letrev Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Wszystko fajnie pięknie tylko czy ktoś już wspomniał o możliwości komentowania "news" ? Bo mi akurat strasznie tego brakuje :| Co do daty "zero" to faktycznie nieźle się zeszło :] Pieruny, szatany, jak nie lisek to mocherowe berety was dopadną :twisted: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez letrev Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Możliwość komentowania będzie połączona z kontem IPB. Tylko jako, że Joomla używana przez wiele portali posiada coś takiego to drupal nie posiada integracji z IPB, więc należy trochę pozmieniać kod drupala co jednak pochłania wiele godzin pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A czy start nastąpi równo o pólnocy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Jak Romek wroci z imprezy to bedzie. Nie marudzic [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Rano o 6:66 :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 I mnostwo atrakcji: - Czarna Msza - Rozwalanie nagrobków - Dart w Rydzyka - Koktajle z krwi kozła dla każdego :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Rano o 6:66 :blurp: bede czekal z zegarkiem w reku :lol: I mnostwo atrakcji: - Czarna Msza - Rozwalanie nagrobków - Dart w Rydzyka - Koktajle z krwi kozła dla każdego :> A bedzie rzucanie pomidorami w lis.. ? :> :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) bede czekal z zegarkiem w reku :lol: a ja nawet do 6:66 i 666 tysięcznych poczekam :D :twisted: A bedzie rzucanie pomidorami w lis.. ? :> :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: A ja tam wolałbym jajkami :rolleyes: :D Edytowane 5 Czerwca 2006 przez KvaNfield Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A ja mam pytanie : czy będzie możliwość zmiany koloru skórki w portalu ? ;) Pasowałby niebieski. Aha i jeszcze białe tło trochę razi i "przyciski" na górze typu forum itp są mało efektowne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) A mnie razi ten czerwony agresywny kolor :( IMO nie prezentuje sie to dobrze :( Ale moze wy macie inne zdanie na ten temat... ehhh Przydalo by sie cos takeigo jak mowi pasta, zmiana skorki portalu na na przyklad werjse BLUE, podobnie jak na forum. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez moreno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A ja mam pytanie : czy będzie możliwość zmiany koloru skórki w portalu ? ;) Pasowałby niebieski. Aha i jeszcze białe tło trochę razi i "przyciski" na górze typu forum itp są mało efektowne ;) Na chwilę obecną redakcja nic takiego nie przewiduje. A efektowność jest daleko w tyle za treścią, funkcjonalnością, przejrzystością... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Kurde napisalem wczoraj koledze cosik takiego: "SKRYTOBOJCA: (00:49) 6:06:66 i 06.06.2006" I sie kurde obudzilem o tej godzinie :/ A zazwyczaj sie do 10 :D Dobra po malym OT, gdzie jest uroczyste otwarcie? :D Taka okragla data minela i godzina :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Nie wiem czy to już było otwarcie, czy ja tam po prostu nie zaglądałem przez 2 dni, w każdym razie fajny top;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Gdzie fajerwerki, impreza?? Było już otwarcie!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) a gdzie czarna msza i darmowe koktaile?:> opanumy ten swiat w koncu! :> Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 I gdzie moja recka :> :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Punkt A: Siedziałem z Marco do 24 aby przygotować top strony. Później siedziałem do 3 w nocy, aby wszystko popoprawiać. Punkt B: Dzisiaj pojawi się recenzja Lukasrz na temat dysku WD. Jest w końcowej fazie obrabiania. Punkt C: Cała redakcja nie została jeszcze dodana ponieważ Poczta Polska nawaliła na całej linii. Ale spokojnie damy i z tym radę. Punkt D: Wieczorem pojawią się nowinki co zostało dodane do strony i co jest w planach. Punkt E: W przygotowaniu jest konkurs dla Was drodzy userzy. Punkt F: Jestem nie wyspany i mam kupe pracy ale dzisiejszy dzień będzie pełen ciekawych rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) No panowie 3,4...Dzie-ku-je-my! :D Edit: romek a gdzie jest punkt "G" ^_^ Edytowane 6 Czerwca 2006 przez s0n1c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 No panowie 3,4...Dzie-ku-je-my! :DNo panowie 3,4...Dzie-ku-je-my! :D P.S. i tak wszyscy razem, aż w końcu dowiemy się ilu aktywnych userów ma forum PurePC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) No panowie 3,4...Dzie-ku-je-my! :D Chłopaki jeszcze raz dzięki za Waszą prace nad portalem i forum :razz: trzymajcie tak dalej :D Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 No panowie 3,4...Dzie-ku-je-my!Nie będe gorszy ;) Dziękujemy!! :) Życze powodzenia w dalszym rozwijaniu forum i serwisu bez problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Ładnie ładnie ;] jak w reklamie kubusia "dopiero teraz naprawde sie rozkreca" ;p Jak chcecie to moge wysmarowac recke swojej mobo bo w necie sa chyba tyle dwie :[] Mozna by troche pouzupelniac baze recencji o sprzet starszy ale wciaz jary. Edytowane 6 Czerwca 2006 przez -Caleb- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 No panowie 3,4...Dzie-ku-je-my! :D Ja też się dopinam Dzię-ku-je-my! :D PS. Piękna data => moja Myszka ma dzisiaj 20-te urodziny -> podwójne święto ;) Z D R O W I E P A N I E I P A N O W I E :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wielkie "danke" za otwarcie serwisu PurePC. Widać że są tu ludzie którzy podchodzą do sprawy z sercem i z jajem. :) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Też się ciesze że serwis wreszcie otwarty. Ale przydało by sie troche reklamy, jej nigdy za wiele. Czemu niemogą o nas naisac np na dzikim że PurePC otwarte ?? o TWEAKS.pl pisali że sie połączyło. Albo na FRAZIE ?? tam napisali że tweak otwarty. Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Pure Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 GOOD JOB ;D tak trzymac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 :] no i mamy to na co czekalismy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Dzię-ku-je-my! Serwis ruszył NICE, będzie już tylko better :) :gitarzysta2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Dzię-ku-je-my! Mam nadzieję, że będzie co poczytać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Dzię-ku-je-my! Mam nadzieję, że będzie co poczytać... Oby wyglad nadrabial trescia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...