luk1401 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Kiedyś przegladając forum natknąłem się na pytanko pewnego usera dotyczące usuwania starego lakieru z budy. Padła tam nazwa jakiegoś specyfiku. Niestety jej nie zapisałem. Szukałem na googlach i forum i nic. Może ktoś mnie oświeci jak się nazywało to cudo do złuszczania lakieru?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek@ Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Kiedyś przegladając forum natknąłem się na pytanko pewnego usera dotyczące usuwania starego lakieru z budy. Padła tam nazwa jakiegoś specyfiku. Niestety jej nie zapisałem. Szukałem na googlach i forum i nic. Może ktoś mnie oświeci jak się nazywało to cudo do złuszczania lakieru??może tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=192892&hl=novol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Postanowilem ze wyczyszcze dzis czesc swojej budy z lakieru. Gdy zdarlem kawalek farby, zauwazylem ze jest to chyba stal. Czy dam rade wyczyscic to zeby bylo lustro?? :mur: :mur: :mur: Slyszalem ze istnieje jakas chemia do usuwania farb. Jak to sie nazywa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Masz w linku u góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 nie myśl że chemia wypoleruje Ci budę na lustro :D... Na początek NOVOL TYGRYS .. like I said... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...