Orgiusz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Co to jest BB Code :?: :rolleyes: BTW. Java Script i predkosci IPB na Operze - nie da rady - fast re:, Panel zgloszen i kilka innych bzdetow, tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Kiedy zostanie naprawiony błąd białego ekranu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Jaki błąd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 BTW. Java Script i predkosci IPB na Operze - nie da rady - fast re:, Panel zgloszen i kilka innych bzdetow, tak? Bez JS nie działa, szybka odpowiedź, przyciski w edytorze (formatowanie i BBCODE), autouzupełnianie np przy pisaniu PM, przejście do strony x, resizer obrazków, mój asystent i pewnie coś tam jeszcze ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) To takie cos gdzie masz napisane jak uzywac bbcode. Jest to tylko w Invision. dyskryminacja :D SGJ chyba wiem o co chodzi z tym białym ekranem :] bo u mnie też to występuje. w robocie po napisaniu posta przechodzi na pustą stronę http://forum.purepc.pl/index.php? :( w domu wszystko ok. używam w domu i robocie tego samego ff. Edytowane 28 Grudnia 2006 przez Nierealny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 dyskryminacja :D SGJ chyba wiem o co chodzi z tym białym ekranem :] bo u mnie też to występuje. w robocie po napisaniu posta przechodzi na pustą stronę http://forum.purepc.pl/index.php? :( w domu wszystko ok. używam w domu i robocie tego samego ff. Mam podobnie. Ale o sabotaż podejrzewam firmowy serwer proxy, który może nie wyrabiać na zakrętach. W końcu 20k użyszkodników przez jeden punkt styku sieci korporacyjnej ze światem może wykończyć każdy serwer. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Cos sie dzis forum sypie, co raz mam 500 internal server error. Za mocno obciazone czy cos jest robione? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 ojj co to byla za awaria? na poczatku mi pare tematow nie chcialo wczytac, a potem przez okolo godzine nie dzialalo ani forum, ani serwis :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Bo forum najlepiej przegląda sie o 3:00 nad ranem :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Dzisiaj pewnie info w Wiadomosciach: 15 młodych ludzi popełnio samobójstwo po przerwie która wystąpila w serwisie PurePc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Czy to byla ironia? debowa+black berry mode Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zalezy czy jestes optymistą... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 :twisted: Jak wielkim? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 To pewnie przez tą pogodę:) A tak na serio to też miałem kilka internet serwer error 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 WTF ?!? Jak chce sobie zmienic coś w sigu i klikne na niego w oknie edycji to mnie odrazu przenosi do strony która jest pod jednym linkiem w sigu :| Nie moge z tym nic zrobić. Nie da sie usunąć bo zawsze jak klikne to mi otwiera nowe okno ze strona w dziale sprzedam, do której jak mówilem mam link w sigu. :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 WTF ?!? Jak chce sobie zmienic coś w sigu i klikne na niego w oknie edycji to mnie odrazu przenosi do strony która jest pod jednym linkiem w sigu :| Nie moge z tym nic zrobić. Nie da sie usunąć bo zawsze jak klikne to mi otwiera nowe okno ze strona w dziale sprzedam, do której jak mówilem mam link w sigu. :| Zapewne uruchamia Ci się skrypt kryptoreklamowy. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Huh, zapewne urucamia mu się skrypt blokujący [x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Tak się zapytam, bo mi spokoju to nie daje - wie ktoś, dlaczego dziś gdy próbowałem wejść na forum, dostawałem komunikat że to menu jest zablokowane i że nie mam uprawnień bla bla bla (tak jakbym miał bana :mrgreen: ), podczas gdy innym znajomym forum chodziło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Tak się zapytam, bo mi spokoju to nie daje - wie ktoś, dlaczego dziś gdy próbowałem wejść na forum, dostawałem komunikat że to menu jest zablokowane i że nie mam uprawnień bla bla bla (tak jakbym miał bana :mrgreen: ), podczas gdy innym znajomym forum chodziło :DMoze miałeś jakiegoś temp bana czy cuś ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Wg mojej wiedzy to dzisiaj już nie powinno być problemów z działaniem forum. Wczoraj była koło godzinnej zadyszki lecz to wszystko. Późniejsze problemy muszę przedyskutować z Marco bo nie wiem co było przyczyną i czy były to faktycznie błędy w działaniu serwera/bazy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Skorzystam z okazji, a co tam. ;) Możecie już odkleić informację o aktualizacji regulaminu dotyczącej podpisów. Minęło trochę czasu (ponad 2 tygodnie) od zmiany regulaminu i chyba można już odkleić ten topic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Rzeczywiście w okolicach 16stej wczoraj przez kilkanaście minut obciążenie procesora przekroczyło normy (load 12 ;> Przyczyną był nagły skok requestów / sek do bazy danych. Niestety nic nie jesteśmy wstanie na to poradzić (tymczasowo ;) Wakacyjnie pozdrawiam z dalekiej podróży ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 ......... Wakacyjnie pozdrawiam z dalekiej podróży ;> Histeryzujesz. Jakie daleko? Chciałbym Ci przypomnieć, że z Białego do Warszawki jedzie się dwie i pół godziny, a ze Szczecina pięć. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Temat dzialu konsole juz byl kilka razy walkowany i jak mniemam taki dzial nigdy nie ujrzy swiatla dziennego. Czy zamiast tego mozna liczyc chociaz na podzial dzialu 'alternatywne platformy' na cos takiego: Roboty malo, bo tylko 5 stron do przewalkowania. Sam przegladam codziennie ten dzial i wygodniej byloby miec wszystko w jednym miejscu i wchodzic bezposrednio do podforum, ktore mnie interesuje a w tym momencie jest tam niezle namieszane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Tylko widzisz, tematy niekonsolowe leza i kwicza - raz na pol roku ktos cos napisze w temacie o Macach i to wszystko. Mnie taki podzial nie przeszkadza (moge nawet sie poswiecic i poprzekladac tematy), ale nie bardzo widze cel takiego dzialania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Chyba kiedys byl rzucany pomysl podciagniecia suba Konsole pod Gry ale jakos nie chce mi sie szukac czemu padla idea. Ostatni dzien w roku...Hadzia az sie kce zrobic podsumowanie na Testowym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Tylko widzisz, tematy niekonsolowe leza i kwicza - raz na pol roku ktos cos napisze w temacie o Macach i to wszystko. Mnie taki podzial nie przeszkadza (moge nawet sie poswiecic i poprzekladac tematy), ale nie bardzo widze cel takiego dzialania. To wlasnie tym bardziej oddzielic to cos juz nie zyje (czyli relikty tj. amigi, atari, itp.) od tego, co przezywa swoj rozkwit (nextgeny). Teraz na alternatywnych duzy ruch ze wzgledu wlasnie na wii, x0, ps3 a userzy nawet nie maja swojego malego kata, tylko jakas nora. ;] No wlasnie dlaczego nie ma oddzielnego dzialu dla konsol, podnioslo by to licznik odwiedzin a wiem, ze ktos tutaj bardzo lubi ogladac te cyferki. :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Od pewnego czasu tak wyświetla mi się PPC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Od pewnego czasu tak wyświetla mi się PPC. To nie możesz zmienić schematu kolorów?? Lewy dolny róg?? Czy jak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Rada nooba ;] >> czysciłes ciasteczka itp itd? crtl+f5? jak na ie to wygląda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...