begi89 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 zrobilem strone php i postawilem ja w krasnalu . jestem w sieci lan z dsl 2mb. stonke widze tylko ja i ci z sieci , a nikt z poza sieci jej nie widzi . jak moge zrobic zeby inni mogli na nia wejsc ? slyszalem cos o no-ip , ale mi sie nie udalo , dalej tylko ja widze . i jescze cos zaluzmy ze mam przekierowany port 12345 , moge jakos zrobic by stronka szla przez ten port? mysle ze mi port 80 wszystko blokuje. HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rados Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) A zewnętrzne ip to masz? Bo jak nie to nic raczej sobie nie postawisz. www.haa.pl <--- nawet dobre jest BTW: następnym razem wymyśl lepszą nazwe tematu, pozatym to nie ten dział powinno być w Oprogramowanie Sieciowe Edytowane 1 Maja 2006 przez rados Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
begi89 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 tak mam zewnetrzne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 popierwsze musisz miec przekierowany port i najlepiej 80 na 80 troche durnie byloby miec strone o adrsie srututut.pl:12345 no-ip.org dyndns.com tam zalozysz sobie konto zarejestrujesz jakas smieszna domene i sciagniesz oprogramowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...