Skocz do zawartości
YogiCK

[pilne] Pytanie O Myszke...

Rekomendowane odpowiedzi

http://trust.com/products/product.aspx?artnr=14178

Mam mozliwosc kupienia tej myszki za 20zl. I w zwiazku z tym mam pytanie do userow forum: co o niej myslicie??

Probowalem ja sklepie i mi nawet pasowala. Tylko jakiej jakosci jest jej sensor optyczny i jak jest z jej trwaloscia?? Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi.

Pozdrowienia

YogiCK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość alepajonki

Trust generalnie nie słynie z dobrych wyrobów ;)

Ale jak za 20 zeta możesz spróbować.

Ja bym jednak proponował zebrać więcej gotówki i kupić coś z laserem lub optyką (minimum 1200DPI).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalezy mi na opinii kogos kto uzywa tej myszki. Poza tym nie bardzo mam kase, a ta myszka akurat najbardziej mi przypadla do gustu. Poza ty ona jest optyczna. Nie czytales tej stronki z linku??

Edytowane przez YogiCK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze ktos mi wreszcie odpisze?? Chyba ze nikt nie ma tej myszki :/

Tu raczej nikt ci takiej myszy nie poleci. Trust to generalnie badziewie, cos ala mediatech. Wg mnie szkoda nawet 20zl. Lepiej doplacic i kupic juz cos z nowych a4techow, albo najlepiej mx310 nowa za 50zl na allegro. Za 2 dychy dobrej myszy sie nie dostanie, a jesli juz koniecznie za te pieniadze to lepiej jakiegos logitecha najprostszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to juz lepiej wez jakiegos logitecha uzywanego np. M-BJ58 są tanie (~15 zł allegro) zwykły optic, podswietlany, scroll 2 przyciski

ja mam bj69 z 2002 roku i do dzis dziala bez szwanku..

np.

http://allegro.pl/item101143346_mysz_usb_p...e_scrollem.html

Edytowane przez pentliczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi