Skocz do zawartości
ZiMatik

Mitsubishi Diamond Plus 91

Rekomendowane odpowiedzi

Monitor ciemnieje (tak jakby gubil jasnosc i kontrast) na jakis czas (od 5 -100 minut) potem sam jasnieje - trwa to juz jakies 7 miesiecy - nie zauwazylam ani polepszenia ani pogorszenia . Zauwazylam ze normalnie zachowuje sie ..w nocy! ? (nie chodzi o to ze jest chlodniej bo w zimie zachowuje sie tak samo) Co to moze byc? Aha wtyczki mam nowe wiec nie w tym problem, u znajomego zachowywal sie normalnie...wiec tym bardziej nie wiem co jest grane?

Jejku..nikt nie wie co mu moze dolegac ? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie jest cos podobnego (sony hmd-a220 flat 17 z '98!), monitorek wyswietla jak zyleta obraz (jestem badrzo zadowolony a tyle lat) ale od niedawna zauwazylem ze nagle w ciagu 0.5sek sie obarz widocznie pojasnial, po kulku minutach nagle znowu ciemnieje, wystepuje to bardzo rzadko i glownie w czasie grania i jakos mi to nie pzreszakdza ale sadze ze minitorek/kineskop zbliza sie co raz badrzeij do smeirci klinicznej ale sadze ze z 3 lat pozyje jeszcze...

w twoim przyapdku pewnie to samo: kineskop zbliza sie do smierci czy cos podobnego;p....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli ta sama akcja..chcialam niniejszym oglosci ze moj monitor jest w agonii - jak sciemnil tak mu zopstalo :/ wyjelam stary 14 calowy :)

u mnie jest cos podobnego (sony hmd-a220 flat 17 z '98!), monitorek wyswietla jak zyleta obraz (jestem badrzo zadowolony a tyle lat) ale od niedawna zauwazylem ze nagle w ciagu 0.5sek sie obarz widocznie pojasnial, po kulku minutach nagle znowu ciemnieje, wystepuje to bardzo rzadko i glownie w czasie grania i jakos mi to nie pzreszakdza ale sadze ze minitorek/kineskop zbliza sie co raz badrzeij do smeirci klinicznej ale sadze ze z 3 lat pozyje jeszcze...

w twoim przyapdku pewnie to samo: kineskop zbliza sie do smierci czy cos podobnego;p....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi