Skocz do zawartości
marco

Zgłaszanie Błędów Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Tradycyjnie bardzo bym prosił o wszelkie zgłoszenia typu coś nie działa, czcionka do poprawki etc w systemie flyspray:

http://flyspray.purepc.pl

Strasznie ułatwia nam to prace. Jeśli nie chce się Wam rejestrować w flyspray'u to dopuszczone są zgłoszenia anonimowe, jednak wtedy jeśli możecie podpisujcie się w tekście nickiem z forum, żeby jak by co wiadomo było kogo pytać o szczegóły.

Z góry bardzo serdecznie dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. czcionka jest niewyraźna i po prostu za mała

To sobie ją powieksz w przeglądarce ... albo zmień rzodziałke monitora :P

Nie dziala wyszukiwanie postow, i tematow uzytkownikow. Wyskakuje:"500 - Internal Server Error".

Działa działa, tylko trzeba troche cierpliwości ;) Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dziale Co kupić ? na górze jest taka informacja : "Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp " linki z tego zdania prowadzą do starego adresu czyli ukazuje się info że forum wyłączone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeoczylem ;>

Jak odswiezam forum (uzywam skorki pure-blue;>), to najpierw laduje sie szybko pure-red, a potem pure-blue...

To jest akurat normalne, bo blue korzysta ze stylu red i ma tylko grafikę podmienioną. W związku z tym- zanim się załadują obrazki masz tła brane z css (gdzie są właśnie czerwone). Podobnie jest z darkness i niektórymi komórkami tabeli (chociażby tą w której jest logo), z tą różnicą że w darkness jest kolor niebieski z defaultowego skina ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Omg, nie tak :/

Korzysta z innego arkusza, ale ma w nim te same wartości co w red (ot- taki klon pure-red w katalogu pure-blue).

Pewnie się któremuś nie chciało bawić w szukanie co jest co w ceesesie i zostawił jak jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mój asystent jakby któs poprawił ten błąd wogóle było by spoko bo mnie strasznie razi.

Nie żebym był wredny ( bo wiadomo kto tu jest :wink: ) ale połowa usterów nie wie jak napisac w ogóle wszyscy to pisza razem :blink:

To tyle :wink:

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PurePC.pl - Forum Dyskusyjne > Sprzęt i Podkręcanie > Inne Komponenty > Pozostałe i tam są przyklejone są dwa tematy z testami, które odbyły się na tweak.pl

Można by odkleić chociażby dlatego, że linki znajdujące się w pierwszych postach prowadzą do nikąd, no może prawie:>

/edit

Dziękuje [;

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Moze to nie blad, ale dosc irytujacy, z racji tego, ze uzywam tego ostatnio dosc czesto ;> Nie jest to blad wysokiej rangi, ale mozna by to poprawic, pewnie to tylko chwila pogrzebania w skrypcie ;> Mianowicie chodzi mi o nowy post i/lub pelna edycje: kiedy chce pogrubic czcionke z linii dostepnych opcji w pelnej edycji, to po zaznaczeniu tekstu do pogrubienia wyskakuje 'monit skryptu' i prosi o wpisania tekstu do pogrubienia. Kiedys tego nie bylo i mam pytania: mozna powrocic do tych czasow? ;>

Dołączona grafika

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie trochę niewygodne pytanie/sugestię...

Powstał ten Flyspray, który (jak widać po postach w tym podforum) nie każdemu przypadł do gustu lub nie przez każdego został zauważony.

No ale jednak jest i może ktoś mógłby się zająć zgłaszanymi tam problemami?

Trochę daje po oczach napis "Niepotwierdzone" przy znacznej większości zgłoszeń.

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi