Jacka Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Mam nadzieję, że skasujecie nieuczciwe głosy na DreamTech :lol2: Edytowane 2 Maja 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 uff wkoncu doczytalem do konca :wink: w tym czasie 3x zmienialem zdanie, a teraz odechcialo mi sie glosowac, co bedzie to bedzie, dlamnie wsio ryba :) pozdrawiam i podziwiam administracje i moderacje za cierpliwosc :) p.s. ludzie czytajcie regulaminy... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 ...Ponad 140 kont w ciągu jednego dnia... :blink: jak dobrze rozumiem to 1 konto = 1 nowy adres mail? Komu się to chciało? Czy wam na prawdę się tak nudzi? :mur: :mur: :mur: Zero sprawiedliwości w tej polsce zero!!! :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M_ Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Ja mam gdzies ta nagrode. Wole dotychczasowa nazwe. Te nowe mnie nie kreca. Za bardzo wydumane (tinker) albo zbyt dlugie (dreamtech). Na swoim kompie sobie dodasz do ulubionych, ale w robocie, gdzie po kazdym logowaniu mam czyszczone wszystko, za czort tego nie moge zrobic. Przy okazji - prosilbym uprzejmie o ewentualna zmiane kolorystyki forum, bo oczy bola, a jeszcze bardziej rozprasza uwage podczas czytania ta cholerna czerwien. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i niektorych moderatorow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) zainteresujcie się panem, który zaproponował nazwę DreamTech.pl bo to ona zapene coś kręci :banana: ps. ach ten zmysł Sherlocka :wink: :lol2: Edytowane 2 Maja 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 heh widze, ze moj glos przechylil szale na PurePC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Przy okazji - prosilbym uprzejmie o ewentualna zmiane kolorystyki forum, bo oczy bola, a jeszcze bardziej rozprasza uwage podczas czytania ta cholerna czerwien.kolorystyke mozesz zmienic w ustawieniach w swoim profilu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Panowie bardzo nie ładnie się tak bawić z głosowaniem. Ponad 140 kont w ciągu jednego dnia. Teraz już wiem dlaczego Dreamtech.pl wysunął się na prowadzenie. Możliwość zakładania nowych kont zostało czasowo zablokowane. Po IP i regionie dojdziemy kto się tak nieładnie bawił i usuniemy go z społeczności forumowej. To się nazywa determinacja i jawne łamanie regulaminu :mur: Czyli stalo sie tak jak pisalem wczesniej :?. Mam tylko nadzieje, ze wszystkie nieuczciwe glosy zostana uniewaznione. I mam jeszcze jedna prosbe o nie nawolywanie do oddania glosu na zadna z podanych nazw. To jest glosowanie, a nie kampania przedwyborcza ;). Edytowane 2 Maja 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Efyr niestety HARDWARE BAN moze dac tylko PB a admini tylko na guida badz na cala netie (np poznan) Komus bardzo zalezy na nagrodzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Założenie nowego adresu i nowego konta pocztowego :shock: To się ktoś naprodukował <_< Dobrze, że zostało to zablokowane, tylko wstyd, że coś takiego trzabyło aby blokować zakładanie kont :-| Nie można zrobić coś takiego, że użytkownicy będący co najmniej miesiąc na forum mogą tylko głosować :?: A może to osoby, które do tej pory były tylko czytelnikami i nie miały kont teraz chcą mieć udział w nazwie forum, przynajmniej może część tych nowych kont :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Yhym dlatego z taka nagminnoscia zaczeli sie rejestrowac i oddawac tylko glos w ankiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Ci ludzi przechodzą samych siebie :mur: Przydała by się taka opcja żeby tylko "starsi" użytkownicy (1-2 miechy) mogli głosować bo teraz już jest rozpiździaj z tym... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Moze w takiej sytuacji mozna by juz ujawnic autorow nazw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) A może to osoby, które do tej pory były tylko czytelnikami i nie miały kont teraz chcą mieć udział w nazwie forum, przynajmniej może część tych nowych kont :mellow:Raczej nie ... popatrz na liste uzytkowników i godzine rejestracji. Dzisiaj rano i w nocy to masakra było, co pare minut nowy ... tym bardziej w mniej wiecej jednakowych odstepach czasu. Ja bym sie nie patyczkował i wszystkim dał bana :twisted2: Ci ludzi przechodzą samych siebie :mur: Przydała by się taka opcja żeby tylko "starsi" użytkownicy (1-2 miechy) mogli głosować bo teraz już jest rozpiździaj z tym... :? Imho teraz to juz ta ankieta straciła sens. Przykro mi to mowić, bo administracja sie napracowała, żeby nam dac mozliwość wyboru, a tu takie lolki bezmyślnie psują prace i starania innych. Edytowane 2 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Yhym dlatego z taka nagminnoscia zaczeli sie rejestrowac i oddawac tylko glos w ankiecieWiem, że to mało prawdopodobne. Ale może przynajmniej jakaś cześć tych nowych kont w ten sposób powstała. Zresztą raczej nie możliwe aby jedna osoba założyła w tak krótkim czasie tyle kont. :unsure: A teraz pytanie do moderacji: Największy wzrost padł na Dreamtech. Ile osób zaproponowało taką nazwe? Hmm. A może to ludzie, którzy chcą mieć PurePC Edytowane 2 Maja 2006 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Hmm. A może to ludzie, którzy chcą mieć PurePCChodzi ci o domene? Jezeli tak to co to niby da jak wygra inna nazwa, przeciez domena bedzie nadal w rekach osoby, ktora zaplacila za domene, nie wiem na ile zostala wykupiona ale sadze ze na rok napewno... czyli przez rok romek/marco beda z nia mogli zrobic co chca, na przekierowanie na pajacyka ;) Edytowane 2 Maja 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Chodzi ci o domene? Jezeli tak to co to niby da jak wygra inna nazwa, przeciez domena bedzie nadal w rekach osoby ktora zaplacila za domene, nie wiem na ile zostala wykupiona ale sadze ze na rok napewno.Nie, nie o domene, tylko nazwe. Popatrz ile krzyku było o nią, może ktoś jest zdesperwany aż do takiego stopnia :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 59 352 - Tylu jest użytkowników, 517 - Tyle głosów zostało oddanych. Myślę że powinno się przykleić czy dać tą ankietę jako ogłoszenie. Aby każdy mógł szybko ją znaleźć. Pozdrawiam Trolu609 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 59 352 - Tylu jest użytkowników, 517 - Tyle głosów zostało oddanych. Myślę że powinno się przykleić czy dać tą ankietę jako ogłoszenie. Aby każdy mógł szybko ją znaleźć. Pozdrawiam Trolu609 Pracujemy nad tym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Nie, nie o domene, tylko nazwe. Popatrz ile krzyku było o nią, może ktoś jest zdesperwany aż do takiego stopnia :blink: Jezeli ktos chce miec nazwe to znaczy, ze chce miec domene ;) Nazwa zostala zarejestrowana przez marco/romka i az do czasu "wygasniecia" umowy bedzie do nich nalezala, wiec nic to nie da, znaczy jak wygra cos innego niz purpc.pl to i tak purepc nie przejdzie w inne rece... no chyba ze zostanie przedana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 W takim wypadku twórco nazwy Dreamtech - Fuck you :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Pracujemy nad tym ;) Proszę zauwazyć że w sumie jeszcze kilka dni pozostało do zakończenia ankiety. Każdy głos będzie się przecież liczył. Pozatym to co teraz zaczęło się dziać z tymi sztucznymi głosami to istny cyrk. Pozdrawiam Trolu609 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zresztą raczej nie możliwe aby jedna osoba założyła w tak krótkim czasie tyle kont. :unsure:Możliwe, a nawet dość proste do wykonania. Da się zejść poniżej 2 minut na konto nawet wykonując wszystkie operacje "ręcznie". Przyrost głosów oddawanych na pozostałe nazwy był zasadniczo liniowy, tylko "Dreamtech" dostał dopalacza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Jezeli ktos chce miec nazwe to znaczy, ze chce miec domene ;) Nazwa zostala zarejestrowana przez marco/romka i az do czasu "wygasniecia" umowy bedzie do nich nalezala, wiec nic to nie da, znaczy jak wygra cos innego niz purpc.pl to i tak purepc nie przejdzie w inne rece... no chyba ze zostanie przedana.EE... Mi chodzi o to, że ktoś za wszelką cene może chcieć mieć NAZWE FORUM. Z głosów wynika, że może to być PurePC lub Dreamtech Dlatego niekoniecznie to musi być osoba, która wymyśliła nazwe DreamTech, więc dopóki nic nie udowodnione nie jedźcie po nim/niej. Bo regulamin zabrania :-P Sądze, że jak ktoś zakładał nowe konta pocztowe, to raczej ciągle na tym samym portalu np. o2, onet, interia itd. Przecież admini mogą to łatwo sprawdzić. Edytowane 2 Maja 2006 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) No to przykra niespodzianka z tymi kontami :mad: Pokasować te konta :mur: i unieważnić głosy wszystkich którzy są krócej niż np. miesiąc. Taka jest moja propozycja rozwiązania problemu. Edytowane 2 Maja 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) EE... Mi chodzi o to, że ktoś za wszelką cene może chcieć mieć NAZWE FORUM. Z głosów wynika, że może to być PurePC lub Dreamtech Dokladnie o tym mowie, ale wszystkie nazwy bioraca udzial a ankiecie sa juz wlasnoscia administracji tego forum, wiec nikt nie przejmnie ani jednej ani drugiej nazwy forum. Sądze, że jak ktoś zakładał nowe konta pocztowe, to raczej ciągle na tym samym portalu np. o2, onet, interia itd. Przecież admini mogą to łatwo sprawdzić. Albo na neo, jej (neo) uzytkownicy maja iles tam miejsca na konta pocztowe. Edytowane 2 Maja 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 @KvaNfield wystarczy zabronic tym ktorzy zarejestrowali sie w czasie trwania ankiety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisand Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 W ogóle taka formuła głosowania jest zła. Zła jest też koncepcja tego wszystkiego. (sic!) Wiadomo że to jest tylko skrypt i ktoś kto bardzo będzie chciał wygrać wygra dzięki pomysłowości. Jednym słowem cheat :P A cheaterów się banuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 woah.. no niezle niezle.. ktos troche przesadzil z tym nabijaniem glosow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 O rany, dreamtech o_O kto to wymyslił..brzmi jak nazwa firmy developerskiej a nie forum . PurePC imo to bardzo dobra nazwa, powinna zostac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...