kamilo23 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Tu sie zgodze z Romkiem , szkoda było wydać ta kase na te nazwy. ALe tak to jest wszystkim nie dogodzi <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 a nazywajcie sobie forum jak chcecie !! ja powrecam na twek.pl wszystkie nazwy są denne szkoda bo byłem tu kilka lat i niechce źle wróżyć temu tematowi ale polegnie chyba przez właśnie takie przepychanki jak robicie o nazwe nie przecze będe tu zaglądał ale .....................sa niewiem DECKELN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) a nazywajcie sobie forum jak chcecie !! ja powrecam na twek.pl wszystkie nazwy są denne szkoda bo byłem tu kilka lat i niechce źle wróżyć temu tematowi ale polegnie chyba przez właśnie takie przepychanki jak robicie o nazwe nie przecze będe tu zaglądał ale .....................sa niewiem DECKELN No to cześć, będzie nam Ciebie bardzo brakować. Poziom merytoryczny nowego Tweaka naprawdę zapowiada się świetnie, zważywszy na fakt, że wszyscy sa tutaj. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zna go ktoś? :blink: PS. Jesli wybierasz forum patrząc na jego nazwę, to cóż... no comment. Edytowane 6 Maja 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 a nazywajcie sobie forum jak chcecie !! ja powrecam na twek.pl wszystkie nazwy są denne szkoda bo byłem tu kilka lat i niechce źle wróżyć temu tematowi ale polegnie chyba przez właśnie takie przepychanki jak robicie o nazwe nie przecze będe tu zaglądał ale .....................sa niewiem DECKELN A kysz na twek.pl. Szkoda, bedziemy plakac... Straszne, polegnie temat. Jakos sie bardzi martwie o forum a nie o temat ;] Ale co ja tam biedny zuczek mam do gadania. Narazie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zna go ktoś? :blink: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zarejestrowany w 2003 roku. 67 postów. Najbardziej aktywny w archiwum. Nie znać :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zarejestrowany w 2003 roku. 67 postów. Najbardziej aktywny w archiwum. Nie znać :blink: [ot] A plakac? [/ot] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 [ot] A plakac? [/ot] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ze szczescia ;] cos przycisk od spoilera mi nie chce zalapac :/ a wlasciwie pod spoilerem nic nie ma, pod cytatem jest spoiler :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ze szczescia ;] cos przycisk od spoilera mi nie chce zalapac :/ a wlasciwie pod spoilerem nic nie ma, pod cytatem jest spoiler :| Bądź hardcore i pisz ręcznie. Ech, pamiętam jak kiedyś robiłem stronki internetowe w notatniku "dla zasady" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 zazwyczaj pisze recznie, ale dzisiaj mi sie nie chcialo i chcialem uzyc ulatwiacza a ten jak na zlosc nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 zazwyczaj pisze recznie, ale dzisiaj mi sie nie chcialo i chcialem uzyc ulatwiacza a ten jak na zlosc nie dziala. Ba, masz za karę, nauczysz się że nie można chodzić na łatwiznę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Chłopaki nie róbcie OT bo jak romek wpadnie :wink: ( Ciiiiii ) to nas rozliczy. :D A tak na serio to już chyba wszystko jasne jaka nazwa wygrała :D :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Jak by nie patrzeć to chyba się już ankieta na nazwę skończyła ;) Ciekawe co wygrało bo pojęcia nie mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Pure wygralo ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 a nazywajcie sobie forum jak chcecie !! ja powrecam na twek.pl wszystkie nazwy są denne szkoda bo byłem tu kilka lat i niechce źle wróżyć temu tematowi ale polegnie chyba przez właśnie takie przepychanki jak robicie o nazwe nie przecze będe tu zaglądał ale .....................sa niewiem DECKELN Witam. Hmm przeczytałem to i chyba nie rozumiem twojej wypowiedzi. Po pierwsze to domena na, której byłeś tyle lat to tweak.pl a nie twek.pl. Po drugie jeśli to upadnie, czyli baza tworzona przez nas to nie licz na to, że ludzie jakimś cudem wrócą pod tweak.pl. Po trzecie jak patrzę jak szybko wstaje baza i portal pod starym adresem to życzę powodzenia userom, którzy będą czekać długi czas, aż będą wprowadzone jakieś poprawki czy prośby przez was wysłane. Hmm nadal chcesz odejść, proszę bardzo przecież nikt nie ma prawa cię tu trzymać na siłę. Pozdrawiam i jeśli sam się przekonasz o poziomie forum na starej domenie to jeszcze możesz wrócić tu. Chłopaki nie róbcie OT bo jak romek wpadnie :wink: ( Ciiiiii ) to nas rozliczy. :D A tak na serio to już chyba wszystko jasne jaka nazwa wygrała :D :sad: Małe OT nikomu nie przeszkadza ;) Ankieta została zamknięta więc można teraz mówić o nazwach lecz nie przesadzajcie. Za kilka godzin podam wyniki te prawdziwe a nie sztucznie zawyżane. Podam również kilka faktów, które mogą was zaciekawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 romku, ostatnio same oty tu panuja :] Przydadza sie rzady srogiej reki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Bądź hardcore i pisz ręcznie. Ech, pamiętam jak kiedyś robiłem stronki internetowe w notatniku "dla zasady" :)[OT Mode ON] A da sie inaczej pisac strony internetowe niz w notatniku :blink: :wink: [OT Mode OFF] Btw: i juz wiadomo jak domena bedzie sie nazywala B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Dobrze się stało, że zostanie PurePC, bo przynajmniej nie będzie głupiego gadania że DreamTech wygrał przez jakieś oszustwa. Chociaż chętnie poczekam na prawdziwe wyniki, może tam być troche zaskakujących liczb;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 romku, ostatnio same oty tu panuja :] Przydadza sie rzady srogiej reki. To zaczniemy Pocus od Ciebie.. :> Co drugi Twoj post to OT.. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 No fajnie. [; Kilka h oznacza oficjalne ogloszenie okolo godziny 4pm dnia 2006-05-07 ? [; A co do ot: Taaa fajnie ale trzeba bedzie pletwe wypozyczyc. Chyba ze jakis nowy stwor uzyczy konczyny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Czyli mamy PurePC.pl :)) Niniejszym, pragne zlozyc gratulacje osobom które głosowały na tę nazwę:) Bronilismy tej nazwy zażarcie :))) i wybronilismy ! :D Tez na PurePC.pl glosowalam ;) Edytowane 7 Maja 2006 przez ZiMatik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Ja glosowalem an PUREPC i jestem zadowolony ze wygralo PS:A jakiego rodziaju jest PUREPC?(meski zenski nijaki?-Ten PUREPC Ta PUREPC To PUREPC:> sam nie wiem xC) moze jeszcze jakis konkursik:> ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Ja glosowalem an PUREPC i jestem zadowolony ze wygralo PS:A jakiego rodziaju jest PUREPC?(meski zenski nijaki?-Ten PUREPC Ta PUREPC To PUREPC:> sam nie wiem xC) moze jeszcze jakis konkursik:> ?:) Stawiam na "ten PurePC", ponieważ na PC zazwyczaj mówimy "ten pecet". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Ja mialem dylemat miedzy TEN a TO ale teraz raczej stwiam na ten :) trzba wiedziec zeby nie robic bledow jezykowych :) PS:Moge miec taka sygnaturke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 ten portal... to forum... ta nazwa... Jednakowoż bardziej jakoś mi leży 'to' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Czyżby konkurs na plec PurePc Wam sie marzyl :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Grzegorz Halama - Hurra sory nie moglem się powstrzymac od napisania tego. PS jak ktoś nie czai prosze nic o mnie nie myslec :lol: Kto wie ten się śmieje :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 A co do ot: Taaa fajnie ale trzeba bedzie pletwe wypozyczyc. Chyba ze jakis nowy stwor uzyczy konczyny ;] W zamrazalniku mamy chyba jeszcze osmiornice. Moze macka? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 yeeeeeyy [; http://img105.imageshack.us/my.php?image=pwned5wu.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 @costi Bardziej myslalem, ze wzgledu na naglosnienie h5n1, o skrzydle ;] @Arnie :zonk: Dlaczego tak brzydko wkleiles mile panie? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Wyniki konkursu: Liczba oddanych głosów: 789 Ogłaszam niniejszym, że nazwa PurePC.pl większością głosów została przez Was wybrana. Nagroda, która była do wygrania przechodzi na kolejny konkurs, który już za jakiś czas na naszym portalu i forum. Zapraszam serdecznie do śledzenia rozwoju forum i nowego portalu oraz wypowiadania się na tematy, które Was interesują. Pozdrawiam Redaktor Naczelny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...