kamilo23 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 To zapraszam na forum bravo.pl oraz kolko.rozancowe.com :wink: Skoro ktoś się tym nie interesuje, to nie wiem co tu robi :) Dobrze wiesz o co mi chodziło :mrgreen: @romek sie wypowiedział wilk cały i owca syta :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 W sumie to wiecie, niektorzy z nas beda na TAK, a niektorzy na NIE, ale admini i tak to moge miec gleboko w... i tak jak napisal Romek splywac moze to po nich, bo i tak zrobia jak beda chcieli, takze... Bylem za grami, i napisalem tutaj pierwszy post z ta propozycja, i odrazu wybuchla burza, ale sprawa rozwinela sie pomyslnie :). Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Może mnie ktoś nakierować na taką tapetke http://www.purepc.pl/files/Image/Pure_i_se...wall_6_1024.jpg Ale 1440x900, bo jak na razie nie moge znaleść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Może mnie ktoś nakierować na taką tapetke http://www.purepc.pl/files/Image/Pure_i_se...wall_6_1024.jpg Ale 1440x900, bo jak na razie nie moge znaleść Dostepne mamy obecnie takie rozdzielczosci: http://www.purepc.pl/node/448 Zawsze mozna sobie przerobic tapetke :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Od tego zacząłem sprawdzać ;) No ale jak nie ma, to szkoda. Trzeba przerobić jakaś ;) Jak by ktoś chciał 1440x900, nie idealne, ale ładnie wygląda ;) Edytowane 13 Listopada 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Nowe tapety będą zrobione bo jak już niektórzy z Was wie, logo się zmieniło i ujednoliciło. Będzie podobne do loga na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Recki gier chetnie poczytam,ale jak juz ktos napisal wczesniej,przydaloby sie cos w stylu "podkrecanie" gier,czyli chociazby modyfikacja pliku ini,czy innych ustawien w sterownikach,aby gra chodzila lepiej. Zawsze bylo by to cos czego inne recenzje (portale) nie maja. pzd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Nowe tapety będą zrobione bo jak już niektórzy z Was wie, logo się zmieniło i ujednoliciło. Będzie podobne do loga na forum.To jest jakies inne logo, niz te co sa na tapetach :huh:? To na forum chyba sie niczym nie rozni :?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) To jest jakies inne logo, niz te co sa na tapetach :huh:? To na forum chyba sie niczym nie rozni :?? Na głównej jest napis PURE PC a na forum PURE .................................................................... PC ;) EDIT Zaważyłem że w niektórych postach nie wyświetlają się spoilery w sygnaturach :blink: . Edytowane 15 Listopada 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Tzn. chodzi Ci o rozwijanie po kliknieciu spoilera? Tak bylo zawsze, spoiler "rozwija sie" tylko w pierwszym poscie danego uzytkownika na stronie. Wynika to ze specyfiki taga spoiler i poki co nic sie z tym nie da zrobic (uprzedzajac ew. pytania). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Ok, dzięki costi ;) . Edytowane 15 Listopada 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 http://img83.imageshack.us/img83/3256/20061119154741dy9.jpg ostatnio znowu zaczyna mulic :( teraz uz chyba ze 3 razy mialem taka zamułke 1-2 minuty :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Czy to problem z moim mailem czy może powiadomienia o nowych postach działają tak sobie? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 O nowych tematach też z jakimś "lagiem" sporym czasami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 O nowych tematach też z jakimś "lagiem" sporym czasami. Z tym walczymy od dłuższego czasu i raczej walczą wszyscy posiadający invision board'a. Niestety ich support jest do d* a nasze pomysły są raczej w małej ilości i na wyczerpaniu. Zwłaszcza fascynujące jest jakim cudem czasami wysyła maile po angielsku do użytkownika mającego zdefiniowany język polski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Pewnie w taki sam sposób w jaki potrafi sie sam przełaczyc język forum czy sposób wyswietlania postów w tematach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 fajny profil forum musi miec skoro google serwuje nam takie raklamy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Hahaha az zaluje, ze ja takiej nie mialem reklamy, chyba bym skorzystal :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja też mam tą reklamę. Tam jest podany adres jak chcesz skorzystać :lol2:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 lol :lol: :lol2: ale chłopcy pamiętajcie dla satanistów jest oddzielny portal :lol2: :twisted2: i uwaga na ksiendzuf pedofiluf :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Może byście "zdjęli" kolory z głównej strony portalu? Wszyskie portale (onet, wp.pl, interia) tak zrobiły. Można się spodziewać ogłoszenia żałoby narodowej .... :-| Chyba wiadomo dlaczego .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Z tego co widze to ani jeden portal o tematyce komp. nie poczynil takich krokow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Z tego co widze to ani jeden portal o tematyce komp. nie poczynil takich krokow. a powinni..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Z tego co widze to ani jeden portal o tematyce komp. nie poczynil takich krokow.I co z tego? Społeczny dowód słuszności? www.onet.pl www.wp.pl www.gazeta.pl www.interia.pl www.ing.pl www.gpw.pl Może przynajmniej czarna wstążka jak na gpw.pl? Żałoba narodowa po katastrofie w "Halembie" do soboty włącznie: http://wiadomosci.onet.pl/1438627,11,item.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Może byście "zdjęli" kolory z głównej strony portalu? Wszyskie portale (onet, wp.pl, interia) tak zrobiły. Można się spodziewać ogłoszenia żałoby narodowej .... :-| Chyba wiadomo dlaczego .... Zostanie wprowadzona za kilka minut. Zgodnie z informacją którą uzyskałem żałoba narodowa obowiązuje od godziny 10tej, dziś do soboty włącznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Zostanie wprowadzona za kilka minut. Zgodnie z informacją którą uzyskałem żałoba narodowa obowiązuje od godziny 10tej, dziś do soboty włącznieZmiana dotyczyła "odkolorowania" górnej "belki" strony? Trudno zauważyć różnicę gdy czcionki są kolorowe. Już lepsza byłaby wstążka .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Zmiana dotyczyła "odkolorowania" górnej "belki" strony? Trudno zauważyć różnicę gdy czcionki są kolorowe. Już lepsza byłaby wstążka ....spore część użytkowników widzi portal w następujący sposób: lepiej nich zostanie jak jest, co kolwiek tam jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Jak to jest ze Moderzy moga lamac regulaminy i uchodzi im to na sucho??? Moze jestem naiwny, ale jesli ktos kto niby stoi na strazy porzadku powinien chyba?? raczej dawac przyklad pozytywny?? np. w temacie konsole x360-moderator dzialu "Poca", typowy OT za ktore inni dostaja % - Ojciec nie zna pinu do karty... No chyba nie można wejśc do przypadkowe banku? e? redaktor-maSTHa212 w temacie gry Crysis - Grales? Widziales? Masz u siebie na dysku twardym?! Chyba nie, wiec STFU, bo Crysis wyjdzie Q3 2007 a GOW wtedy bedzie juz roczna gra takze jednym slowem - opowiadasz smieszne rzeczy :lol: za STFU widzialem jak dostawali ludzie warny-ale Moderzy pewnie siebie nie zauwazaja dla tych co nie wiedza stfu - shut the fuck up czyli - "zamknij sie [ciach!] przykladow dalbym wiecej ,ale troche z nich wczesniej po zwroceniu uwagi zostaly skasowane a stosowanie raportu chyba nie jest efektywne.Bo jesli takowy wyslesz to skad wiesz ze nie trafi do moda o ktorym piszesz?? a ten co z nim zrobi??-wiadomo dlatego chce aby wszyscy byli traktowani jednakowo bez wyjatkow-bo jesli regulamin ma dzialac tylko w jedna strone to dziekuje za takie forum Sam mam 20% i nie jestem swiety-10 dostalem za OT a drugie 10 za znalezienie sie w zlym miejscu o zlej porze-jak mi napisal moder :mur: Edytowane 24 Listopada 2006 przez gladiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Człowieku, spojrz na siebie wpierw. Jestes naczelnym trollem w alternatywnych i nagle udajesz swietego? EoT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Człowieku, spojrz na siebie wpierw. Jestes naczelnym trollem w alternatywnych i nagle udajesz swietego? EoT widac ze masz wade wzrogu -widziales co napisalem na dole posta??,ze nie jestem swiety okulista wskazany razem z "opcja" czytania ze zrozumieniem :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...