shoq Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ja tez tak mialem. Wlaczylem proxy w firefoxie i forum od razu dzialalo. Po paru dniach strona i bez proxy dzialala. Widocznie zdazyli naprawic ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Kiedy nastąpi ciąg dalszy artykułu P5K Premium? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Kiedy nastąpi ciąg dalszy artykułu P5K Premium? Chyba nikt nie zauwazyl Twojego posta Ksiaze :)... tez mnie ciekawi kiedy sie pojawi... chociaz juz plyte kupilem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja to szczerze mówiąc nie mam już nawet nadziei, że coś się kiedyś pojawi, nie chcę być złośliwy ale od jakiegoś czasu jest tak: zapowiedzi "będzie lepiej" a potem dalej to samo... Najpierw matury, potem zmiany w redakcji teraz wszyscy są na wakacjach? Pewnie tak :D ostatni poważny artykuł: 10/07/2007 bo tekst o Windows Server 2008 beta 3 to raczej dla fanatyków ;) Relacji z gda nie liczę bo pisanie czegoś takiego to raczej sama przyjemność :) Co was teraz powstrzymuje od pisania? Nie chodziło mi, że niepoważny, tylko, że baardzo poważny ;) osobiście przeczytałem, ale z tego co piszą ludzie, to oczekują czego innego, no offence :) Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez Kaaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 No skoro mój art był niepowazny to więcej nie bedzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Polecam szanownej redakcji lekturę ostatniego felietonu na twojepc. Kontrowersyjny, z ostrym językiem, z wieloma tezami absolutnie się nie zgadzam :-P .Ale...! Jako że narzędzie felietonu zostało tutaj użyte całkowicie nieudolnie, będzie to dobra szkoła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Dlaczego są dwa działy Oprogramowanie Sieciowe tzn jedno jako sub-forum i jako główny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Dzial jest jeden, za to są dwa linki, ktore do niego prowadzą. Wszystko po to, by byl porzadek (nie chce mi sie tlumaczyc). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 co tam słychać w sprawie niusów? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Dzial jest jeden, za to są dwa linki, ktore do niego prowadzą. Wszystko po to, by byl porzadek (nie chce mi sie tlumaczyc). To mi wystarczy :wink: Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) co tam słychać w sprawie niusów? ;)zapewne newsmani odpoczywają po maturach/przygotowują się do studiów i nie mają czasu na pisanie. Edytowane 5 Września 2007 przez Kaaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 co tam słychać w sprawie niusów? ;)Nie widzisz, że romek wrzuca newsy w całkiem niezłym tempie? Mi ono odpowiada. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Coccolino_ Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 zapewne newsmani odpoczywają po maturach/przygotowują się do studiów i nie mają czasu na pisanie. Ni poprostu nie ma komu dodawac;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Czemu Coccolino_ dostal bana ? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Na pierwszy rzut powiedziałbym, że za bzdurne avatary. Przynajmniej ja bym za to zbanował... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Czy ja wiem, w sprawie av znalazlem taki oto punkt w regulaminie: "Awatary, podpisy i inne pola pozostawione do dyspozycji użytkownika również mogą być modyfikowane, usuwane a niekiedy blokowane, jeżeli będą zawierać niedozwolone treści." Takze banan to chyba za mocna kara, no chyba ze dostał wczesniej kilka ostrzezen. BTW, mi sie jego av podobaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Pamietacie bitefight? Cocolino_ dobrze wiedzial, ze za linki tego typu w sigu jest od razu ban. Wiedzial, bo nie byl tu swiezym uzytkownikiem...... To nie pierwsza jego osobowosc na tym forum. To tez powód bana. Tyle na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 @fipa Masz na myśli link do act4trees ? Bo z tego co mi się wydaje to Coccolino_ miał link w sigu właśnie do tego. Jeśli tak to hmm... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=243220 Nie widziałem, żeby Coccolino_ gdzieś spamował, albo dorzucał link do tej stronki w swoich postach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Wiesz kto to jest PL4Y3R :?: Tak, mialem na mysli ten link. Tolerowalismy go, ale zaczal sie zowu za bardzo wychylac, avatar na ktory byly skargi, ten link - ktory jak juz Orgiusz napisal jest u nas traktowany jak spam.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Ni poprostu nie ma komu dodawac;)No to już :lol2: Czyli Coccolino_ ma banana na forum i jest w redakcji? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Troszke rozwine - jak wiecie spam = ban. Na razie nie widzialem 100% dowodow ze to jest akcja charytatywna normalny user dostal by % + moze Zpp na tydzien zeby upewnic sie ze nie bedzie gdzies umieszczac tego linka jak to mialo zwykle miejsce przy cholernym bitefight. A ze pl4y3r byl na forum juz z 10 razy pod roznymi nickami i dojebal linka z tnij.org jako strone domowa w sygnaturze to nie patyczkowalem sie. Ot taka ma wredna natura moderatora. Kaaban Gdzie widzisz ze jest w redakcji? :blink: Ja widze tylko jego kolejny av z [gluteus maximus] w roli glownej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Kaaban Gdzie widzisz ze jest w redakcji? :blink: Ja widze tylko jego kolejny av z [gluteus maximus] w roli glownej... No avy ma średnie... a w redakcji w sensie, że jak wiszą newsy na stronie głównej, to jest podpisane jego nickiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Zastanawiam sie do czego dążysz. Tyle co sie moderacja nasłuchała, jak to pozwalamy na więcej osobom bedacym w redakcji.. teraz jakies watpliwosci bo zgodnie z regulaminem ktos kto pisal newsy dostał bana. Poza tym nie jestem tego pewien, ale chyba ban na forum nie uniemożliwia dodawania newsów (tu moge sie mylic). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Poza tym nie jestem tego pewien, ale chyba ban na forum nie uniemożliwia dodawania newsów (tu moge sie mylic).O to mi tylko chodziło, czy jedno nie wyklucza drugiego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Sprawa wygląda następująco. Cały sierpień byłem w rozjazdach. A to wyjazdy służbowe po Polsce i do Niemiec, a to odpoczynek (raz na rok tydzień) i Pure ucierpiało trochę na tym. Powierzyłem sprawę newsów redakcji. Co do częstotliwości nie mogę się wypowiadać. Po powrocie z podbijania Niemiec na szkoleniu dodałem troszkę newsów. Wczoraj i dziś niestety mam mega kolosa do tlumaczenia (czyt. katalog produktowy). Newsy na tym trochę ucierpiały lecz po weekendzie postaram się poprawić. Co do Coccolino to nie on dodaje newsy w swoim imieniu tylko ja. Otrzymuje go drogą mailową, obrabiam i dodaje w jego imieniu. Na dzień dzisiejszy nikt poza redakcją nie ma dostępu do portalu. Staram się to zmienić i tworzymy system dodawania newsów przez większą ilość osób, będą one sprawdzane przez nas przed zamieszczeniem i po akceptacji polecą na serwis. Staram się ustrzec przed idiotyzmami i błędami jakich niemało w polskich serwisach. Mogę również zdradzić, że tworzymy system nagradzania pieniężnego newsmanów. Będzie on działał na zasadzie zliczania każdego zaakceptowanego newsa i kierowania sumy pieniędzy na konto newsmana. Co oznacza, że pod koniec miesiąca newsmani otrzymają przelewy na konto za wykonaną pracę na portalu. Może ten system zmotywuje do pracy, ponieważ jak dotychczas widzicie nie wygląda to tak różowo jak powinno. Jesteście chętni do takiej współpracy? Jeśli tak to za tydzień-dwa zobaczycie informację o zbieraniu osób do tego projektu. Przyłączcie się do niego i pomóżcie PurePC być godnym serwisem z najświeższymi informacjami ze świata IT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 To dobry pomysł, o ile nie będziecie mieli problemów finansowych. Nagle community może dodawać 1000 newsów dziennie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Dlatego romek napisałem, ze będa zliczane tylko te newsy, ktore polecą na portal, po akceptacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Jakie sa warunki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Jakie sa warunki? Jesteście chętni do takiej współpracy? Jeśli tak to za tydzień-dwa zobaczycie informację o zbieraniu osób do tego projektu. Przyłączcie się do niego i pomóżcie PurePC być godnym serwisem z najświeższymi informacjami ze świata IT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Jedno pytanko, co się stanie jak ostrzeżenie sięgnie 100%, ban? Bo ostatnio procenty za zupełne [ciach!]ły lecą, np za czcionkę w podpisie w 1 linijce, która miałem chyba o numer większą niż trzeba (wydawało mi się że było ok z rozmiarem) wielkość czcionki nawet nie obciąża przepustowości serwera. Najwyżej będzie ban za czcionki. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...