costi Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 z krótkiej piłki [you] ble ble Da się takie coś wprowadzić czy marne szanse ? :) Mozesz jasniej napisac, co mialby taki tag robic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 zapewne coś a'la [you] w phpBB by przemo - każdemu userowi jego nick pokazywać. A co do sigów, miałem linka do mojego last.fm'a, dostałem pm'ke od Domika, że mój sig jest nieregulaminowy, zmieniłem i podziękowałem za niedowalenie %. Swoją drogą jak to jest z tym last.fmem - patrząc na siga poci (jak to odmienić?) można dojść do wniosku, że to jest legalne (skoro jest moderatorem działu to chyba wie, co robi). Nie chcę podważać autorytetu Domika, ani poci, chcę wyjaśnić tylko tą kwestię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Mozesz jasniej napisac, co mialby taki tag robic? [you] czytaj regulamin !!!!!!!!!! To w tym [ będzie się pokazywał nick usera] Mnie więcej wiesz o co chodzi? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Tja, a potem każdy u mnie będzie miał w sygnaturce "Pozdrawiam narcyz", itp. Nie przenośmy może na to forum głupich zwyczajów z innych for;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja tylko zapytałem :-| Czy takie coś jest możliwe, a nie że musi być :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 @kamilo23 I tu nasuwa się nurtujące pytanie: Po co? Kliknij na strzalke przy cycacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 @kamilo23 Kliknij na strzalke przy cycacie. Dzięki masz piwo. :wink: Zresztą wiadomo jak będzie odpowiedź. <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 niewiem czy dobrze, ze tu napisalem ale zauwazylem problem: Na najnowszej Operze rozjezdza sie logo i gorna belka: na IE (wiem...) wszystko jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Może wprowadzicie coś w stylu losowania komu zdjąć 10% warna? Przypuśćm y, że dziennie będzie losowane 5 osób z warnem i zdejmowany %. Niektórym bardzo przydałby się taki "warnolotek" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Może wprowadzicie coś w stylu losowania komu zdjąć 10% warna? Przypuśćm y, że dziennie będzie losowane 5 osób z warnem i zdejmowany %. Niektórym bardzo przydałby się taki "warnolotek"Ten pomysł nie wejdzie w życie [; Po jakimś czasie WSZYSCY mieli by 0% :lol: Ale jakby co to jestem w pierwszej piątce :lol2: Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Może wprowadzicie coś w stylu losowania komu zdjąć 10% warna? Przypuśćm y, że dziennie będzie losowane 5 osób z warnem i zdejmowany %. Niektórym bardzo przydałby się taki "warnolotek" Litości. To naprawdę pomysły do bravo.pl.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Wiem, że jest infantylny ale zdecydowanie uratowałby d*** wielu osobom w tym mi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Jak ktoś chce to sam sobie uratuje d... i zapracuje na zdjęcie. Poza tym czemu ktoś kto zasługuje na te procenty ma być nagradzany? Natomiast pamiętam coś co się nazywało banolotkiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Nie wiem czy tylko ja tak mam czy nie, ale od kilku dni forum mi makabrycznie zmula przy przeskakiwaniu miedzy dzialami (nawet o 5 czy 6 rano kiedy obciazenie jest male), a po odpowiedzi mam puste biale okno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Wiem, że jest infantylny ale zdecydowanie uratowałby d*** wielu osobom w tym mi ;)IMHO lepiej jak bedziesz przestrzegał regulaminu i nie narazał się nieodpowiednim osobom. Wtedy wszyscy będą zyć w spokoju i pokoju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Może wprowadzicie coś w stylu losowania komu zdjąć 10% warna? Przypuśćm y, że dziennie będzie losowane 5 osób z warnem i zdejmowany %. Niektórym bardzo przydałby się taki "warnolotek" paranoja :lol: moze jeszcze 20 osob dziennie ktorym bedzie zdejmowany ban? :D wtedy to bylby luz kompletny, wogole nie trzeba przestrzegac regulaminu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Po zalogowaniu całe forum się rozjeżdża i nie działają skórki. Przed zalogowaniem skórka była. A problem dotyczy FireFoxa, bo na IE jest OK. Nie ma ramek, czcionki mają gigantyczne rozmiary! Edytowane 18 Grudnia 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Tak jest jak nie wczyta CSS'a. Odswiez kilka razy strone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Kiedy przechodzimy na IPB 2.2.1 :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Kiedy przechodzimy na IPB 2.2.1 :D ? @marco wspominał, że musi ujarzmić byka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Kiedy przechodzimy na IPB 2.2.1 :D ? Nie w tym roku. 1) poczekamy na 2.2.x gdzie x będzie pozbawione większej ilości błędów 2) poczekamy na skiny do 2.2. Wprawdzie nasz komercyjny który jest jako Pure(blue) już jest, ale pozostałe nie koniecznie. Szczerze przyznam, że nie specjalnie mamy siły sami wszystkie zmieniać 3) mamy sporo custom made rzeczy do 2.1.xx. Głównie wyszukiwarka i zarządzanie raportami postów. To drugie pewnie zamienimy na gotowca który się tworzy i widziałem betę która syciła, ale wyszukiwarkę musimy już sami doprowadzić do 2.2 na co nie ma aktualnie czasu ;) 4) IP.Converge który jest tak naprawdę jedynym powodem dla którego chcemy migrować do 2.2.xx jest ciągle w fazie bety encodowanej zend'em/ioncubem. Do czasu braku stabilnego Converge'a na 95% nie będziemy migrować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 4) IP.Converge który jest tak naprawdę jedynym powodem dla którego chcemy migrować do 2.2.xx jest ciągle w fazie bety encodowanej zend'em/ioncubem. Do czasu braku stabilnego Converge'a na 95% nie będziemy migrować. Szybka piłka co to jest ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Szybka piłka co to jest ? :) :google: http://www.invisionboard.pl/index.php?showtopic=2079 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David666 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Wiecie o co chodzi z tym muleniem nowej opery na forach IPB ? Na pure i pclab podczas ładowania większych topików procesor zatyka się w 100 % i ciężko się porusza po innych zakładkach. Pomaga wyłączenie Java script ale to tylko półśrodek . Na 8.54 wszystko było OK. Topik na polskim forum opery : http://my.opera.com/polski/forums/topic.dml?id=171894 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Nie tylko na IPB. Na prawie kazdej wiekszej stronie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 możecie mi powiedzieć co brakuje na tym zdjęciu :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Tresci wiadomosci, ktorą chcesz wyslac? Bo niczego tu chyba nie brakuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 może ten screen pomoże w rozwiązaniu zagadki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Co to jest pomoc BB Code? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 To takie cos gdzie masz napisane jak uzywac bbcode. Jest to tylko w Invision. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...