Skocz do zawartości
DrKleiner

Na temat serwisu PurePC.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Odnosnie zalob naradowych.

Zgineli ludzie w wypadku autobusu we Freancji. Zal tych osob, tak jak napisal marco "KAŻDA śmierć jest tragedią". Czy ktos z was pomyslal ilu ludzi ginie dziennie w wypadkach samochodowych, ilu ludzi topi sie w jeziorach lub innych zbironikach.

Imo zaloba narodowa ma sens gdy umiera ktos wazny dla danego narodu, np papierz. Niema sensu "wpieprzania" się przez panstwo w osobiste tragedie rodzin ofiar, przyjmujac taki tok myslenia zaloba narodowa mogla by byc codziennie. Trzeba pamietac o tym ze dzien w dzien ginie o wiele wiecej osob niz w tym wypadku. To tylko moja prywatna opinia.

niby taka wazna osoba, a nie wiesz jak to napisac...

costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Zacząłem to może skończę, wszędzie wstążki czarne, onet czarny, trąbią o tym że żałoba narodowa ale podzielam Wasze zdanie. Dziennie ginie tyle osób ile w tym wypadku albo porównywalnie (w sensie że dużo) a te burżuje (10-15mln na samochody!) tylko sępią na głosy potencjalnych wyborców i teraz przez tę żałobę nie mogę na przykład głośno słuchać muzy itp itd co mnie wkurza trochę. Więc chciałem sie upewnić czy mam/mamy sie spodziewać czegoś takiego na PPC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie to za przeproszeniem jebie. codziennie gina ludzie na ulicy, topia sie, wypadki lotnicze tez sie zdarzaja bo jest sezon a (nie)rzad robi papke medialna z tego i zaslone dymna od aktualnych problemow. logowalem sie dzis do banku i zamiast blekitu mialem czern i skale szarosci. obluda, przegiecie i paranoja :| czemu rodziny zwyklych ofiar wypadkow nie dostaja takiej kasy? bo to medialne nie jest. szokm ja wysiadam :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skonczie juz bo to ten temat nie jest miejscem na takie dyskusje.

OT

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sie stalo z sansaba, niedawnym zastepca naczelnego PurePC ? Stracil range i nie udziela sie na forum mimo, ze sie na nie loguje. Do niedawna byl taki aktywny, pytam z ciekawosci. :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sie stalo z sansaba, niedawnym zastepca naczelnego PurePC ? Stracil range i nie udziela sie na forum mimo, ze sie na nie loguje. Do niedawna byl taki aktywny, pytam z ciekawosci. :]

Zrezygnował z piastowania funkcji ze względów osobistych (rodzina ma priorytet co zrozumiałe).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodze na glowna, zazwyczaj rzadko to robie a oto gl. powod - newsy...

21 lipiec - 1 news

22 lipiec - 0 newsow

23 lipiec - 1 news

24 lipiec - 1 news

25 lipiec - 1 news

26 lipiec - 0 newsow

27 lipiec - 1 news

28 lipiec - 0 newsow

29 lipiec - 0 newsow

30 lipiec - 0 newsow

31 lipiec - 2 newsy

Widac nikomu na tym nie zalezy, rozumiem, ze sa wakacje, ale imo to juz jest przegiecie. :]

Takim sposobem nie podniesiecie rangi i reputacji serwisu, wrecz przeciwnie - wraca on do starej kondycji.

Na PCLabie w takim tempie pojawiaja sie... recenzje.

Zatrudnijcie wiecej newsmanow, na pewno znajdzie sie wiele os. , ktore nudza sie w wakacje i by cos pozytecznego porobily.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mógłby ktoś napisać czy jest planowana i jeśli tak to na kiedy nowa seria koszulek ? A jeśli nie, bo boicie się, że będzie problem ze sprzedażą, to może zrobić tak, że ktoś by zrobił listę chętnych na koszulki, ci chętni by wpłacili kasę i dopiero jak by dotarły pieniądze od wszystkich (na przykład 50 osóB) to by się zrobiło dla nich koszulki ? Wtedy IMO każdy były zadowolony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się aby zrobić nową serie koszulek, ponieważ przed wczoraj otwierałem puszkę tuńczyka nożem, wypadła mi z ręki i cała koszulka nosi bardzo duuże plamy z tłuszczu (bez możliwości sprania).

A chciałem pokazać za granicami kraju na jakim forum burżuje przesiadują ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mógłby ktoś napisać czy jest planowana i jeśli tak to na kiedy nowa seria koszulek ? A jeśli nie, bo boicie się, że będzie problem ze sprzedażą, to może zrobić tak, że ktoś by zrobił listę chętnych na koszulki, ci chętni by wpłacili kasę i dopiero jak by dotarły pieniądze od wszystkich (na przykład 50 osóB) to by się zrobiło dla nich koszulki ? Wtedy IMO każdy były zadowolony :)

Na chwile obecną szukamy firmy która zrobiła by również koszulki z haftem - jeśli ktoś ma sprawdzoną to chętnie przyjmiemy informacje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A chciałem pokazać za granicami kraju na jakim forum burżuje przesiadują ;)

A ty podobno tak jestes praca przytloczony ze jeszcze masz czas na tance i swawole :D

Co do koszulek to zrobcie jakies inne kolory a nie czarny ponetny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie ciekawi a raczej dziwi jedno co tematyka PPC ma do Nissan-a i jego systemu pomiaru alkocholu w newsie "Piłeś? Nie odpalisz." :lol:

Pozatym rzeczywiście na portalu przydało by sie troche więcej newsów i recenzji ;P

Edytowane przez KrisJR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dialog, nie pomagalo wylacznie firewall, czyste instali firefoxa, opery, i ie, przywrocenie systemu. :mur: .

Poprostu plakalem ze zdzwienia, ze wszystkie inne strony chodza na nie Purepc.

Robiles to wszystko tylko po to, zeby wejsc na PurePC? Zmien lekarza ;]

zajelo to 20 min , a mojego lekarza sobie bardzo cenie :D

Edytowane przez KaszaWspraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...