marco Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Tradycyjnie bardzo bym prosił o wszelkie zgłoszenia typu coś nie działa, czcionka do poprawki etc w systemie flyspray: http://flyspray.purepc.pl Strasznie ułatwia nam to prace. Jeśli nie chce się Wam rejestrować w flyspray'u to dopuszczone są zgłoszenia anonimowe, jednak wtedy jeśli możecie podpisujcie się w tekście nickiem z forum, żeby jak by co wiadomo było kogo pytać o szczegóły. Z góry bardzo serdecznie dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Zarejestrowałem się ale nie mam żadnych uprawnień :| nawet nie moge dodać komentarza ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Własnie mialem tez o tym napisac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 poprawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Przydała by się jeszcze możliwość edycji komentarzy bo czasami się walnie orta z pośpiechu albo chce się coś dopisać a nie można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 skórka Rooq zapowiada się interesująco :], ale ma kilka wad 1. czcionka jest niewyraźna i po prostu za mała 2. nie wiem jak to się zwie :oops: , ale jest paskudne i zdecydowanie za durze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Nie dziala wyszukiwanie postow, i tematow uzytkownikow. Wyskakuje:"500 - Internal Server Error". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) 1. czcionka jest niewyraźna i po prostu za małaTo sobie ją powieksz w przeglądarce ... albo zmień rzodziałke monitora :P Nie dziala wyszukiwanie postow, i tematow uzytkownikow. Wyskakuje:"500 - Internal Server Error".Działa działa, tylko trzeba troche cierpliwości ;) Edytowane 5 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David666 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 W dziale Co kupić ? na górze jest taka informacja : "Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp " linki z tego zdania prowadzą do starego adresu czyli ukazuje się info że forum wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Mi sie ostatnio nie wczytuja ikonki: ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Poważnie?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Poważnie?:> Przeoczylem ;> Jak odswiezam forum (uzywam skorki pure-blue;>), to najpierw laduje sie szybko pure-red, a potem pure-blue... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Przeoczylem ;> Jak odswiezam forum (uzywam skorki pure-blue;>), to najpierw laduje sie szybko pure-red, a potem pure-blue... To jest akurat normalne, bo blue korzysta ze stylu red i ma tylko grafikę podmienioną. W związku z tym- zanim się załadują obrazki masz tła brane z css (gdzie są właśnie czerwone). Podobnie jest z darkness i niektórymi komórkami tabeli (chociażby tą w której jest logo), z tą różnicą że w darkness jest kolor niebieski z defaultowego skina ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Nie jest normalne. Jak jest blue to niech nie korzysta z tego sameg oCSS'a :) http://flyspray.purepc.pl/?do=details&id=12 :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Omg, nie tak :/ Korzysta z innego arkusza, ale ma w nim te same wartości co w red (ot- taki klon pure-red w katalogu pure-blue). Pewnie się któremuś nie chciało bawić w szukanie co jest co w ceesesie i zostawił jak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 No własnie o to mi chodziło ze to kopia cssa z pure i niczym sie nie rózni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 No, tośmy się dogadali ;) Ostatnio mocno u mnie kuleje pisanie ze zrozumieniem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 W skinie pure-blue jest błąd w buttonie "Uzytkownicy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) W mój asystent jakby któs poprawił ten błąd wogóle było by spoko bo mnie strasznie razi. Nie żebym był wredny ( bo wiadomo kto tu jest :wink: ) ale połowa usterów nie wie jak napisac w ogóle wszyscy to pisza razem :blink: To tyle :wink: Edytowane 7 Maja 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) PurePC.pl - Forum Dyskusyjne > Sprzęt i Podkręcanie > Inne Komponenty > Pozostałe i tam są przyklejone są dwa tematy z testami, które odbyły się na tweak.pl Można by odkleić chociażby dlatego, że linki znajdujące się w pierwszych postach prowadzą do nikąd, no może prawie:> /edit Dziękuje [; Edytowane 8 Maja 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Moze to nie blad, ale dosc irytujacy, z racji tego, ze uzywam tego ostatnio dosc czesto ;> Nie jest to blad wysokiej rangi, ale mozna by to poprawic, pewnie to tylko chwila pogrzebania w skrypcie ;> Mianowicie chodzi mi o nowy post i/lub pelna edycje: kiedy chce pogrubic czcionke z linii dostepnych opcji w pelnej edycji, to po zaznaczeniu tekstu do pogrubienia wyskakuje 'monit skryptu' i prosi o wpisania tekstu do pogrubienia. Kiedys tego nie bylo i mam pytania: mozna powrocic do tych czasow? ;> Edytowane 15 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) A ja mam takie trochę niewygodne pytanie/sugestię... Powstał ten Flyspray, który (jak widać po postach w tym podforum) nie każdemu przypadł do gustu lub nie przez każdego został zauważony. No ale jednak jest i może ktoś mógłby się zająć zgłaszanymi tam problemami? Trochę daje po oczach napis "Niepotwierdzone" przy znacznej większości zgłoszeń. Edytowane 11 Czerwca 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...