sold305 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Witam :) Powoli składam nowego kompa... i przyszedł czas na RAM, ogolnie chce 2x512 ale fundusz nie pozwala na zakup dwoch kosci naraz... wiec narazie tylko 512, a pozniej kolejna kosc, tylko teraz jakie?? na jedną kosc max 200zł oczywiscie DUAL musi byc!! Zalezy mi aby pamieci były dostepne TU Oczywiscie chodzi mi o DDR-my :) Edytowane 1 Maja 2006 przez sold305 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 http://www.bino.pl/go/_info/?user_id=09786 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Będzie o/c? Czy styknie sam dual? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Geile są dosyć dobre do o/c. Ja zamiast Geilów wziąłbym jednak Patrioty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Patriot 512Mb CL.2.5 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sold305 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Będzie o/c? Czy styknie sam dual? BĘDZIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Ja też bym wziął Patrioty, a na dualu O/c jest gorsze jak stawiasz na dobre O/C to raczej w singlu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur3an Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 tak popieram weź patriony(gdy byś jednak nie chciał to geil ale lepiej te patriony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sold305 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Dobra wezme Patriot-y Dzieki za rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...