Dejot Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Do bemowa to hoho :] :] i jeszcze trochę se poczekasz :P Ja jutro powinieniem zdać jakąś fotorelacje ze stalowej :) i pare filmików :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 czekam ;) na SR sobie poczytam wlasnie skonczylem stroic RST na 0.4 bar. Potworny jest ten samochod coraz bardziej. Szkoda ze tylko do 4500rpm moge go narazie krecic bo ten silnik przy 4000rpm sie budzi.... na oko moge powiedziec ze 0-100 bedzie ok. 5.5s i 1/4 mili 13.5s na. Nie zejde wiele ponizej 5.9s ktore mialem 0-100km bo to przedni naped. Jesli zejdzie czas mniej bo jak bede musial zapiac 3'ke przed 100km to bedzie slabo z 0-100 :) 1/4 mili licze na wysokie 13 tki conajmniej. Ide pracowac nad ITB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 czekam ;) na SR sobie poczytam wlasnie skonczylem stroic RST na 0.4 bar. Potworny jest ten samochod coraz bardziej. Szkoda ze tylko do 4500rpm moge go narazie krecic bo ten silnik przy 4000rpm sie budzi.... na oko moge powiedziec ze 0-100 bedzie ok. 5.5s i 1/4 mili 13.5s na. Nie zejde wiele ponizej 5.9s ktore mialem 0-100km bo to przedni naped. Jesli zejdzie czas mniej bo jak bede musial zapiac 3'ke przed 100km to bedzie slabo z 0-100 :) 1/4 mili licze na wysokie 13 tki conajmniej. Ide pracowac nad ITB ;) zrób sobie napęd quatro :PPP tylko mnie nie słuchaj, bo jesteś do tego zdolny ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Gdzie można sprawdzić kalendarz takich imprez? Tzn gdzie odbędą się kolejne wyścigi itp? Zawsze dowiaduje się po fakcie :? Do stalowej troche daleko ale gdybym wiedział z tydzien do tyłu to kto wie... Najlepiej by mi pasowało gdyby takie wyścigi zostały zorganizowane w Krakowie (nie licząc śląska i okolic) - może ktoś wie czy się tam przypadkiem nie szykuje podobna impreza? :) będę wdzięczny za wszelkie info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 www.sss.org.pl Too jest cała strona poświęcona tej imprezie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Impra udana, spaliłem sie jak nigdy i mam twarz jak burak (lepper) :lol: http://members.lycos.co.uk/dejotpl/stalowa/ Na filmiki nie mam żadnego dobrego serwera :/ Edytowane 3 Lipca 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) to walnij na filefactory.com te filmiki chociaz patrząc po zdjeciach nic ciekawego tam nie było (chyba) Edytowane 3 Lipca 2006 przez Dawidsfuturx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) na filefactory.com są limity na sciąganie. Krystian (CRX TypeR) w profi wykręcił 13.01 Dino (Integra TypeR) w Turbo - 12.00 Wiecej nie pamietam bo finałów nawet nei oglądałem, szukałem cienia którego nie znalazłem :lol: Na filmikach mam tylko przejadzy ludzi z Lublina :D http://www.ktsw.vel.pl/zloty/stalowa400002/index.html http://www.ktsw.vel.pl/zloty/stalowa40000/index.html Edytowane 3 Lipca 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 odświezam wybiera sie ktos na bemowo teraz kiedy bedzie (chyba wrzesień) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jeszcze za wcześnie na takie plany :D ale zapewne wybiorę się znów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 jak nie zapomne to wpadne:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 odświezam wybiera sie ktos na bemowo teraz kiedy bedzie (chyba wrzesień) 16 wrzesnia :) Ja bede :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 ja takze bede, tylko ze nie startuje :( nie mam co nowym wozidelkiem ;( nie ta klasa, nie ta moc :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Też sie może wybiore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 to moze jakos sie ustawimy po prostu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Wie ktoś czy będzie znów hamowania maha na bemowie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Zbliża sie termin...kto jedzie na 100% ? bo ja jade na 2 dni do wawy xD robimy sobie afterparty :D Edytowane 8 Września 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 ja bede na 100% ktoś jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Ja startuje jak mi sie uda wstac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 ja bede na 100% ktoś jeszcze ?ja jestem na 100% :D gdzies tam na trybunach będe (może) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...