Sikor Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 ah, no to dobrze. A jakies konkretne terminy na to już są? P.S. Teraz juz zaczne śledzić, będe grzeczny :rolleyes: E tam, przesadzasz z tą deklaracją śledczą. ;] Terminy mniej więcej konkretne podawane już były. ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Terminem przejścia będzie poprawienie kilka błędów znalezionych w nowym IPB, które zmniejszają bezpieczeństwo. Druga sprawa, że będzie trzeba od nowa napisać kilka dodatków do forum, bo większość nie obsługuje nowej wersji. Wszystko będzie Wam przekazywane na bieżąco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Nie wyświetlają mi się zdjęcia. Np. tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=215423&st=20 Nie widzę tych zdjęć, są puste miejsca. To coś z moim kompem czy coś się sypie? WinXP SP2+wszystkie update'y, IE7.0PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja widzę wszystkie zdjęcia. XP SP2 + FF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Nie wyświetlają mi się zdjęcia. Np. tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=215423&st=20 Nie widzę tych zdjęć, są puste miejsca. To coś z moim kompem czy coś się sypie? WinXP SP2+wszystkie update'y, IE7.0PL F5 nie pomaga? Może wyczyść cache jeszcze. Na FF 2.0 i Maxthonie z IE 6.0SP2 wyświetla prawidłowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 AndyN Hmm... Syf i zgroza czyli TPSA i wyjscie na swiat [; Imageshack to jeden z wielu serwisow ktore odmowily wspolpracy wczorajszego wieczora ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) yyyy jest mały problem z portalem a dokladnie taki: Co to sie stało ? Edit: Teraz w ogóle niema Edit2: poprawione :lol: Edytowane 24 Stycznia 2007 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Wczoraj chłopaki już poprawili i działa jak należy. BTW: W ogóle się pisze... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Możliwe że ktoś skasował mojego posta?? nie jestem w 100% pewien czy przez przypadek nie skasowałem, ale załóżmy że został skasowany przez kogoś z góry i ja np napiszę go jeszcze raz, to czy są jakieś konsekwencje?? bo właśnie chciałbym go napisać a z drugiej strony nie wiem czy ja go skasowałem czy nie :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Jak wejdziesz na stronę producenta karty i klikniesz w drivers to nie bedziesz musial pisac posta ze Ci sie nie chce i chcesz linki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Jak wejdziesz na stronę producenta karty i klikniesz w drivers to nie bedziesz musial pisac posta ze Ci sie nie chce i chcesz linki.oki, sorki za zaśmiecanie . to się nie powtórzy B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 bo właśnie chciałbym go napisać a z drugiej strony nie wiem czy ja go skasowałem czy nieTo się nazywa dobra impreza :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 jonas Lepsze sa jak w ksiazce masz 5 nowych numerow i 20 zdjec [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 jonas Lepsze sa jak w ksiazce masz 5 nowych numerow i 20 zdjec [; i za cvholere nie mozesz sobie przypomniec skad [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Niemiec zapewniam Cie ze czasem lepiej nie wiedziec ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 jonas Lepsze sa jak w ksiazce masz 5 nowych numerow i 20 zdjec [; I same do facetów ;]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Para To by byla genialna impreza i jakis poczatek [; Baj de łej - przy zarzadzaniu zalacznikami jest mala usterka :?: Ten temat zostal przeniesiony znaczy sie kosz tak? Bo wiadomosc mi wyskakuje ze nie ma dranstwa a nie chce mi sie drazyc ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2502850 Dlaczego mam taką dziwną godzinę tego posta? W opcjach ustawiłem automatyczne dopasowanie czasu. :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 O co Ci chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 14:24 to dziwna godzina ? Cos mnie ominęło ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Mi się pokazuje np u Ciebie Venom 15:29... :lol2: osochoziii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Mi się pokazuje np u Ciebie Venom 15:29... laugh.gif osochoziii?FAQ przeczytaj w tym dziale, poszukaj o czasie, zmień na +1 i sprawdź czy masz czas zimowy. EDIT: Wypada sprawdzić X razy i wiedzieć że jest dobrze... Też tak kiedyś miałem ale wystarczy to ustawić. Edytowane 9 Lutego 2007 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Grzechu_1990 pomyśl, zanim napiszesz. Napisałem, że mam wszystko dobrze poustawiane i żadne FAQ mi do tego nie jest potrzebne... EDIT: Wypada pomyśleć X razy i wiedzieć, że napisałem, że mam dobrze poustawiane... (a nawet ustawiałem jeszcze raz) EDIT2: Taa, teraz, po chyba 10 ponowieniach się zmieniło :mrgreen: koniec tematu. Edytowane 9 Lutego 2007 przez Mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Dziś mam urodzinki i na pierwszej stronie forum nie jest pokazane że mam, a w profilu ustawiona data :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 I pewnie date wpisałes sobie dopiero dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 I pewnie date wpisałes sobie dopiero dzisiaj?Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 To dlatego. Trzeba wpisywac wczesniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 To dlatego. Trzeba wpisywac wczesniej.To nic będę czekał rok B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Czy nie macie takiego dziwnego wrażenia, że coraz mniej ludzi odwiedza PurePC ?. Wydaje mi się, że mniej jest ludzi na forum od jakiegoś czasu. Mniej także newsów na głównej się pokazuje. Czy to może poprostu jakiś zastój na scenie IT ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Wydaje ci się każdy siedzi o różnych porach na forum bo ma inne obowiązki ale nigdy nie było tak żeby na forum w jakiś dzień nikt nie był. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...