Skocz do zawartości
DrKleiner

Na temat serwisu PurePC.pl

Rekomendowane odpowiedzi

zapewne coś a'la [you] w phpBB by przemo - każdemu userowi jego nick pokazywać.

A co do sigów, miałem linka do mojego last.fm'a, dostałem pm'ke od Domika, że mój sig jest nieregulaminowy, zmieniłem i podziękowałem za niedowalenie %. Swoją drogą jak to jest z tym last.fmem - patrząc na siga poci (jak to odmienić?) można dojść do wniosku, że to jest legalne (skoro jest moderatorem działu to chyba wie, co robi). Nie chcę podważać autorytetu Domika, ani poci, chcę wyjaśnić tylko tą kwestię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może wprowadzicie coś w stylu losowania komu zdjąć 10% warna? Przypuśćm y, że dziennie będzie losowane 5 osób z warnem i zdejmowany %. Niektórym bardzo przydałby się taki "warnolotek"

Ten pomysł nie wejdzie w życie [;

Po jakimś czasie WSZYSCY mieli by 0% :lol:

Ale jakby co to jestem w pierwszej piątce :lol2:

Edytowane przez Venom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może wprowadzicie coś w stylu losowania komu zdjąć 10% warna? Przypuśćm y, że dziennie będzie losowane 5 osób z warnem i zdejmowany %. Niektórym bardzo przydałby się taki "warnolotek"

Litości. To naprawdę pomysły do bravo.pl....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że jest infantylny ale zdecydowanie uratowałby d*** wielu osobom w tym mi ;)

IMHO lepiej jak bedziesz przestrzegał regulaminu i nie narazał się nieodpowiednim osobom. Wtedy wszyscy będą zyć w spokoju i pokoju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paranoja :lol: moze jeszcze 20 osob dziennie ktorym bedzie zdejmowany ban? :D wtedy to bylby luz kompletny, wogole nie trzeba przestrzegac regulaminu.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po zalogowaniu całe forum się rozjeżdża i nie działają skórki.

Przed zalogowaniem skórka była.

A problem dotyczy FireFoxa, bo na IE jest OK.

Nie ma ramek, czcionki mają gigantyczne rozmiary!

Edytowane przez wheelerfan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy przechodzimy na IPB 2.2.1 :D ?

Nie w tym roku.

1) poczekamy na 2.2.x gdzie x będzie pozbawione większej ilości błędów

2) poczekamy na skiny do 2.2. Wprawdzie nasz komercyjny który jest jako Pure(blue) już jest, ale pozostałe nie koniecznie. Szczerze przyznam, że nie specjalnie mamy siły sami wszystkie zmieniać

3) mamy sporo custom made rzeczy do 2.1.xx. Głównie wyszukiwarka i zarządzanie raportami postów. To drugie pewnie zamienimy na gotowca który się tworzy i widziałem betę która syciła, ale wyszukiwarkę musimy już sami doprowadzić do 2.2 na co nie ma aktualnie czasu ;)

4) IP.Converge który jest tak naprawdę jedynym powodem dla którego chcemy migrować do 2.2.xx jest ciągle w fazie bety encodowanej zend'em/ioncubem. Do czasu braku stabilnego Converge'a na 95% nie będziemy migrować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4) IP.Converge który jest tak naprawdę jedynym powodem dla którego chcemy migrować do 2.2.xx jest ciągle w fazie bety encodowanej zend'em/ioncubem. Do czasu braku stabilnego Converge'a na 95% nie będziemy migrować.

Szybka piłka co to jest ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie o co chodzi z tym muleniem nowej opery na forach IPB ? Na pure i pclab podczas ładowania większych topików procesor zatyka się w 100 % i ciężko się porusza po innych zakładkach. Pomaga wyłączenie Java script ale to tylko półśrodek . Na 8.54 wszystko było OK.

Topik na polskim forum opery :

http://my.opera.com/polski/forums/topic.dml?id=171894

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...