Skocz do zawartości
marco

Niespodzianka Nr 1

Rekomendowane odpowiedzi

Nacisnąłem F5 i się przestaszyłem.

Po ochłonięciu zrozumiałem że to PurePC.

Wrażenia:

-bardziej byłem przyzwyczajony do niebieskiego default i czerwony troche razi

-góra z napisem PurePC przypomina mi szate graficzną konkurencyjnego serwisu (www.pclab.pl)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale na tym skinie widać "Nr użytkownika:" i "Postów:" Myślę, że tak może zostać.

A co do rozdawania procków, to mi w zupełności wystarczy Venice - poważnie, nic więcej nie chcę. Jeden malutki procesorek mnie w pełni uszczęśliwi. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi tam się nowa skóra podobna. taka... inna? tyle, że faktycznie przy zgaszonym świetle ciężko wytrzymać przy monitorze.

no i jeszcze jedno:

ukryć ilość postów! :)

Edytowane przez mr^_^max

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie mój stał się nieregulaminowy - rozwala go na 14 lini <_<

I tu mam pytanie do moderatorów:

Mam pomnijszyć sig - a taki fajny mam :-P , czy te wcięcia w tej skórce zostaną zlikwidowane?

Prosiłbym bardzo o odpowiedź i się do niej zastosuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, ładny ten Pure, ale oczy mają dość. Już widzę jakiś jasnoniebieski pasek przesuwający się skokowo wraz ze wzrokiem. Monitor sprawny - 17'' CRT w 1024x768x100Hz.

Na noc chyba jednak zostanie Darkness. Może by tak opcja automatycznej zmiany skina w zależności od pory dnia (godziny)? Taki mały modzik do napisania... :]

Edit:

Ewentualnie nowe skiny. Tutaj jest "kilka" :]

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak zamierzacie zrobić inne wersje kolorystyczne, to proponuje coś w jasnych, ciepłych, nieagresywnych kolorach z odrobiną oliwkowej zieleni, bardzo fajnie sie na takie coś patrzy bo oczy się nie męczą i wogule tak jakoś przyjemniej :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry pomysł, ale jedno ale. Czerwona kolorostyka moze wieeeeeelu osobom sie nie spodobac, jest widze juz wariant niebieski i on jest mniej agresywny i proponowalbym zeby to on byl defaultowo ustawiony a nie czerwony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi tam srednio sie podoba, tresc zostala za bardzo scisnieta. po co takie odstepy od brzegow/bokow ekranu. ja zostaje przy Invision. juz sie za bardzo przyzwyczailem, jakos tak mnie optymistycznie nastawiaja te szaro-bialo-niebieskie barwy w Invision

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi