Gość Soker Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Skórka bardzo fajna, ponieważ inna niż wszystkie :) Lecz niewiem czy przejde na nią z mojego ukochanego deserta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Smith Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nacisnąłem F5 i się przestaszyłem. Po ochłonięciu zrozumiałem że to PurePC. Wrażenia: -bardziej byłem przyzwyczajony do niebieskiego default i czerwony troche razi -góra z napisem PurePC przypomina mi szate graficzną konkurencyjnego serwisu (www.pclab.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No, nie powiem, ladne, ladne. Ale apropos niespodzianek - co z zapowiedziana akcja rozdawania procesorow ? Kiedy, gdzie, jakie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale na tym skinie widać "Nr użytkownika:" i "Postów:" Myślę, że tak może zostać. A co do rozdawania procków, to mi w zupełności wystarczy Venice - poważnie, nic więcej nie chcę. Jeden malutki procesorek mnie w pełni uszczęśliwi. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Kiedy niespodzianka numer dwa? EDIT: I poszerzcie chociaż ociupinke ten styl bo mi sie sig ztupczył. Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) mi tam się nowa skóra podobna. taka... inna? tyle, że faktycznie przy zgaszonym świetle ciężko wytrzymać przy monitorze. no i jeszcze jedno: ukryć ilość postów! :) Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Skórka zajedwabiście zajefajna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 I poszerzcie chociaż ociupinke ten styl bo mi sie sig ztupczył.Wydluzyl Ci sie o jedna linijke ;D BTW w tej skorce niektore sigi moga stac sie nieregulaminowe :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No właśnie mój stał się nieregulaminowy - rozwala go na 14 lini <_< I tu mam pytanie do moderatorów: Mam pomnijszyć sig - a taki fajny mam :-P , czy te wcięcia w tej skórce zostaną zlikwidowane? Prosiłbym bardzo o odpowiedź i się do niej zastosuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Jak dla mnie zbyt jaskrawa. Lubię ciemne bo nie męczą wzroku. Zostaję przy Charcoal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zostaję przy Charcoal. Ja też ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) No dobra, ładny ten Pure, ale oczy mają dość. Już widzę jakiś jasnoniebieski pasek przesuwający się skokowo wraz ze wzrokiem. Monitor sprawny - 17'' CRT w 1024x768x100Hz. Na noc chyba jednak zostanie Darkness. Może by tak opcja automatycznej zmiany skina w zależności od pory dnia (godziny)? Taki mały modzik do napisania... :] Edit: Ewentualnie nowe skiny. Tutaj jest "kilka" :] Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Mnie sie podoba, a nawet gdyby mi sie nie podobal to i tak chwalic nalezy ze mamy wiekszy wybor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Skin może być, choć bardziej mi pasuje ten poprzedni. Mimo to brawo za chęci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Pracujemy na innym odcieniami tego skina. Mam nadzieje ze kazdemu przypasuje. Jak i w dzien jak i w noc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Pure-blue już jest. Jak ktoś nie lubi czerwieni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nom, nawet fajny. Przed przełączeniem skina radzę (przynajmniej użytkownikom Opery 9 beta) oczyścić cache przeglądarki, bo może posypać krzakami - przynajmniej u mnie tak się stało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Pure-blue już jest. Jak ktoś nie lubi czerwieni ;)I fajnie, bo ten skin wygląda już o wiele lepiej z takim niebieskim kolorem. Kto wie, może czasem będe z niego korzystał dla pewnej odmiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ciesze sie ze moja praca nie poszla na marne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Bardzo fajny skin :] Podoba mi się niebieski, ale jak będze jeszcze jakaś olivkowa zieleń, np to już całkiem będę w 7 niebie ;) Good work chłopaki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Przydalo by sie to jasne tlo zmienic na szare a literki z tego nieokreslonego koloru na czarny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Tło wew. postu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Przydalo by sie to jasne tlo zmienic na szare a literki z tego nieokreslonego koloru na czarny.1) Tło jest szare. 2) Czarny się lekko "przejadł" (przynajmniej tutaj). Lekkie przyciemnienie nie byłoby jednak złym pomysłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 I jak zamierzacie zrobić inne wersje kolorystyczne, to proponuje coś w jasnych, ciepłych, nieagresywnych kolorach z odrobiną oliwkowej zieleni, bardzo fajnie sie na takie coś patrzy bo oczy się nie męczą i wogule tak jakoś przyjemniej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 I aby się tych akapitów po bokach pozbyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 osobiście uzywam skina invision, ale teraz widze, ze w tym nowym skinie, widać liczbę postów.... tak tylko chcialem zwrocic na to uwagę :wink: nei wiem czy to dobrze, czy to źle. kiedyś była dyskusja na ten temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Od czasów przejscia forum na invision uzywalem defaultowej skorki, zadna z wczesniejszych mi nie pasowała. Gdy zobaczyłem Pure-blue pomyślałem: tak! to jest to! ta skórka jest świetna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Dobry pomysł, ale jedno ale. Czerwona kolorostyka moze wieeeeeelu osobom sie nie spodobac, jest widze juz wariant niebieski i on jest mniej agresywny i proponowalbym zeby to on byl defaultowo ustawiony a nie czerwony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Nie ważcie sie usuwac czerwonej bo ja ją używam i dla mnie jest git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 mi tam srednio sie podoba, tresc zostala za bardzo scisnieta. po co takie odstepy od brzegow/bokow ekranu. ja zostaje przy Invision. juz sie za bardzo przyzwyczailem, jakos tak mnie optymistycznie nastawiaja te szaro-bialo-niebieskie barwy w Invision Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...