mostasz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 witam , mam do wyboru jedną z tych dwóch płyt - nie piszcie, że lepiej abita czy epox'a bo mam do wyboru tylko te dwie płytki, mile widziane wnioski z użytkowania i sugestie, z góry dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 nie miałem styczności z tymi płytkami ale ja byłbym za abitem, jakoś marjka Aopen za mna nie przemawia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 nie miałem styczności z tymi płytkami ale ja byłbym za abitem, jakoś marjka Aopen za mna nie przemawia Ja rowniez sie zgadzam, tylko ze ten nforce2 jest interesujacy.... Ale Abit to Abit... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Nie lepiej dozbierać na coś innego ? Epox 8rda3+ / ABit NF7 ? Przeciez teraz to tanio chodzi bo już tego się nie produkuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...