Dj paw Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Coraz bardziej wydaje mi się, że samo głosowanie na nowa nazwę portalu nie było dobrym pomysłem. Zakładanie nowych kont - kantowanie. Redakcja powinna sama wymyślec nazwę portalu(przynajmiej jesli okaże się, że naprawde z tym dreamtech.pl to były jakieś przekręty). Albo zostawić PurePC.pl(mi sie całkiem podobało) :) Jednakże wiara redakcji w uczciwość głosujących oraz prace nad umozliwieniem sprawiedliwym użytkownikom sprawiedliwego głosowania, jest godna podziwu. Edytowane 2 Maja 2006 przez Dj paw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Od razu cos mi sie to dziwne wydawalo <_< Najbardziej podejzany imo jest pomyslodawca nazwy... :26: Chyba czas na nowa ankiete i mozliwosc glosowania tylko dla osob z jakims stazem na forum; np. 1-2 misiace :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Nie ma mnie raptem 2h na forum wracam a tu takie cyrki... WSTYD, WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD!! I jak to ma być obiektywne głosowanie :? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Pomimo mojego głosu na DreamTech.pl to jestem za zamknięciem tej ankiety i pozostawieniem PurePC.pl Nie chodzi o to, że zmieniłem swój głos, bo tak nie jest. Poprostu szkoda mi nerwów osób, które się tym zajmują od strony technicznej. Chcieli dobrze, a to że ktoś nawet w tak błachej sprawie nie potrafi być sprawiedliwy, to już niczyja wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 sto parę konto jednego dnia. tyle samo maili. jejku ten ktoś musi być na prawdę........... pogratulować inteligencji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 głos na purepc jak wygra dreamtech to będzie śmiesznie bo ta nazwa nie jest zbyt fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) No ja tez trzymam kciuki za purepc :))))))) A jesli chodzi o nagly przyplyw uzytkownikow - to mam nadzieje ze nasi admini wylapia wszystkich ,,oszustów'' i wypędzą na wieki z dozywotnim zakazem wstepu :) głos na purepc jak wygra dreamtech to będzie śmiesznie bo ta nazwa nie jest zbyt fajna. Edytowane 2 Maja 2006 przez ZiMatik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Przydało by się jakieś oświadczenie administracji w sprawie tych nowych kont. Edit: Dobrze już się nie odzywam. Edytowane 2 Maja 2006 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 No to jaja niezle. Sami oszusci. Ja bym uniewaznil glosowanie. Wybral purepc jako nazwe forum A nagrode przeznaczyl na jakis inny konkurs bez mozliwosci oszukiwania :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Spójrzcie na tą listę - marco czy romek są usprawiedliwieni, odpowiadają na Wasze pytania, ale np. Efyr bije posta za postem... Zavader prosił Was wszystkich kilkukrotnie o jakies zachowanie się godne usera naszego forum.. Przyjmijcie do wiadomosci, ze bicie piany w niczym nam nie pomaga. A chyba chcecie pomóc, prawda? Uwierzcie, ze nie pozwolimy na nowe przekrety na tym forum. Bedziemy je likwidowac, bo juz mamy dosyc zaklamania. @Efyr, tutaj także Cie pełno.. Potrzebujesz odpoczynku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Oj przydało by się :-] A swoją drogą to jeżeli wygra przypadkiem DreamTech to będzie to jawny przekręt. Ciekawe kto zaproponował tą nazwę :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Pomimo mojego głosu na DreamTech.pl to jestem za zamknięciem tej ankiety i pozostawieniem PurePC.pl Nie chodzi o to, że zmieniłem swój głos, bo tak nie jest. Poprostu szkoda mi nerwów osób, które się tym zajmują od strony technicznej. Chcieli dobrze, a to że ktoś nawet w tak błachej sprawie nie potrafi być sprawiedliwy, to już niczyja wina. To ja w tej sytuacji proponuje zmaknąc tą ankiete, a ostatecznego wyboru pomiędzy Pure.PC a DreamTech.pl dokonają moderatorzy na swoim subforum i ogłoszą wyniki, tak chyba bedzie najlepiej p.s Nie ukrywam ze z dwojga wole obecną nazwę te tech cośtam to bardziej pasuje mi jako nalepka do przediodowanych i przespojlerowanych samochodów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Swoją drogą osoba która robiła ten przekręt to tez nie pomyślała bo by zaatakowała ostatniego dnia i zapewne by nie było takich podejrzeń jak teraz. Chyba że planowała znokautować PurePC. Mam nadzieję że sprawca zostanie złapany i ukarany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 EsiuWWW dobrze napisałeś jaja wyszły przez debili niektórych bo inaczej ich nazwać nie można. Najlepsze rozwiązanie zamknąć temat niech ekipa rządząca podejmie decyzje i sprawa zostanie rozwiązana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Ta ankieta powinna byc uniewazniona, uniemozliwic rejestracje nowych uzytkownikow na czas ankiety, zbanowac tamtych ktorzy zarejestrowali się tylko po to aby oddać głos, i zacząc ankiete od nowa. Takie jest moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 EsiuWWW dobrze napisałeś jaja wyszły przez debili niektórych bo inaczej ich nazwać nie można. Najlepsze rozwiązanie zamknąć temat niech ekipa rządząca podejmie decyzje i sprawa zostanie rozwiązana. No i wtedy sie zacznie PurePC - "Bo chcieliscie zostawic nagrode, blebleble" DreamTech - "Ta nazwa to jakas z [gluteus maximus], co za osiol ja wybral, blebleble" Wiecie juz teraz po co byla ankieta?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 No i wtedy sie zacznie PurePC - "Bo chcieliscie zostawic nagrode, blebleble" DreamTech - "Ta nazwa to jakas z [gluteus maximus], co za osiol ja wybral, blebleble" Wiecie juz teraz po co byla ankieta?? No to za takie posty %% i ZPP, proste :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) No i wtedy sie zacznie PurePC - "Bo chcieliscie zostawic nagrode, blebleble" DreamTech - "Ta nazwa to jakas z [gluteus maximus], co za osiol ja wybral, blebleble" Wiecie juz teraz po co byla ankieta?? No jasne ... ale wiadomo, że do jednoznaczengo wyniku nigdy sie nie dojdzie. Zawsze jest część ludzi którym wynik sie nie bedzie podobał i bedą niezadowoleni. Edytowane 2 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Tinker.pl - -- miało z tweak.pl sięniekojarzyć !!! złamanie regulaminu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Mi bardziej podoba sie dreamtech :) ale głosowałem na PurePC z oczywistych względów. Ale nazwa dreamtech jakoś nieprzemawia do mnie że to serwis o oc. Tweak był nazwa idelaną bo krótką i dużo mówiła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Yhym dlatego z taka nagminnoscia zaczeli sie rejestrowac i oddawac tylko glos w ankiecieIMO Powód tych rejestracji jest prosty. Na stronie jednego z naszych użytkowników widziałem ogłoszenie o konkursie na nazwę (ta stronka to dość liczne forum podobne do naszego - adresu nie pamiętam, historia wyczyszczona). To właśnie z tej strony prawdopodobnie pochodzi duża część nowych userów. Edit: Teraz sobie wyobraźcie, że kilku innych userów miało takie ogłoszenie na swojej stronce.. Żeby nie było - na stronkę trafiłem przez przypadek, z nudów. Jeśli natomiast to oszustwo, to lekko się zdenerwuję. Podoba mi się DreamTech i myślałem, że wielu innym także. :| O blokadzie rejestracji rzeczywiście można było pomyśleć. Teraz jest już po kwiatkach. Unieważnienie sondy... hmm... wg mnie temat do przemyślenia. Ewentualnie (jeśli jest taka możliwość) wywalenie głosów userów ze statusem "początkujący". Jak ktoś ma 10 postów na krzyż, to IMO nie powinien mieć prawa wyboru w tej sprawie. Ryby i dzieci głosu nie mają... Jeśli zaś chodzi o samą manipulację sondy.. 1) Jeśli jesteś adminem/modem masz dość szeroki dostęp do forum... Szczególnie tym pierwszym.. 2) Całe forum to nadal tylko "kilka skryptów php" - nic, czego nie dało by się obejść (nie będąc nawet zarejestrowanym)... Edit2: Rzuciłem okiem tutaj:KLIK Ponad 150 userów, rejestracja co 3-6 minut, praktycznie wszystkie nazwy małymi literami, 0 postów, brak avatorów, namiarów, podpisów itd. Zbieg okoliczności? A TO już ewidentna przesada. Wniosek: 1) Zostawić blokadę rejestracji. 2) Przeprosić ładnie, a następnie wywalić około 200 najnowszych userów (od 1 maja i nowszych). Będą mogli ponownie sie zarejestrować po skończeniu sondy (baza danych odetchnie). Ewentualnie zablokować dostęp do tego podforum (blokada głosowania i głupich postów w tym temacie). 3) Puścić sondę od nowa, poinformować o niej wszystkich zarejestrowanych (przez PW + mail) - aby nie było potem "ja nie wiedziałem.. a chciałem głosować". 4) Dostęp do sondy wycięty dla "początkujących" - powód kilka linijek wyżej. Edytowane 2 Maja 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 A swoją drogą to jeżeli wygra przypadkiem DreamTech to będzie to jawny przekręt. Ciekawe kto zaproponował tą nazwę :twisted:najwieksze jaja bylyby jesli 2 lub wiecej osob zaproponowalo taka nazwe, a jak wiadomo tylko 1-sza z nich (w kolejnosci nadeslania) bierze udzial w konkursie.. przekret natomiast mogla zaaranzowac inna osoba, myslac ze to jej nazwa :twisted: niemniej jesli dreamtech wygra to nieuczciwie i mysle, ze powtorzenie 'wyborow' byloby dobrym wyjsciem, o ile jest to mozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 popieram swoich przedmówców ... jak wygra dreamtech to można by powtórzyć konkurs z wyłączeniem nowych userów (zarejestrowanych po 1 maja), bo jakoś dziwne że na poczatku było 200:100 dla purepc a teraz nagle sie zrobiło 230:230 (rejestracje nowych użytkowników co 3-5 minuty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Ostateczna decyzje w tej sprawie powinni podjac admini i koniec kropka. Oszustów nalezy ukarac a najlepiej...zrobicc czarna liste ;) hyhy - tak ku przestrodze :) No tak a teraz ja przoduje w ilosci postow i bedzie ze znowu cos zle zrobilam...tylko jaki ma zwiazek ilosc postow w tym temacie z calym zamieszaniem ?? Nic nie poradze ze jak sie zdenerwuje albo wzburze to po prostu mam wewnetrzna potrzebe napisania :P Edytowane 2 Maja 2006 przez ZiMatik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Spójrzcie na tą listę - marco czy romek są usprawiedliwieni, odpowiadają na Wasze pytania, ale np. Efyr bije posta za postem... Zavader prosił Was wszystkich kilkukrotnie o jakies zachowanie się godne usera naszego forum.. Przyjmijcie do wiadomosci, ze bicie piany w niczym nam nie pomaga. A chyba chcecie pomóc, prawda? Uwierzcie, ze nie pozwolimy na nowe przekrety na tym forum. Bedziemy je likwidowac, bo juz mamy dosyc zaklamania. @Efyr, tutaj także Cie pełno.. Potrzebujesz odpoczynku? No i taki Mardok też co za koleś ja bym go zbanował, na co on sobie pozwala ! Każdy marudzi że wszystkie nowe konta to tylko po to aby DreamTech podskoczył w ankiecie tak jak by PurePC wcale głosy nie rosły, najbardziej podobają mi się wypowiedzi osób które nie mają żadnego dostępu do informacjo o głosowaniu (poza śledzeniem jego postępu) a od razu piszą że to wszystko po to aby Dream wyciągnąć. Ja wiem że to Polska ale bez przesady. Osobiście ta nazwa mi się podoba i mam nadzieję że wygra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noman Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Ktusz tą nazwę wymyślił DREamteCH? :D Edytowane 2 Maja 2006 przez noman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 No i taki Mardok też co za koleś ja bym go zbanował, na co on sobie pozwala ! Każdy marudzi że wszystkie nowe konta to tylko po to aby DreamTech podskoczył w ankiecie tak jak by PurePC wcale głosy nie rosły, najbardziej podobają mi się wypowiedzi osób które nie mają żadnego dostępu do informacjo o głosowaniu (poza śledzeniem jego postępu) a od razu piszą że to wszystko po to aby Dream wyciągnąć. Ja wiem że to Polska ale bez przesady. Osobiście ta nazwa mi się podoba i mam nadzieję że wygra. Hmmm nie dziwnym jest ze ~80 nowych userow to jedno i to samo IP?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 ok i po zawodach ... będzie co będzie .. moim zdaniem PPC wygra ... może i minimalnie ale jednak :D chociaż cholera go wie .. ja głosowałem na tę druga nazwę ale wcale nie będę płakał jak to będzie PPC :D też fajnie. RE5PECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Ja jestem za purepc bo reszta to tak jakoś dziwnie mi się kojarzy ciekawe napewno ktoś zorganizował grupę by wygrać nagrodę która się rejestruje na forum po to by pomuc kumplowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) ... z tych wszysktich to purepc Edytowane 2 Maja 2006 przez andrzejsnk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...