie zajrzeć ile kto ma postow, kiedys takie cos bylo jeszcze za czasow...hekm... to ludzie walili jak glupki posty nic nie wnoszace do tematu byle by cos napisac i nabic sobie postow, przeciez sam tak robilem.. żartuje :D SGJ to stary wyjadacz ;] a co on dobrego zjada moze mnie poczęstuje ? ;) ;) ;) co SGJ ? :) wypal mi płytki w końcu :D Edytowane 16 Września 2006 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 hyh - a zawsze myślałem że tutaj nie ma żadnych liczników :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Czy mógłby ktoś z Was sprawdzić czy może postować w temacie Kupujemy telefon komórkowy - co wybrać.. Po naciśnięciu "wyślij" wyświetla mi się błąd i to tylko w przypadku tego jednego tematu. Później będąc na głównej widać w podglądzie, że ostatni post w dziale został napisany przeze mnie w tym konkretnym temacie. Po czym po wejściu do niego nic nie ma, a jeśli jest to ok 30 (tyle razy pewnie próbowałem wysłać) postów o takiej samej treści napisanych przeze mnie. Oczywiście po wylogowaniu się postów tych nie widać, zarówno tak samo jak i na kontach innych użytkowników. Spróbujcie wkleić chociażby tą treść: "Nie bardzo rozumiem z czego wynikają Twoje wątpliwości. Każdy telefon możesz sprzedać, bez różnicy czy kupując go podpisywałeś umowę czy nie. Możesz to zrobić zaraz po wyjściu z salonu, a czasem i jeszcze w salonie ;)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Próbowałem. Też błąd. Nie widzę żadnych Twoich postów na końcu. Ani jednego :D. Edytowane 19 Września 2006 przez Mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 potwierdzam. to jest odp forum mySQL query error: UPDATE ibf_topics SET posts=1175,topic_queuedposts=0,last_poster_id=5013,last_poster_name='Niemiec',SQL error: Niew³a?ciwy plik kluczy dla tabeli: './forum/ibf_topics.MYI'; spróbuj go naprawiæSQL error code: Date: Tuesday 19th 2006f September 2006 09:24:35 PM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 potwierdzam. to jest odp forum mySQL query error: UPDATE ibf_topics SET posts=1175,topic_queuedposts=0,last_poster_id=5013,last_poster_name='Niemiec', WHERE tid=192973SQL error: Niew³a?ciwy plik kluczy dla tabeli: './forum/ibf_topics.MYI'; spróbuj go naprawiæSQL error code: Date: Tuesday 19th 2006f September 2006 09:24:35 PM Sprawdź jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Sprawdź jeszcze raz. juz paca i pojawil sie nawet moj post przy ktorym wywalilo mi ten blad ;] pewnie z powodu prac nad "tym" przez chwil pare serwer dawal: BŁĄDŻądany URL nie może zostać sprowadzonyPodczas sprowadzania URL-a: http://forum.purepc.pl/index.php? wystąpił następujący błąd: Nie można zrealizować połączeniaSystem zwrócił następującą wartość: (111) Connection refusedSerwer źródłowy lub sieć mogą być nieczynne. Spróbuj ponowić żądanie później. Generated Tue, 19 Sep 2006 19:37:32 GMT by proxy1.ols.vectranet.pl (squid/2.5.STABLE9) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 juz paca i pojawil sie nawet moj post przy ktorym wywalilo mi ten blad ;] pewnie z powodu prac nad "tym" przez chwil pare serwer dawal: Si, zatkało go od naprawy ;> Dzięki za info @ GG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ok. Fajnie że już działa. Dzięki za naprawienie. Posty testowe usunąłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 moze by zrobic cos takiego, ze poczatkujacy maja zakaz postowania na ekstremalnym? Od siebie dodam, że limit 100 postów byłby już czymś ok i topiców na extremalnym typu jak podkręcić było by o wiele mniej... No i kiedy ktoś by chciał napisać posta na extremalnym mając poniżej 100 postów to by go przenosiło do podstawowych albo coś takiego [; Jeśli to w ogóle możliwe. Pozdrawiam Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Blokada założenia nowego topicu wystarczy. Bo może to byc ktoś zawansowany i chce pochwalic sie fajnym wyniczkiem. I jak miałby dodać wynik do hwbota?? Edytowane 23 Września 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zainspirowany tematem z zapytaniem o ocene serwisu chcialbym zlozyc jeden wniosek. Moze na glownej dodac pole "zglos newsa"? Wtedy newsmani mieli by mniej roboty i skonczylo by sie narzekanie ze za malo newsow :) Cos takiego dziala z powodzeniem na cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 To co mieli by robic newsmeni skoro userzy odwalali by za nich robote? Chcesz ich zajecia pozbawic? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Nie. Nie róbmy z tego digga czy wykopu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Ale to poprostu podpowiedz ze gdzies sie pojawilo cos interesujacego. Tam tez nie wszystkie sa przyjmowane. Jest news, a na koncu czasem wzmianka "Za informacje dziekujemy uzytkownikowi: (...)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 mam problewm-tak sobire dla testu zmieniłem darka na pure plue i jest problem- forum na 1024x768 jest rozciagniete i sporo sie nie miesci-trzeba na boki przzewijac. To teraz te skórki tylko dla wiary z panoramami sa? :lol: Swoją drogą nadal czekam na kolejne wcielenia pure-mogli byście deserta i darka zrobioć w tym stylu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 mam problewm-tak sobire dla testu zmieniłem darka na pure plue i jest problem- forum na 1024x768 jest rozciagniete i sporo sie nie miesci-trzeba na boki przzewijac. To teraz te skórki tylko dla wiary z panoramami sa? :lol: Swoją drogą nadal czekam na kolejne wcielenia pure-mogli byście deserta i darka zrobioć w tym stylu? U mnie się tak dzieje kiedy w topicu są miniatury. Po kliknięciu, żeby miniatura się powiększyła forum się rozjeżdża. Klikam żeby się zmniejszyła, zmniejsza się, ale forum jest dalej rozjechane :mur: Używam Pure Blue. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Tymczasowym rozwiazaniem moze byc opcja "dopasuj do szerokosci" w Operze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 witam 1. co się stało z moimi fotami w tym poście http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2243506 2. dziękuje za spoiler, ale oczekiwałem czegoś innego :) nie możecie zrobić tak, aby spoiler obejmował również zaznaczony przeze mnie tekst, bo wklejanie tekstu jakoś mi za bardzo nie odpowiada (to samo tyczy się pogrubiania itp.) 3. Ustawienia forum>>>>>>>Rodzaj edytora tekstu do użycia podczas postowania, Rozbudowany edytor tekstu wymaga IE6, Mozilla albo Firefox>>>>>>>>>>>>po wyborze Rozbudowany edytor tekstu da się coś z tym zrobić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...