Krzys_op Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Wtam Mam system Windows XP Z SP2 I nastepujacy bardzo wkurzający problem Mianowicie kiedy mam otwarta jakas strone internetowa i chce otworzyc druga ze skrótu na pulpicie wtedy laduje sie ona na tamtej otwartej zamiast otworzyc sie w nowym oknie. Strasznie denerwujace kiedy jestem juz gdzie zalogowany a w szczgolnosci w banku. Drugi to taki ze jak otwieram okna moj komputer i poszczegolne foldery nie otwieraja sie one na calym ekranie, kiedy robie maksymalizuj i zamykam, otwieram ponownie to znowu sa normalnej wielkosci, pamietam ze w win 98 te ustawienie sie same pamietaly i okno otwieralo sie w takiej pozycji jakiej bylo zamkniete. Wiem ze to pewnie duperele ale nie mam pojecia gdzie to sie ustawia. DLatego bardzo prosze o podpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Zainstaluj firefoxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Operę lub ew.nakładkę na IE Maxton - to do przeglądarki i tych stronek Twoich to drugie -> otwórz np.Mój komputer z menu Narzędzia/opcje folderów/Widok/tu na samym dole w okienku masz Zapamiętaj ustawienia wyświetlania..... pełny kwadrat ma być i klikasz OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Gdzies w opcjach IE powinno byc, zeby wyswietlal strony w nowym oknie. Szczegolow nie pamietam, bo od jakichs 2 lat nie korzystam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Operę lub ew.nakładkę na IE Maxton - to do przeglądarki i tych stronek Twoich to drugie -> otwórz np.Mój komputer z menu Narzędzia/opcje folderów/Widok/tu na samym dole w okienku masz Zapamiętaj ustawienia wyświetlania..... pełny kwadrat ma być i klikasz OK Ok dzieki mialem to zaznaczone ale trzeba bylo odznaczyc i zaznaczyc ponownie. juz jest ok pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...