ZiMatik Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Monitor ciemnieje (tak jakby gubil jasnosc i kontrast) na jakis czas (od 5 -100 minut) potem sam jasnieje - trwa to juz jakies 7 miesiecy - nie zauwazylam ani polepszenia ani pogorszenia . Zauwazylam ze normalnie zachowuje sie ..w nocy! ? (nie chodzi o to ze jest chlodniej bo w zimie zachowuje sie tak samo) Co to moze byc? Aha wtyczki mam nowe wiec nie w tym problem, u znajomego zachowywal sie normalnie...wiec tym bardziej nie wiem co jest grane? Jejku..nikt nie wie co mu moze dolegac ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Nikomu sie podobne ,,cuda'' nie dzieja? :( ...No niby dobrze ale...nie wiem co robic z moim :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Ja bradzo prosze - niech ktos mi pomoze w tym temacie :((((((((( Ja bradzo prosze - niech ktos mi pomoze w tym temacie :((((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 u mnie jest cos podobnego (sony hmd-a220 flat 17 z '98!), monitorek wyswietla jak zyleta obraz (jestem badrzo zadowolony a tyle lat) ale od niedawna zauwazylem ze nagle w ciagu 0.5sek sie obarz widocznie pojasnial, po kulku minutach nagle znowu ciemnieje, wystepuje to bardzo rzadko i glownie w czasie grania i jakos mi to nie pzreszakdza ale sadze ze minitorek/kineskop zbliza sie co raz badrzeij do smeirci klinicznej ale sadze ze z 3 lat pozyje jeszcze... w twoim przyapdku pewnie to samo: kineskop zbliza sie do smierci czy cos podobnego;p.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Czyli ta sama akcja..chcialam niniejszym oglosci ze moj monitor jest w agonii - jak sciemnil tak mu zopstalo :/ wyjelam stary 14 calowy :) u mnie jest cos podobnego (sony hmd-a220 flat 17 z '98!), monitorek wyswietla jak zyleta obraz (jestem badrzo zadowolony a tyle lat) ale od niedawna zauwazylem ze nagle w ciagu 0.5sek sie obarz widocznie pojasnial, po kulku minutach nagle znowu ciemnieje, wystepuje to bardzo rzadko i glownie w czasie grania i jakos mi to nie pzreszakdza ale sadze ze minitorek/kineskop zbliza sie co raz badrzeij do smeirci klinicznej ale sadze ze z 3 lat pozyje jeszcze... w twoim przyapdku pewnie to samo: kineskop zbliza sie do smierci czy cos podobnego;p.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...