Skocz do zawartości
romek

Konkurs Na Nazwę Portalu

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwy takie sobie... ale Romek mi sie wydawalo ze to forum bazuje glownie na OC daltego dalem nazwy z oc (np: ocworld,oclife,Twojswiatoc)

PS: moza wiedziec kto jest autorem ktorej ?:) to jest chyba jawne :)

Kto zgranie nagrode jak wygra PUREPC ? jak nikt nie bedzie chcial to ja sie nie obraze xD :)

Edytowane przez KaxxL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nazwy takie sobie... ale Romek mi sie wydawalo ze to forum bazuje glownie na OC daltego dalem nazwy z oc (np: ocworld,oclife,Twojswiatoc)

Kto zgranie nagrode jak wygra PUREPC ? jak nikt nie bedzie chcial to ja sie nie obraze xD :)

Poczytaj regulamin konkursu, nagroda przechodzi na nastepny konkurs - logo.

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na razie nie głosuje - nic mi do gustu nie przypadło :-|

A Pure nadal mi się z płynem do naczyń kojarzy <_<

Ale jeszcze czas, to może mi któraś nazwa podejdzie

Szkoda, że wybór tak mały. A z tego co widać z wypowiedzi wygra Pure, bo inne nazwy się nie podobają, więc nie ma wyboru

A jeszcze pytanie: ile musi być najmniej głosów w sumie aby wynik konkursu mógł zostać przyjęty?

Edytowane przez Efyr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też się wydawało że to forum jest głównie o podkręcaniu, benchingu itd. :unsure:

Mi się też tak wydawało więc proponowane przezemnie nazwy oscylowały wokół tej tematyki. A może rozszerzyć ilość nazw do wyboru np do 10? To uczyni konkurs ciekawszy bo da więcej wyboru użytkownikom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Punkt A:

Będzie jawne po zakończeniu ankiety. Teraz nie ma potrzeby tego zamieszczać.

Punkt B:

Wg regulaminu głosowania, jeśli PurePC.pl zostanie większością głosów wybrane to nagroda przechodzi na kolejny konkurs.

Chyba zrozumiały punkt w regulaminie. Nie martw się, nikt z administracji ani moderacji nie przygarnie sobie nagrody, która była przeznaczona dla Was.

Proszę Was drodzy userzy, nie wymyślajcie powodów aby zbojkotować konkurs, wybraliśmy takie, które naszym zdaniem nadawały się na nazwę dla portalu i forum. Przykro mi, że nie trafiliśmy w wasze gusta ale regulamin to regulamin i należy się do niego stosować. Możecie oddać głos lub wstrzymać się i pozwolić, aby inni userzy wybrali za Was.

Dziękuje za wysłuchanie mojej prośby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na razie nie głosuje - nic mi do gustu nie przypadło :-|

A Pure nadal mi się z płynem do naczyń kojarzy <_<

Ale jeszcze czas, to może mi któraś nazwa podejdzie

Szkoda, że wybór tak mały. A z tego co widać z wypowiedzi wygra Pure, bo inne nazwy się nie podobają, więc nie ma wyboru

A jeszcze pytanie: ile musi być najmniej głosów w sumie aby wynik konkursu mógł zostać przyjęty?

Konkurs trwa tydzien i nie wazne ile glosow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam teorie spiskową-wybrano do finalu najlipniejsze nazwy. Dzieki temu wygra psioczone pure. nie trzeba będzie zmieniać domeny loga pure(jest już w nowej skurce itp)...

Serio proponuje dodać do ankiety opcje żadna z nazw nie jest dobra na nazwe portalu...

Heh... Troche się z tobą zgadzam :D

Nie mogli byście dodać jeszcze jakichś nazw do ankiety ??? Może jest jeszcze jakaś nazwa która by się spodobała userom a nie spodobała się wam :) W końcu forum jest dla userów...

P.s. Szkoda że moja nazwa sie wam nie spodobała :P (SmartPC.pl HelpDesk.pl)

Edytowane przez VeNi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konkurs trwa tydzien i nie wazne ile glosow.

Chyba musi być jakiś limit :unsure:

Romek pisał wcześniej nawet o tym, ile musi być zgłoszeń na nazwe wg regulaminu, więc to chyba też wcześniej ustalili :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Punkt A:

Będzie jawne po zakończeniu ankiety. Teraz nie ma potrzeby tego zamieszczać.

Punkt B:

Chyba zrozumiały punkt w regulaminie. Nie martw się, nikt z administracji ani moderacji nie przygarnie sobie nagrody, która była przeznaczona dla Was.

Proszę Was drodzy userzy, nie wymyślajcie powodów aby zbojkotować konkurs, wybraliśmy takie, które naszym zdaniem nadawały się na nazwę dla portalu i forum. Przykro mi, że nie trafiliśmy w wasze gusta ale regulamin to regulamin i należy się do niego stosować. Możecie oddać głos lub wstrzymać się i pozwolić, aby inni userzy wybrali za Was.

Dziękuje za wysłuchanie mojej prośby.

Romek spoko :) jak dal mnie moglbys nawet sobie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> obudowe za te zloty :) (organizacje nie bylem ale czytalem-zasluzyles) chodzilo mi jakby nikt by nie chcial i miala by sie marnowac na polce sklepowej

Moze jestesm slepy ale w regulaminie nie pisalo ze nie moze byc nazwa zwiazana z OC :)

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie uzytkownicy forum sie nie popisali, chyba za malo pili i nie mieli weny tworczej ;) Ja nie przyslalem zadnych propozycji, gdyz raczej nie wpadlbym na nic oryginalnego, ale widze ze moglem smialo konkurowac z innymi beztalenciami :mrgreen:

Poor-pc jest niewątpliwie najlepsza propozycja z podanych [nie podlizuje sie adminom....ale pamietajcie o mnie :mrgreen: ].... I cos czuje ze tak bedzie nazywac sie nasz nowy portal...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już jest PurePC to ja się jakoś przyzwyczaiłem :) nie wiem jak reszta. Do kiedy ta ankieta? Jak wygra purepc to kto dostanie budę :>

TYDZIEN, ile mozna pisac, misiek ogarnij sie !!!22434 ;]

Nikt nie wygra, bo nazwa zostaje purepc.pl , bedzie konkurs na logo, ile to mozna pisac ???.//.././ o_?

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romek spoko :) jak dal mnie moglbys nawet sobie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> obudowe za te zloty :) (organizacje nie bylem ale czytalem-zasluzyles) chodzilo mi jakby nikt by nie chcial i miala by sie marnowac na polce sklepowej

Moze jestem slepy ale w regulaminie nie pisalo ze nie moze byc nazwa zwiazana z OC :)

pzdr

Nie mam powodów, aby brać obudowe dla siebie. Nie ważne zasługi, ważne jest to, że z firmą dogadałem obudowę na nagrodę dla Was. Jeśli zostanie PurePC.pl to zrobie Wam inny konkurs, gdzie pójdzie jako nagroda. Nie martwcie się na zapas, na bank się nie zmarnuje. To nie u nas :)

Fakt nie było takiego punktu. Nie chodzi tu o to, że nie chcemy OC, ale nie było za wielkiego wyboru w tych nazwach, aby powaliło mnie to na nogi. Siedzę w tym biznesie kilka lat i powiem Wam, że takie nazwy przestały powalać ludzi a nazwą z OC musi powalać bo w Polsce już wiele portali ma tą nazwę i jakoś nie widzę wielkiego ich panowania.

Jak już jest PurePC to ja się jakoś przyzwyczaiłem :) nie wiem jak reszta. Do kiedy ta ankieta? Jak wygra purepc to kto dostanie budę :>

misiek175 proszę czytać ze zrozumieniem pierwszego posta. Myślę, że dość wyraźnie składam zdania i nie ma problemu z ich odszyfrowaniem. Na wszelki wypadek zacytuje ci kilka z nich.

Do kiedy ta ankieta?

7. Wybór nazwy (ankieta) będzie trwać do 6 maja 2006 roku włącznie.

Jak wygra purepc to kto dostanie budę

Wg regulaminu głosowania, jeśli PurePC.pl zostanie większością głosów wybrane to nagroda przechodzi na kolejny konkurs.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narzekacie jak stare dziadki. Wczesniej prawie wszyscy stwierdzili, ze nazwa sie nie liczy tylko ludzie na forum i klimat na nim panujacy. Nazwy jakie sa takie sa i jak komus nieodpowiadaja to niech nie glosuje. Najlatwiej jest wszystko skrytykowac, a docenic prace adminow/moderatorow juz trudniej. Na samej nazwie forum i serwis nie pociagna wiec zamiast marudzic to brac sie do pracy by poziom forum byl na jak najwyzszym poziomie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie można. Sami przed sobą ukryliśmy pole kto co wysyłał, żeby nie ulec pokusie patrzenia po nickach na propozycje. I chcielibyśmy, żeby tak samo wyglądało to w głosowaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może należało określic(że nie chcecie OC) przed podawaniem nazw (nie wiem,ale najbardziej poczytne wątki są o OC właśnie).Jeżeli serwis ma nie byc stricte o podkręcaniu to może Panowie określicie o czym ma głównie byc?....

W tym przypadku zadałem fundamentalne pytanie,niestety odpowiedzi brak...

Nie mam powodów, aby brać obudowe dla siebie. Nie ważne zasługi, ważne jest to, że z firmą dogadałem obudowę na nagrodę dla Was. Jeśli zostanie PurePC.pl to zrobie Wam inny konkurs, gdzie pójdzie jako nagroda. Nie martwcie się na zapas, na bank się nie zmarnuje. To nie u nas :)

Fakt nie było takiego punktu. Nie chodzi tu o to, że nie chcemy OC, ale nie było za wielkiego wyboru w tych nazwach, aby powaliło mnie to na nogi. Siedzę w tym biznesie kilka lat i powiem Wam, że takie nazwy przestały powalać ludzi a nazwą z OC musi powalać bo w Polsce już wiele portali ma tą nazwę i jakoś nie widzę wielkiego ich panowania.

Myślę że sama nazwa nie koniecznie musi powalac raczej określac czym dany portal(forum) się zajmuje,powalac powinien poziom danego przedsięwzięcia w tym przypadku forum. :wink:

I chyba nie chodzi nikomu o obudowę tylko o wybranie najtrafniejszej nazwy... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybrałem PurePC bo ze wszystkich najbardziej mi się podoba no i zdąrzyłem się już do niej trochę przezwyczaić a pozatym jeśli wygra PurePC obudowa zostaje u nas, można sprzedać i należycie wykorzystać pieniądze np. licencja IBP :)

Edytowane przez Soker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogli byście dodać jeszcze jakichś nazw do ankiety ??? Może jest jeszcze jakaś nazwa która by się spodobała userom a nie spodobała się wam :) W końcu forum jest dla userów...

Problem jest w tym że wszystkie te domeny musieliśmy z oczywistych powodów zarejestrować. Wiadomo moglibyśmy dać pod głosowanie wszystkie 430x3 propozycje tylko że każda domena to 60 PLNów netto....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ale czy ja się mylę czy komuś się priorytety pomyliły? Przecież nikt nie nakazuje wam na siłę głosować, więc jeśli nazwy się nie podobają to nie trzeba o tym pisać na lewo i prawo. Mi się nie podoba to nie głosuje i kropka.

Jednak IPB nie potrafi do końca tego czego po nim oczekiwaliśmy. Nie ukrywa wyników ankiety.

Ale nie martwcie się, nie będzie problemów z dublowaniem kont i podbijaniem statystyk, pilnujemy tego.

Czy ja wiem czy dodanie było złe, przeczytaj kilka wypowiedzi na forum to zobaczysz czy użytkownicy nie chcieli dodania tej nazwy jako poza regulaminowej. Wg prośby to zrobiliśmy.

Faktycznie lepiej było wybrać np.: www.pclab.pl, www.tweak.pl, www.tweak-rewolucja, www.tweakziom.pl, www.octeam.pl itp.

Panowie nazwy OC nie chcemy mieć ponieważ oznacza to tylko jedno, że będziemy musieli tworzyć serwis stricte o podkręcaniu a już dość takich serwisów jest na świecie. W regulaminie było jak wół napisane, zakazuje się użycia słowa Tweak lub podobnego brzmienia a tu ponad 50 zgłoszeń ze słowem Tweak. Pierw zastanówcie się co piszecie a później obrażajcie pracę innych ludzi.

W takim wypadku ja chyba fora pomyliłem, bo zawsze mi się zdawało że to forum jest właśnie strikte o O/C a reszta była tak „przy okazji” ale widać ze byłem w błędzie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem jest w tym że wszystkie te domeny musieliśmy z oczywistych powodów zarejestrować. Wiadomo moglibyśmy dać pod głosowanie wszystkie 430x3 propozycje tylko że każda domena to 60 PLNów netto....

Ale przecież jest możliwość zarezerwowania domeny i za to się nic nie płaci...

W takim wypadku ja chyba fora pomyliłem, bo zawsze mi się zdawało że to forum jest właśnie strikte o O/C a reszta była tak „przy okazji” ale widać ze byłem w błędzie…

Też tak myslałem... :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi