DonCorleone91 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Witam! Mam zamiar lepiej schłodzić mojego kompa oraz doposażyć go w akcesoria tuningowe ;) Chciałbym aby świeciły one na niebiesko. Jakie firmy polecacie?? Zależy mi aby akcesoria te dobrze oświetlały budę ale nie raziły po oczach. Podajcie linki jak możecie do sprzętu wartego rozpatrzenia. Pozdrawiam DonCorleone91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 jesli chcesz podswietlic ladnie to polecam katody 2x30cm ładnie swiecą a dokladnie co chcesz schlodzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Katody Sharkoon Revoltec Mini-Cathode Blue Arctic Cooling Fan Pro Blue Led Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Chcę dać 2 wentylatorki na tył obudowy oraz jakieś 2 katody ;) Dzięki za wszystkie odpowiedzi i zainteresowanie się tym tematem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Co do katod to sunbeam lub revoltec, a slyszalem ze sharkoony lubia bzyczec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 wentyle wez revoltec dark ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Ja mam w kompie 11 niebieskich diód LED i fajnie bude podświetlają i są w dodatku tanie, całe podświetlenie kosztowało mnie niecałe 20 zł (diody, kabelki, termokurczka i zasilacz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 W najbliższym czasie chcę kupić te 2 wentylatorki żeby dobrze chłodzić budę a potem będe chciał dokupić sobie 2 katody najepiej po 30cm każda. Myśle o tych wentylatorkach: -Arctic Cooling -Speeze -Cooler Master -Xilence -Revoltec Tak jak wcześniej napisałem chcę aby ładnie świeciły i oświetlały obudowę a nie biły po oczach ;) Doradźcie, które wybrać i które najlepiej mi schłodzą moją budę! Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 te Arctici fajnie świecą, ale maja 4 mocne niebieskie diody w środku i bardzo rażą, u kumpla jeden taki wiatrak wystarczył by oswietlić pół pokoju... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...