pipanol-pl Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 tak jak w temacie potrzebuje strosunkowo dobrych pamieci oce malo wazne tylko cena do 150 zl razem z wysylka wiec czekam na linki aa mzoe wy macie jakies ana sprzezaz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Może to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 moze i dobre ale czekam na inne propozycje :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) A jakby tak dozbierac te 10-15 zł i kupić to albo to Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 gdybym wiedział kilka dni wcześniej że ktoś bedzie chciał kupić to miałbym do sprzedania corsairy 512 (wymiana na 2x512), ale już niestety za późno i musiałem dokupić drugą kostkę. Możesz poszukać na allegro, jedyny problem teraz jest taki że w ciągu ostatniego miesiąca ram w sklepach podrożał o ok 30-40 zł co niestety odbiło sie na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 noc wlasnie tesh to zauwazylem ... kupowalem swoje patrioty aa patrze teraz jeszcze drozsze niz 4 miechy temy ... wiec ja nie wiem co to sie dzieje ... ale bede szukal .. aa co do dolozeniu to nie ma mowy bo to nie dla mnie ramik . kumpel dal 150 zl i kupp mi ramki .. patrzee szukam ale nic sensownego nie ma za ta cene ... :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Skoro OC nie jest ważne to kup te good ramy dobre są podobno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 to już lepiej twinmosy za 149/155 zl powinienes wyrwac, tydzien temu byly w bit computer na promocji za 132 zl -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Polecam twinmos. cenowo są to najlepsze pamięci!!! i nie bierz goodramów bo to shit :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 i nie bierz goodramów bo to shit Dlaczego tak twierdzisz?? Kolega ma good ramy i są bardzo dobre, nie wiem oco ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 twierdze tak poniewaz miałem je!!! chodziły mi przez 3 miesiące i padły!! dałem na gwarancji i stwierdzili że padły z wyniku podkręcania a ich wogole nie podkręcałem bo wtedy jeszcze sie na tym nie znałem!!!! :mur: i dlatego stwierdzam że to shit :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Widocznie trafiła ci sie felerna sztuka, i niechce mi sie wierzyc ze ich nie podkręcałeś tylko pewnie w sklepie powiedziałeś a oni swoje wiedzieli, ale nie wnikam już :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Widocznie trafiła ci sie felerna sztuka, i niechce mi sie wierzyc ze ich nie podkręcałeś tylko pewnie w sklepie powiedziałeś a oni swoje wiedzieli, ale nie wnikam już :wink: właśnie tu sie mylisz!!!!! po prostu zaniosłem do sklepu poczekalem 2 tygodnie a oni mi powiedzieli że podkręcałem. ja sie z nimi kłóciłem ale to nic nie pomogło!!! widocznie chcieli uniknąć wydania za darmo nowej pamięci!!!! :mur: :mur: i od kiedy zakupilem Twinmosy to jestem z nich zadowolony jak nigdy dotąd. teraz sie coś na tym znam to mam je podkręcone z 400 na 430 i chodzą bez zająknięcia!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) 400 na 430 i chodzą bez zająknięcia!!! Wow ;) moje 3 letnie Oem'ówki DDR 333MHz chodzą na 452MHz więc nie wiem dlaczego sie tak cieszysz :lol2: Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez awq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Wow ;) moje 3 letnie Oem'ówki DDR 333MHz chodzą na 452MHz więc nie wiem dlaczego sie tak cieszysz :lol2: na pewno by więcej poszły ale proc mi nie pozwala!!!!!! :mur: przede wszystkim chodziło mi oto że miałem kiedyś good ramy i mi padły mimo standardowego taktowania a te twinmosy co je teraz mam chodzą mi pięknie nawet na wyższej częstotliwości!!! a dopiero jak zmienie procka to wycisne z nich ostatnie soki!!!!!!!! B) B) Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Szczecin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 albo adaty odemnie :P potrafią tak http://zzzkuba.ovh.org/foto/bench/bez%A0tytu%B3u.JPG napięcie bez roznicy dawalem od 2.6 do 2.9V i oc takie same a na 3V juz nie stabilne sie robią nawet na 200mhz ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Ile chcesz za te Adaty?? :twisted: bo lajtowo poleciały, a tak nawiasem nie wiem czy zauważyliście wszystkie Adaty sie ładnie kręcą, widziałem kilka opinii w jednym ze sklepów internetowych i klienci pisali że poleciały im 245-250 mhz więc ładnie, a tak wogóle to poza OC to dobre są?? Edytowane 1 Maja 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 he jush je kupilem w sumie za 138 zl + przesylka ooczywiscie :) wec z mojej strony topic uznaje za zamkniety .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 szkoda <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...