PelzaK Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 tak.. ja też lubię jak ktoś wisi nade mną i patrzy mi na ręce.. większa szansa ze cos spitole :D. Jak mój łociec włązi do pokoju i patrzy co ja majstruję to przerywam pracę i czekam aż sie oddali na bezpieczną odległość :D ps.. wbijanie gwoździ kombinerkami to była metafora, przykład... A tu widzę niektórzy uwierzyli w bajki i teraz będzie że PelzaK wbija gwoździe kombinerkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 :D spojrz na to z innej strony, niektorzy nawet nie potrafia tego zrobic mlotkiem :) a ty niedosyc ze potrafisz uzyc mlotek to i przybijesz gwozdzia tym co masz pod reka :) ja tez nie cierpie jak ktos mi patrzy na rece podczas majstrowania :) a starszego wykorzystuje tylko w celu zalatwienia za free materialow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 spoko tylko po co ci aż taka krowa 2 MOBO chcesz tam wje... włożyć? chcesz aby ładnie to wyglądało użyj pilnika <rotfl> i dawaj do perzodu i do tyłu ręką w otworze,i jak z sklepu masz, chociaż ej po skończonej pracy wlej tu na forum fotki oglądniemy sobie wsyzscy. zobaczymy jaki jest efkt końcowy, nie omieszkam umieścić opinię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 spoko tylko po co ci aż taka krowa 2 MOBO chcesz tam wje... włożyć?masz cos do bigów chiefa? :PPP B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Narzędzia najczęsciej się psują jesli wykorzystujemy kombinerki do wbijania gwoździ bo nie chce nam sie isc po młotek :D a zwykłym wiertłem frezujemy otwory zamiast wiercić :)to chyba mój najczęstszy grzech :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 typowie modyfikacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Te arctici wydmuciach!a z budy jesli dobze rozumiem? PS. Troszke masz poszarpane krawedzie otworow na fyraki, zrob cos z tym i bedzie git. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Te arctici wydmuciach!a z budy jesli dobze rozumiem? PS. Troszke masz poszarpane krawedzie otworow na fyraki, zrob cos z tym i bedzie git. ;) lepy jesteś te wentyle dmuchają na chłodnice to nie jest poszrpane tylko porysowane troszke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Co do poszarpania to masz racje, moja nieuwaga. co do wentyli to pytalem na glupa bo sie zastanawiam czemu wdmuciach!esz w takim razie cieple powietrze do budy? Nie lepiej zeby ciepelko odbierane z nagrzewnicy wylatywalo na zewnatrz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Co do poszarpania to masz racje, moja nieuwaga. co do wentyli to pytalem na glupa bo sie zastanawiam czemu wdmuciach!esz w takim razie cieple powietrze do budy? Nie lepiej zeby ciepelko odbierane z nagrzewnicy wylatywalo na zewnatrz? jakie znów ciepłe powietrze jest cieplejsze ale pewnie o 1-2*C temp. pokojowej ale za to mam dobra wentylacje wszyskiego co pasywne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 No pewnie mas racje. Myslalem ze troche cieplej wieje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...