morion Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 witam ostatnio znalazłem oferte tego playera, niestety nigdzie nie ma opinii na jego temat, chodzi mi szczególnie o jakość dźwięku jaką można uzyskać przez radio samochodowe dzięki wbudowanemu w niego transmiterowi FM... tzn chciałbym zakupić empetrójkę do auta a szkoda mi kasy na sponsorowanie miejscowego paserstwa więc taki mp3 player jest atrakcyjnym rozwiązaniem, napiszcie czy można sygnał z tego mp3 odbierany na radio samochodowym porównać do sygnału stacji radiowych? i ogółnie czy ktoś sie zetknął z tym sprzętem... pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 czy naprawde nikt tego sprzetu jeszcze nie dorwał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 A było pare testów takich sprzętów. Wszytskie wypadly bladziutko. Duzo lepiej zakupić juz adapter (taki jak kaseta) dźwięk się nie gubi a i brzmi lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 jakis link do tych adapterów mozna prosic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Ależ oczywiście:) www.allegro.pl :) i w każdym markecie cos takiego kupisz za śmieszne pieniądze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...