YogiCK Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 http://trust.com/products/product.aspx?artnr=14178 Mam mozliwosc kupienia tej myszki za 20zl. I w zwiazku z tym mam pytanie do userow forum: co o niej myslicie?? Probowalem ja sklepie i mi nawet pasowala. Tylko jakiej jakosci jest jej sensor optyczny i jak jest z jej trwaloscia?? Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. Pozdrowienia YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Trust generalnie nie słynie z dobrych wyrobów ;) Ale jak za 20 zeta możesz spróbować. Ja bym jednak proponował zebrać więcej gotówki i kupić coś z laserem lub optyką (minimum 1200DPI). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Zalezy mi na opinii kogos kto uzywa tej myszki. Poza tym nie bardzo mam kase, a ta myszka akurat najbardziej mi przypadla do gustu. Poza ty ona jest optyczna. Nie czytales tej stronki z linku?? Edytowane 1 Maja 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Moze ktos mi wreszcie odpisze?? Chyba ze nikt nie ma tej myszki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Moze ktos mi wreszcie odpisze?? Chyba ze nikt nie ma tej myszki :/Tu raczej nikt ci takiej myszy nie poleci. Trust to generalnie badziewie, cos ala mediatech. Wg mnie szkoda nawet 20zl. Lepiej doplacic i kupic juz cos z nowych a4techow, albo najlepiej mx310 nowa za 50zl na allegro. Za 2 dychy dobrej myszy sie nie dostanie, a jesli juz koniecznie za te pieniadze to lepiej jakiegos logitecha najprostszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 a moze sth like this ? klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) to juz lepiej wez jakiegos logitecha uzywanego np. M-BJ58 są tanie (~15 zł allegro) zwykły optic, podswietlany, scroll 2 przyciski ja mam bj69 z 2002 roku i do dzis dziala bez szwanku.. np. http://allegro.pl/item101143346_mysz_usb_p...e_scrollem.html Edytowane 2 Maja 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...