bibbi Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Witam. Co zrobić żeby prze wifi mieć neta w laptopie ASUS A6R? mam sieć osiedlową po kablu podłączoną do mojego stacjonarnego i teraz chcialbym miec neta tez w laptopie czyli w obydwóch naraz? co musze kupic i jakiego oprogramowania uzyc by wszystko to hulało? dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Musisz sobie kupić router Wifi, z wbudowanym switchem LAN, z wejściem na RJ45 i odpowiednio go skofigurować. Wtedy będziesz miał Internet w obu komputerach niezależnie. Edytowane 2 Maja 2006 przez MBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibbi Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Dodam tylko ze dostep do neta maja tylko zarejestrowane komputery z konkretnym numerem MAC. Czy to ma jakis wplyw na omawiany temat? Reszta ustawien to DHCP. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) z samego kwietnia bedziesz mial z 15 tematow o dzileniu neta po wifi jak juz kupisz router to poprostu podajesz uslugodawcy mac'a tegoz routera i posprawie Edytowane 2 Maja 2006 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Jak nie chcesz się bawić w zmienianie MACa, to możesz kombinować z instalacją karty bezprzewodowej w stacjonarnym i udostępnianiu przez niego Internetu laptopowi. Tyle, że będzie on musiał chodzić w momencie, gdy będziesz chciał skorzystać z Internetu w laptopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 U mnie w routerze WIFI D-link DI-524 mam opcje zmiany adresu MAC routera, wrzucam tam adres sieciowki na ktora jest przydzielany net i wszystko smiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 FAKT NA WIEKSZOSCI ROUTEROW TAK JEST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...