Soften Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Na Pure "nowa ekipa" dowodząca ma konkretne pomysły, zamiary i mam nadzieje że wszystko się fajnie rozwinie i będzie cacy. A tweak to już przeszłość jak dla mnie, właściciel ma naucze że trzeba się liczyć z współprowadzącymi i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Wiem, że pewnie się komuś narażę :) , ale jak patrzę na te nazwy to faktycznie purepc jest najlepsze i nie dlatego że jest takie dobre, ale dlatego że jest lepsze od reszty. No i sie już trochę do tej nazwy przyzwyczaiłem :) . I nie mówcie mi, że jestem niewdzięczny czy coś, naprawdę doceniam to co robią admini, ale takie jest moje zdanie, a że mamy demokrację i od tego jest ten post to wyrażam swoje zdanie :) . Ale co zrobić, sytuacja jest taka sama jak jeszcze niedawno w Polsce, trzeba było wybierać mniejsze zło. Różnica polega tylko na tym, że sądząc po wynikach głosowania tutaj wygra mniejsze zło, a w Polsce dokładnie odwrotnie.......... :). Edytowane 4 Maja 2006 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Teraz jeszcze tylko portal i do roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Portal przechodzi już końcowe testy. Szata graficzna jaka jest taka jest ale za max 3 miesiące zobaczycie tą najbardziej wyczekiwaną. Graficy pracują :) Planowany start za kilka dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Hmm dziwne, zaproponowałem nazwe 'binar.pl' - dlaczego tego nie ma w ankiecie. Na pewno bym wygrał, dawać mi tu tą skrzyneczke :)Może dlatego: LINK Czytał w ogóle regulamin konkursu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 A Ty przeczytaj to co bylo pisane kilkakrotnie Marco ma wylozyc kase na 50 domen bo tobie wydaje sie to fajne wcale by nie musiał, bo mój plan jeszcze by zakładał -zablokowanie widoku wyników, tak zeby ktoś kto chciał podkupic domene nie wiedział jaką, bo wątpie aby wykupił wszystkie, zeby zrobić na złość -ograniczył dostęp do wyników tylko najmniejszemu gronu zaufanych ludzi, tak zeby info o ewentualnej przewadze nie dostało sie w niepowołane rece osob, ktore by je mogły podkupić -zakładajac, ze marco miałby dostęp do tych wynikow jako jedna z tych nielicznych osób, po 2 dniach juz by widział, ktore propozycje sa najbardziej popularne i wtedy z 4-6 najpopularniejszych (w zaleznosci od tego jaka jest roznica w przewadze jednej nad drugą) wykupić i czekać na rozstrzygniecie czołówki. Ale jak juz mowiłem - marco nic nie ma wyłożyc. Juz losowanie trwa, juz domeny zostały kupione. Nic nikomu nie narzucam. Poprostu pisze jak ja bym to rozwiązał - that's all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Wrzucam karteczkę do urny z napisem PurePC.pl, chociaż uważam, że moje eXtremePC.pl też było niczego sobie... P.L.V Stalovy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Wrzucam karteczkę do urny z napisem PurePC.pl, chociaż uważam, że moje eXtremePC.pl też było niczego sobie... P.L.V Stalovy A wklep sobie ten "swój" pomysł w pasek adresu przegladarki i wcisnij enter... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Boże....ludzie zacznijcie czytac łaskawie...bo to już się robi przesada. Pozdr Edytowane 4 Maja 2006 przez zayonnc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Dlatego wiele razy upominałem a ludzie i tak mają bardzo duże problemy z przeczytaniem tekstu. Prosić to można, ale jak nie mogą się wypowiadać a jak jest opcja odpowiedz to bardzo dobrze ją używają jak widać oczywiście bez przeczytania kto co wcześniej napisał i co zostało poruszone w temacie. Szkoda mi słow i palców na pisanie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Ja rowniez sie przyzwyczaiłem do nazwy PurePC jak i wielu userów forum, dlatego tez jestem za ta nazwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Jest może dokładny termin kiedy ta ankieta sie skończy? Poprostu czytając ten topic można odnieść wrażenie, że kręcimy sie w kółko. Co jakiś czas tylko ktoś wzdycha i pisze niepotrzebne posty. Już nie moge sie doczekać purepc.pl (chyba to jest najbardziej prawdopodobna domena??) ... Edytowane 4 Maja 2006 przez Dj paw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Nie śledziłem całego topicu (tydzień bez komputera). PurePC, niestety tylko z braku konkurencyjnej nazwy. Największą zagadką jest dla mnie Tinker. :blink: Cóż to za ustrojstwo ? z drugiej strony purepc jak poorpc ;DEee przecież różnica w wymowie jest i to spora. A co do prób manipulowania wynikiem - :? żenujące. Brawo dla administracji za działanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Wiesz co komentujesz wypowiedzi innych ale sam do pierwszego postu nawet nie spojrzysz... "8. Wybrana przez Was nazwa zostanie ogłoszona dnia 7 maja 2006 roku w dziale: „O serwisie i forum”. Wraz z nią zostanie podane imię i nazwisko osoby, która wygrała konkurs." Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) Przepraszam, rzeczywiście. Nie zauważyłem. Nie przeczytałem ze zrozumieniem. Edytowane 4 Maja 2006 przez Dj paw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 A wklep sobie ten "swój" pomysł w pasek adresu przegladarki i wcisnij enter...Ups, sorki... :mur: lama ze mnie, że tego nie zrobiłem; kajam się pokornie i zarzekam się, że nie będę przeskakiwał długich wątków co dwie strony, tylko czytał od deski do deski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Największą zagadką jest dla mnie Tinker. :blink: Cóż to za ustrojstwo ? Crosis objaśnia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Tak czytam i czytam ale nie znalazlem badz przeoczylem to moze ktos mi powie. Czy bylaby taka mozliwosc i jesli tak to jak ona sie przedstawia zeby forum moglo z powrotem kozystac z domeny tweak.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Eh szanse na wygrana DreamTech spadły już prawie do zera a szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Dotychczasowa nazwa, jak widać, wygrywa. Przyzwyczajenie - co za potężna siła! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Tak czytam i czytam ale nie znalazlem badz przeoczylem to moze ktos mi powie. Czy bylaby taka mozliwosc i jesli tak to jak ona sie przedstawia zeby forum moglo z powrotem kozystac z domeny tweak.pl? Nie ma takiej mozliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 A jak tam sprawa ze skasowaniem bazy? Będzie trzeba skasować wszystko co było przed powstaniem PurePC, czy Lisek się nie czepia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Nie ma takiej mozliwosci.A sluchaj moglbys mi w ogole ta sytuacje rozjasnic albo powiedziec gdzie moge dokladnie dowiedziec sie co i jak przedstawia. :oops: Wiem tylko orientacyjnie jak sie ma sytuacja, ale szczegolow nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 A sluchaj moglbys mi w ogole ta sytuacje rozjasnic albo powiedziec gdzie moge dokladnie dowiedziec sie co i jak przedstawia. :oops: Wiem tylko orientacyjnie jak sie ma sytuacja, ale szczegolow nie znam. Masz Na Gorze Az Dwa Przyklejone Tematy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 No tak ale sie zastanawiam czy mozna by odkupic jakos owa domene czy cos w tym stylu. A tam nic o tym nie ma. O to mi glownie chodzi czy sa (teoretycznie) metody odzyskania domeny tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Niby jak, skoro Lisek będzie dalej prowadził serwis pod ta nazwą. Chyba nie sadzisz że odda adres, który ma już wyrobioną renomę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 No tak ale sie zastanawiam czy mozna by odkupic jakos owa domene czy cos w tym stylu. A tam nic o tym nie ma. O to mi glownie chodzi czy sa (teoretycznie) metody odzyskania domeny tweak.pl oczywiście że są metody - worek $ i mamy tamtą domenę :oops: Myślę że jak jest nas ponad 50tyś zarejestrowanych i połowa rzuciła by więcej niż pare PLN to i tak L. nie oddałby nam Tweaka :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 A co myślicie o takiej nazwie jak InPC?? Dla mnie to dajna nazwa,choć PurePC też jest dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 A co myślicie o takiej nazwie jak InPC?? Dla mnie to dajna nazwa,choć PurePC też jest dobre :) :mur: :mur: :mur: przeczytaj pare stron wstecz :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 No panowie. Jedyne co mogę powiedzieć w tej sytuacji to: do roboty ;) I powodzenia Wam życzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...