Skocz do zawartości
madmax57

Big Tower Chieftec Matrix (ma-01b-d) By Me ;]

Rekomendowane odpowiedzi

tak.. ja też lubię jak ktoś wisi nade mną i patrzy mi na ręce.. większa szansa ze cos spitole :D. Jak mój łociec włązi do pokoju i patrzy co ja majstruję to przerywam pracę i czekam aż sie oddali na bezpieczną odległość :D

ps.. wbijanie gwoździ kombinerkami to była metafora, przykład... A tu widzę niektórzy uwierzyli w bajki i teraz będzie że PelzaK wbija gwoździe kombinerkami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D spojrz na to z innej strony, niektorzy nawet nie potrafia tego zrobic mlotkiem :) a ty niedosyc ze potrafisz uzyc mlotek to i przybijesz gwozdzia tym co masz pod reka :) ja tez nie cierpie jak ktos mi patrzy na rece podczas majstrowania :) a starszego wykorzystuje tylko w celu zalatwienia za free materialow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko tylko po co ci aż taka krowa 2 MOBO chcesz tam wje... włożyć? chcesz aby ładnie to wyglądało użyj pilnika <rotfl> i dawaj do perzodu i do tyłu ręką w otworze,i jak z sklepu masz, chociaż ej po skończonej pracy wlej tu na forum fotki oglądniemy sobie wsyzscy. zobaczymy jaki jest efkt końcowy, nie omieszkam umieścić opinię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narzędzia najczęsciej się psują jesli wykorzystujemy kombinerki do wbijania gwoździ bo nie chce nam sie isc po młotek :D a zwykłym wiertłem frezujemy otwory zamiast wiercić :)

to chyba mój najczęstszy grzech :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te arctici wydmuciach!a z budy jesli dobze rozumiem?

PS. Troszke masz poszarpane krawedzie otworow na fyraki, zrob cos z tym i bedzie git. ;)

lepy jesteś te wentyle dmuchają na chłodnice

to nie jest poszrpane tylko porysowane troszke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do poszarpania to masz racje, moja nieuwaga.

co do wentyli to pytalem na glupa bo sie zastanawiam czemu wdmuciach!esz w takim razie cieple powietrze do budy? Nie lepiej zeby ciepelko odbierane z nagrzewnicy wylatywalo na zewnatrz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do poszarpania to masz racje, moja nieuwaga.

co do wentyli to pytalem na glupa bo sie zastanawiam czemu wdmuciach!esz w takim razie cieple powietrze do budy? Nie lepiej zeby ciepelko odbierane z nagrzewnicy wylatywalo na zewnatrz?

jakie znów ciepłe powietrze

jest cieplejsze ale pewnie o 1-2*C temp. pokojowej ale za to mam dobra wentylacje wszyskiego co pasywne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi