mancyk Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 witam, pytanie jak w temacie....mam takie pliki zrobione w openoffice i chce bez instalowania tego programu otworzyc je w Excelu.....da sie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 zerknam po google ale raczej nie widze takiej opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Jak chcesz, to podeślij mi na bula_i_spula@o2.pl (jeśli to nic prywatnego, czego nie chcesz pokazać), to ja ci skonwertuję i odeślę. p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 a w czym problem żeby zainstalować Oo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Też prawda. To wysłałeś, czy nie, bo ja nic nie dostałem?? p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...