limerro Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 hej mam zasilke Enlight 235W (sprzet w opisie) i wydaje z siebie slabo wyczuwalny pisk - wczesniej nie zwracalem moze uwagi na to :-/ teraz pytanko do posiadaczy Enlightow czy u was jest tak samo ?? i pytanie do wszystkich - czym to moze byc spowodowane ??? cos mi sie widzi bede musial rozkrecic gada i znalezc zrodlo tego badziewnego tonu :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 jesli piszczy ledwo slyszalnie to raczej normalne w zasilaczach impulsowych - piszczy tak przetornica napiecia, jesli natoniat glosno (wyraznie slyszalnie) to mozna zaczac szukac przyczyny (extremalnie - to gdzies jakies zwarcie/przebicie -> duzy pobor pradu -> przetwornica zaczyna nie wyrabiac -> konsekwncje -> zasilacz kaput z przegrzania) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ledwo slyszalnie wlasnie ale slysze to troszke i mnie zaczyna wqrzac bo ton jest wysokiej czestotliwosci :-/ ok rozkrece to bydle dzis :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Odłącz barakude, jesli masz możliwość. Możliwe , że masz ten sam problem co posiadacze barakud i ciach!ntkey'ów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 czemu zrobiło ciach? Huntkey miało być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Juz byl taki temat. Ten pisk pojawia sie wlasnie przez Baracude ale slyszalem ze mozna cos tam zrobic z zasilaczem i przestanie piszczec. Poszukaj na forum napewno cos na ten temat znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...