mR4ZI3L Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Pure blue jest swietna poczulem sie troche jak w domu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Zostaje przy desert (przywiązanie?). Aha i czemu napis desert (okienko wyboru skina-bez skojażeń) jest z małej litery? Brzydko to wygląda... Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) chłosta jakaś normalnie :] wpadam sobie a tu mi jakoś kolorystycznie inaczej :] ale fajnie, widać że ekipa się stara... PS. Tak przy okazji to chciałbym zgłosić pewien problem tzn moje 0% ostrzeżeń. Mam to od kiedy ktoś na mnie testował chyba i zostało mi tak :| Można to skasować ? ? ? nawet przeniesienie forum to 0% wytrwało :] Jeszcze jedno... skóra PURE-BLUE ma czasami jakieś czarne "bar'y" zupełnie nie pasuje to do jej "niebieskawego layout'u" W sumie to najbardziej mi jakoś się innovision podoba skin ... (no i skoro jest już coś czerwonego to może i jakąś zieloną skórkę zmodzić ? no wiecie zawsze czerwone walczy z zielonym, ewentualnie niebieskie z zielonym ;) ) Edytowane 1 Maja 2006 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Dzisiaj może Marco uruchomi skrypt do raportowania bledow. Bede staral (soniczku :*) sie w miare szybko je naprawiac. Raportujcie tez braki w przyciskach lub czerwone akcenty w niebieskim stylu. Edytowane 1 Maja 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) poca zmieniles plec :>?? Wracajac do skorki pure, zrobic czarne te literki albo przyciemnic i bedzie git. I wywalic te ramki po bokach. Koniec listy zadan :wink: Tak pozatym logo pura zmieni sie?? Bo jak narazie jest z [gluteus maximus]. Edytowane 1 Maja 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Dokladnie logo z [gluteus maximus] tak jak te ramki po bokach.. Ale poca ma + ;] Pure-Blue zostaje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Witam serdecznie, Narazie niespodzianka numer 1 jest dostępna - nowa domyślna skórka pod nazwą Pure (jeśli nadal macie obleśną domyślną Default z invision to rzućcie okiem na zmieniacz skórek na dole forum i wybierzcie na chwile ostatnią pozycje) Oby się Wam podobała :) mi się nie podoba :angry: jest obleśna chyba pod avatar ją robiłeś :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 a mi tam pure-blue pasuje bardzo :) GJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Pure-blue roxuje :* thx admini/moderatorzy ze spelniliscie nasza prozbe:):D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 no i już dużo lepiej.... teraz tak: -wywalić te marginesy po bokach -nieco przyciemnić tło i mamy skina godnego defaulta... B) Potem oczywiście wersje dark, desert itp mile widziane :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 PS. Tak przy okazji to chciałbym zgłosić pewien problem tzn moje 0% ostrzeżeń. Mam to od kiedy ktoś na mnie testował chyba i zostało mi tak :| Można to skasować ? ? ? nawet przeniesienie forum to 0% wytrwało :] Standardowo każdy użytkownik ma 0% - czyli nie dostales zadnych % i jestes "czysty".. Dzisiaj może Marco uruchomi skrypt do raportowania bledow. Bede starala sie w miare szybko je naprawiac. Raportujcie tez braki w przyciskach lub czerwone akcenty w niebieskim stylu.Ban button plis.. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Nowa skórka jest całkiem sympatyczna, mam tylko jedno ale - czcionka w postach jest szara, a w cytatach czarna. Moim zdaniem powinno być odwrotnie - czarna czcionka bardziej by pasowała do treści postów, a cytaty i tak się rzadko czyta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 zmieniam styl z wysłużonego invision na pure-blue(jest dużo lepszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Prure-blue fajne :D czerwone też nie było najgorsze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Nowa skórka jest całkiem sympatyczna, mam tylko jedno ale - czcionka w postach jest szara, a w cytatach czarna. Moim zdaniem powinno być odwrotnie - czarna czcionka bardziej by pasowała do treści postów, a cytaty i tak się rzadko czyta ;)Dokladnie, jak tak juz bedzie to przesiadka z czystym sumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 A mi tam akurat szara czcionka pasuje do postów a czarna do cytatów, przynajmniej lepiej widać cytaty :P [; Zróbcie coś jeszcze z tymi marginesami i będzie super :) Ale i tak Pure-Blue roX [; Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 tak te marginesy można by całkowicie zlikfidować. są one całkowicie nie potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 No Pure blue też może być. O wiele łagodniejsza dla moich oczy jest :) Ale i tak mam swojego Darknessa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Fajnie wyglądają chyba przeskocze z Darknessa na Pure czerowne a możeby Darknessa zmieszać z czerwonym Pure :) wtedy swój nie "skradziony jak ktoś głupi może posądzić" skin będzie miało odnowione forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 No pure-blue jak najbardziej ok :)... tylko tak jak inni napiszę - weźta te marginesy... zostaję przy tym...odmiana po charcoal...i czekam na jakąś pure-dark :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 słcuhajcie ja się nie znam , czy da się tak zrobić żeby bez logowania miec skórkę invision zamiast tej nowej (tragicznej dla mnie) ? Bo jak nie to tragedia , za każdym razem będe musiał się logować , żeby w normalnej skórce mieć forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 ??? daj sobie automatyczne logowanie i po krzyku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Pure :) - mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 ??? daj sobie automatyczne logowanie i po krzyku...Ty tez dales sobie autologowanie w szkole, czy kafejce? W domu tak, ale nie kazdy siedzi na forum tylko w domu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 hi all, chyba jestem nie reformowalny i staroświecki ale najbardziej odpowiada mi desert ;] pierwszy i wciąz jedyny dla mnie skin na tfiku, bez niego to już nie to samo [tylko cośmnie denerfują gify i krzywo ostatnio na nie patrze ale ok] ;] best regards Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Marco dzięki za niespodzianke bo naprawe super ;) Niebieski Pure (Poca postarałes sie z kolorkiem nawet w gust mój trafiłeś ;) ) jest śliczny a czerwony też ;) Fajnie że coś nowego sie pojawia na forum - juz sie nie moge następnych niespodzianek doczekać Edytowane 1 Maja 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Jedno pytanko - licznik postów pod grupą bedzie widoczny czy zostanie usunięty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Pure Blue jest extra. Dajcie go na default bo czerwony jest zbyt agresywny i duzo osob moze sie na poczatku zrazic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Tylko cos sie posypalo i na skrokach pure nie mozna w profilu zminic numeru GG i paru innych pozycji. Na innych skorkach wszystko ok. Nie wiem czy to tego wina bo nie siedze w tematach tych. Ogolnie skorki bardzo eleganckie. Wole zielona. :) oklasky PS. A bedzie zielona? Marco ja tez chce skorke pod avatka :D Edytowane 1 Maja 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Jedno pytanko - licznik postów pod grupą bedzie widoczny czy zostanie usunięty? Zlikwidowany Pure Blue jest extra. Dajcie go na default bo czerwony jest zbyt agresywny i duzo osob moze sie na poczatku zrazic. Chyba jednak 3ci wariant pójdzie na default ;) Tylko troche zmniejszymy marginesy najpierw Tylko cos sie posypalo i na skrokach pure nie mozna w profilu zminic numeru GG i paru innych pozycji. Na innych skorkach wszystko ok. Nie wiem czy to tego wina bo nie siedze w tematach tych. Ogolnie skorki bardzo eleganckie. Wole zielona. :) oklasky PS. A bedzie zielona? Marco ja tez chce skorke pod avatka :D Faktycznie w Pure zapomniałem dodać edycji w profilu niektórych pól. Będzie jeszcze dzisiaj. Zielona też ale raczej w odcieniu zgniła zieleń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...